התייעצות

Hypnotize

New member
התייעצות

אני עובדת במקום עבודה קצת מעל לשנה, סיימתי את החוזה שלי. אני ממש סובלת מהמקום, עבודה עם לקוחות זה לא דבר קל וזה חלק מהסבל אבל בעיקר מפריע לי איך שהמקום עובד ומתנהל. יש אצלנו אפלייה מובעקת בין עובדים דרישות סותרות ממנהלים התנהלות "שכונתית" שיש לה יתרון מצויין כי לא חופרים לנו יותר מידי על יעדים.. אבל במקומות בהם השכונתיות הזאת מפריעה לי לעבוד, קשה לי מאוד. דוגמה לתשובה שקיבלתי ממנהל לאחר התייעצות איתו לגבי תשובה שעלי לתת ללקוחה "תגידי לה שתקנה מגני ברכיים ונוזל לפה" אני משלבת לימודים עם העבודה ואני נכנסת לתקופה לחוצה בלימודים. העבודה שוחקת אותי, אני מגיעה בערב הביתה ולא בא לי לשבת על הלימודים, אני באיזשהו "דכאון" מהמקום הזה ורק בא לי לשבת ולנוח, המקום הזה לוקח לי את היצירתיות והרצון לעשות מה שאני צריכה ללימודים. אני רוצה להתפטר אך מפחדת שלא אצליח למצוא משהו אחר שישתלב לי טוב עם הלימודים כבר היו לי בעבר תקופות של הבטלה ואני יודעת כמה זה יכול לייאש אך עם זאת מקום העבודה שלי עכשיו מאוד מייאש אותי גם כל העובדים שם סובלים וכל היום שומעים קיטורים אשמח לשמוע עצות מהחברים כאן..

הלימודים

שלך חשובים מכל דבר אחר. אם העבודה פוגעת בלימודים, וגם רע לך שם. תתחילי לחפש מקום אחר. אל תתפטרי עד שתמצאי. לבינתיים תעשי את העבודה שלךת ואל תקחי ללב. תחשבי שעוד מעט לא תהיי שם.

למעלה