התייעצות

ניריתי4

New member
התייעצות

שלום רב ברצוני לשאול האם קיימת בישראל אופציה ללימודי אימון אישי online ברשת ? התקשרתי הבוקר למספר בתי ספר, ובכולם הלימוד מתבצע בכיתת לימוד בלבד. אני יודעת שאופציה זו מאוד מקובלת בחו"ל אני כמובן מעדיפה לימודים בעברית זה קריטי מבחינתי כיוון ובגלל מצב ברואותי, לעת עתה, אני מרותקת למיטה במידה והאופציה לא קיימת בישראל האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על בית ספר טוב ואמין בחו"ל שמאפשר לימודים כאלה תודה רבה נירית

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לימודים מהבית

אני לא שמעתי על תוכנית בארץ שמאפשרת לימודים בטלפון או דרך המחשב. בחו"ל הדבר נפוץ יותר. ב-CTI, היכן שלמדתי, התוכנית הבסיסית היא בסדנאות ותוכנית ההסמכה היא טלפונית. אני חושבת ש-coachville מלמדים מרחוק. נסי לבדוק גם את newfield ואולי את קרול מקול. בוודאי אילו לא האפשרויות היחידות.

AdminKobi

New member
שאלה מעניינת...

שלום נירית , ראשית הרעיון הוא רעיון נחמד , אך חשוב לזכור שחלק חשוב מלימודי אימון אישי או עסקי הוא הדינמיקה הקבוצתית והקשר והתקשורת בין האנשים בלימודים הללו. אינך חיבת אך אשמח לדעת מדוע אינך ניגשת ללימודי אימון בקבוצות ? האם מדובר בחוסר זמן ... או שמע בחשש מקהל או דבר אחר , אשמח לשמוע , בכל מקרה - בהצלחה ! [email protected]

למעלה