התייעצות

• פותח הנושא Artut
  • פורסם בתאריך

Artut

New member
התייעצות

מה אתם כותבים ב- message to buyer ? אם בכלל? האם כותבים רק תודה? מציינים משהו על המשלוח שלוקח זמן

RolyzCreations

New member
כן, אני כותבת

תודה על הרכישה מציינת תוך כמה זמן אני שולחת את הפריט ושאני אשלח אמייל לאחר המשלוח החבילה. באמייל אני מציינת תוך כמה זמן החבילה צפויה להגיע (אני נותנת מרווח של 14-21 יומי עסקים לארה"ב). אם זו מדינה שאפשר לעקוב אחר המשלוח אני רושמת את המספר המעקב.

milshake

New member
זה מה שאני כותב

xx PLEASE READ FOR SHIPPING & DELIVERY DETAILS xx Thank you very much for your purchase, your business is highly appreciated! Your order will be given for delivery soon, usually within 1-2 business days after payment clears, via Israel Post registered mail. Once I ship it I will update with a tracking number through PayPal, you can track that number in the following website until it leaves Israel (no further tracking afterwards): http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?openform&L=EN The package usually leaves Israel in 2-3 days and gets to the destination 7-21 business days afterwards. If you're from the US, the www.usps.com website usually tracks the package only once a notice was left at the mailbox by your local post office. For US customers the average time is around 15-25 days. Sometimes your country customs and security regulations will cause unexpected delays, so please keep in mind I post all orders as quick as possible, but take into account delays may occur, and your parcel might take up to 6 weeks to arrive. For the following countries you'll be able to track it with your local post office website: Austria, Brazil, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, Hong Kong, Iceland, Ireland, Italy, New Zealand, Norway, Portugal, Romania, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Taiwan, Thailand, Ukraine. Notice that registered mail requires a signature, each country and it's own post office regulations, If a mailman comes or you need to get to the post office. Either way better keep an eye for a notice at your home mailbox. If for some reason you don't get the package after six weeks or have any further questions and demands please contact me and let me know before leaving a feedback - I always strive for a pleasant customer experience. ♥♥ The positive rating here on ETSY is very important to me, and posting it let's me know you got the package OK - customers that complete it will get a COUPON CODE for loyal returning customers with a DISCOUNT on future purchases ♥♥ Please give me an opportunity to resolve any issues before submitting rating. Also, be sure to check out my facebook jewelry page for the latest updates, coupons, and monthly FREE GIVEAWAYS: http://www.facebook.com/milkool Again, thank you. Looking forward to doing business with you again :) Have an awesome day, Ran Milkool

רן אתה מאד יסודי והמידע חשוב מאד

אך אותי אישית הלחיץ עודף המידע. האם הוספת את זה מנסיון ? של קונים שלא קיבלו מידע וביקשו אותו או שזה בעצם זה כדי לבטח אותך מפני תלונות עתידיות? אני כתבתי תודה שקניתם מהחנות שלי, הפריט ישלח בתוך 2-3 ימים מיום הרכישה. הדרך הכי טובה שאוכל לדעת שקיבלתם את המוצר היא להשאיר פידבק בחנות שלי. ואני מזמינה אתכם להנות מקופון של לקוחו חוזר. אשמח לראות אתכם שוב, שלי

milshake

New member
האמת אני בדיעה ש-90 אחוז מהלקוחות

מתעלמים מההודעה הזו לגמרי. היו לי לא מעט לקוחות שפנו ושאלו איפה הפריט שלי. וכבר היו כמה שפתחו דיספיוט אחרי שבועיים בלי לפנות אלי אפילו. שמתי לב שהרבה מהאמריקאים אפילו לא שמים לב שהם מזמינים ממדינה זרה, אפילו שזה מצוין אצלי בכל פריט בפירוש. מנסה למנוע מקרים שכאלו, ואני מניח שההודעה עזרה לכמה שחשבו לפנות אלי ולשאול מה קורה. אבל מסכים שזה קצת עמוס, אנסה עוד לצמצם את זה מתישהו.

