התייעצות :)

ShiranAway2

New member
התייעצות :)

שלום חברים, אני קצת חדשה בנושא שח איביי :) אני מזמינה את המוצר הבא מהאיש הזה, אודה לכם אם תגידו לי אם זה נחשב אחוז גבוה של הצלחה ושהוא לא עושה בעיות. דבר שני, המוצר והשליחה עולה יותר מ50$ כך שאצטרך לשלם מכס. איך מחשבים את תשלום המכס והאם משלמים זאת בדואר? קוראים לי לאיפשהו? למרות שהמוצר עצמו הוא מתחת ל50$, האם השליחה נחשבת במכס? כל מי שנכנס ללינק - נא לא לצחוק :) http://cgi.ebay.com/Blue-Ultimate-4...tem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cabb2b27a תודה רבהההה!!!

ShiranAway2

New member
שאלה קטנה נוספת

האם זה משלוח "רשום" כך שלא יוכל לאבד בדרך? כבר קרה לי שמוצרים (אומנם לא בסדר גודל כזה) הלכו לאיבוד בדרך לארץ.... או יותר נכון, אשר כבר הגיעו לארץ....

ozitex

New member
../images/Emo13.gif

סתם סתם...צחקתי ממשהו אחר.. המוכר נראה בסדר גמור, פידבק קצת נמוך, אבל הוא טופ רייטד. אפשר לרכוש ממנו להערכתי ללא חשש. תבקשי משלוח רשום מהמוכר, אופציית הביטוח כבר ל קיימת כך שכדאי לוודא. יש מצב שתחוייבי במכס ומע"מ אבל אולי כדאי לך לשאול אם הוא מוכן לכתוב ערך נמוך יותר, אם כי זהו מוצר גדול. יש סיכוי שהמכס יתעקש על מיסים ואגרות. כנראה תקבלי זימון להגיע לדואר ולשלם את המיסים המוטלים, במידה ויחוייבו.

ShiranAway2

New member
תודהההה!!!!!!!!!!!!!

באתר של המדינה כתוב שצריך לשלם 16% לפי המדד של "עגלת תינוק". אבל... 16% ממה? :eek: אגב, אין לי בעיה לשלם מכס, ככה זה במדינה, צריך להישמע לחוקים :) איך כותבים דואר רשום? כך שיבין שאני רוצה הוכחה לכך שלא ייאבד (סליחה על הבורות)

ozitex

New member
מיסים

שימי לב אם כתוב רק 16% - זה מתייחס למע"מ. אם אין מיסים נוספים ואני מניח שאין מס על עגלות מהסוג הזה , אז 16% מעלות המוצר+דמי המשלוח. דואר רשום כותבים (בברליץ..חח) registered mail

ShiranAway2

New member
אגב,

תזהר, עוד צחוק או אפילו גיחוך אחד... אני משסעת על הכלב שלי עלייך :)

ozitex

New member
מילא האנגלית..../images/Emo8.gif אומרים משסה..לא משסעת..

למעלה