התייעצות

ניריתי4

New member
התייעצות

היי... זו שאלה עבור מתאמנת שלי, שהיא קואוצ'רית בעצמה ... אבל בהחלט רלוונטית גם בשבילי עצמי ! אני עדיין סטודנטית. חשובה לי התייחסותכם. מהי המלצתכם לבוגר בית ספר לאימון שסיים את לימודיו ומתחיל את צעדיו הראשונים כמאמן ? כיצד הכי יעיל ונכון לשווק את עצמו ושרותיו ? איך הייתם ממליצים להתחיל להניע את העניין ? תודה

ordanco

New member
וכמובן

אני רוצה לתת לך כיוון ראשון - 2 מילים: נישה מיתוג רק מיקוד וייחוד יביא לך לקוחות, אם את כמו כולם אז למה לבוא אליך? תהיי המאמנת שאת ותתגאי בכך!

ניריתי4

New member
got it !

תודה לך. ברורה לי לחלוטין חשיבותה של נישה ומיקוד. בהחלט יש לי ייחוד. אתן לך הצצה קטנטנה... בין היתר החלמתי ממחלה חשוכת מרפא. עברתי גיהנום עלי אדמות במשך הרבה שנים. ניסיתי הכל. עשיתי הכל. בסופו של דבר ה"מזור" בא לי רק כתוצאה מתהליכים פנימיים. לנתב את המסע שלי כך שאחרים יפיקו תועלת מניסיוני, זה הדבר היחידי שיתן לכל הסבל שעברתי משמעות. יחד עם זאת... אפרופו "נישה"... לא בא לי לעבוד רק עם אנשים חולים. אז אני ממש לא יודעת איך להגדיר את הנישה שלי... אני גם תזונאית טבעית במקצוע. והילרית. אז ברורה האוריינטציה הבריאותית וההוליסטית- רוחנית. אולי זה מוקדם מדי. עוד לא סיימתי את לימודיי בכלל. לפעמים עם הזמן דברים מתבהרים. אתן לך דוגמא לשילוב ה"נישה" שלי באמון "רגיל". מה שכן מעודד אותי לחשוב שמי שמגיע אלי לאימון, זה כפי הנראה לא מיקרי ! (שאלת "למה שיבואו דווקא אליך"?) הבוקר עשיתי שיחת אימון טלפונית עם מתאמנת שהגיעה אלי דרך הפורום הזה ! (במסגרת הסטאז' שעליי לעשות בלימודיי). ה"משחק" שלה הוא רצון/שאיפה לשינוי במקום העבודה וגם פינוי זמן פנוי לעצמה (שפשוט אין לה!) במקרה ! כתוצאה מתיחקור ממש טוב שעשיתי (מסתבר!) גיליתי שיש לה מחלה אוטואימונית. מה שלא קשור על פניו למה שהיא מתאמנת עליו. אבל בגלל מה שיש/היה לי, וכל מה שעברתי, הפרספקטיבה שלי היא אחרת. והקשר מבחינתי הדוק. ועזרתי לה באופנים שמאמן אחר אולי לא היה יכול, במקרה הזה. אז בלי "נישה" היא הרוויחה בגדול מניסיון חיי. לא רוצה לוותר על זה, בשביל לעבוד רק עם חולים ! אתה מבין ? אז אני תוהה מה יהיה נכון בשבילי... הסיבה שפירטתי את כל זה היא, אני מתרשמת שאתה אדם נבון חד ומנוסה מאוד בתחום, ואולי יהיו לך תובנות עבורי. מה שכמובן מאוד ישמח אותי. תודה מראש על ההתייחסות

karinsmom

New member
הכותבת תלתלית3

נכון שאין חכם כבעל ניסיון אולם זה הנסיון שלך ולא של האדם שיגיע אליך. עליו למצוא את דרכו בעולמו הפנימי. יתכן שמה שעבד עבורך אינו עובד עבורו. נסה להיות דף חלק עבורו. בהצלחה [email protected]

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שיווק

צריך לזכור שיש דרכים רבות לשווק - ומה שמתאים לאחד פחות מתאים לשני. אין ספק שנישה ממקדת אותך ומאפשרת לך לחשוב מיהם הלקוחות שלך, לדמיין אותם, לחשוב כיצד אפשר לפנות אליהם והיכן ניתן לאתר אותם (למשל חולים - דרך אחת העמותות שעוסקת במחלה שלהם). אני מאוד ממליצה לאנשים לבנות אתר. הדבר החשוב בבנית האתר הוא תהליך המיקוד שאת עוברת בדרך לבנייתו. אילו דפים צריכים להיות באתר שלך? כיצד היית רוצה להציג את עצמך? באילו נושאים את חזקה? איך לבנות את האתר כך שהלקוחות הנכונים יבואו אלייך? בתהליך החשיבה וכתיבת החומר לאתר את צריכה לעבד את כל הנושאים החשובים לבניית עצמך כמאמנת. אם אנו מדברים על אימון שקשור לבריאות - את יכולה לעשות לעצמך תרגיל כזה - רשמי על דף כל מיני אפיונים של לקוחות פונטציאליים - חולים במחלה X, חולים במחלה כרונית, כאילו שרוצים לשפר תזונה, מודעים לתזונה, נשים, גברים, אילו גילים... רשמי כל מה שאיכשהו מתקשר לך לנושא, ואחר כך שבי עם כל תיאור כזה ונסי להרגיש - איך זה יהיה עבורך לאמן אותו? מה מרגיש לך נכון וקורא לך לפעולה? לכי עם מה שנכון לך כרגע. זה יכול עוד להשתנות בהמשך, זה בסדר, זו רק נקודת ההתחלה.

ניריתי4

New member
תודה רבה ענבל

דברייך עוררו בי השראה ! יש לי הרגשה שעוד אעזר בך לא מעט...

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo9.gif

לכבוד הוא לי להיות השראה למישהו. שמחתי לעזור.

למעלה