אני הייתי מורידה את כל הסיפור של העיכובים

הנושא של המכס והחבילות שמתעכבות. לא יודעת אותי אישית זה היה מאד מלחייץ. אני חושבת על כך בתור קונה ולא מוכרת. ואם החבילה תגיע תוך שבוע לא היה חבל להלחיץ את הקונה לחינם? אם הוא יכתוב לך קונבו לגבי עיכוב של חבילה אז תוכל לתת לו הסבר על כך באופן אישי.

E i t a n 47

New member
עומס יתר לא תורם

הלקוח רק קנה וכבר להעמיס עליו את כל המגילה? נראה יותר מידי אני כותב :"תודה שקנית אצלי ,תוך יומיים החבילה תישלח". לאחר המשלוח אני שולח קונבו עם פרטים על המשלוח.

milshake

New member
בהתחלה הייתי נוהג כך

ושולח הודעה לכל קונה עם כל הפרטים על המעקב. אבל כל עניין המכירה ברשת אצלי הוא עיסוק צד, ואין לי באמת זמן אקסטרא להקדיש לזה, ברגע שהתגברו המכירות אצלי (100+ בחודש) ראיתי שאני כבר משקיע שעות רק על העידכונים הללו - וויתרתי על זה. ועדיין עם כל המידע הזה, אמריקאים מפספסים משלוחים, לא מקבלים את ההודעה מהדואר ועוד באים אלי בתלונות. אני עכשיו מנסה לעקוב דרך הכפתור בפאיפאל על האמריקאים ולעדכן ברגע שאני רואה שהיה ניסיון שליחה שהם פספסו. בכל אופן אתם צודקים יותר מדי מידע, צמצמתי את זה קצת.

milshake

New member
אם את מעדכנת את המספר מעקב כ-USPS

אז לאחר מכן ברשימת העיסקאות שבחשבון שלך יהיה כפתור "TRACK" ליד העסקה שיפתח בחלון חדש ישר את הטראק באתר של USPS. זה יחסית נוח כי בכל מקרה אני מעדכן שם את המספר, וככה לא צריך לשמור אותו ולהעתיק לאתר של USPS. כמובן שאם תעדכני את המספר מעקב כ-ISRAEL MAIL זה לא יתן לך את הכפתור. קשה לי לעקוב אחרי כל המשלוחים שלי, לכן החלטתי לעשות את זה לאחר שכמה אמריקאים פספסו חבילות, מתוך הנחה שאם הם יקבלו לינק ישירות ל-USPS זה יעזור, וזה בעצם גם מקל עלי את הבדיקה מדי פעם לראות איפה זה עומד. כמובן שזה גם תורם לבלבול שעלולים לחשוב שהחבילה נשלחה מתוך ארה"ב ועדיין אין עליה מידע במערכת, קרה בינתיים פעם אחת.

efratjewelry

New member
תודה!

אין לך עדכונים נוספים מUSPS מעבר למה שתמיד יש? (שזה במקרה הטוב הודעה שנמסר אחרי המסירה...) בינתיים אין לי עוד כ"כ הרבה משלוחים אז אני בודקת כל פעם את המספר בUSPS ומחזיקה ליד המחשב את הדף עם המספר מהדואר. (דרך אגב לא צריך להעתיק את המספר -USPS זוכר את המספרים שהכנסנו וברגע שמקישים על האות הראשונה, נפתחת רשימה למטה)

milshake

New member
אין עדכונים נוספים

והרשימה שנפתחת מטה מכילה רק מספר מסוים של מספרים, לא את כולם.. את יודעת כמה דפים מרוכזים של דואר יש לי? חח קשה לעקוב אחריהם.. הכי נוח זה ששמרתי ב-PAYPAL את המספר אחרי ששלחתי ואני לא צריך לאתר את הדף המדוייק בשביל המספר, מספיק שלחצתי על הכפתור וזה ישר פותח לי את המעקב.

למעלה