התייעצות,

Paz88

New member
התייעצות,

אני מקווה שהגעתי לפורום הרלוונטי. יש לי כרגע בבית אינטרנט רגיל שמחובר למחשב נייח פלוס ראוטר שמיועד לנייד,מהירות הגלישה היא 1.5 ואני משלמת בערך בסביבות ה100 ש"ח בחודש. אני גולשת המון שעות ביום והמחשב הנייד צמוד אליי 24 שעות ביממה (אוטובוסים,רכבות,לימודים וכד'),ולכן שקלתי לנתק את האינטרנט הרגיל בבית ולעבור לאינטרנט סלולרי,ביררתי באורנג' אבל הבנתי שיש הגבלה על הנפח ולכן זה לא רלוונטי לי,כי אני מורידה בכמות אסטורנומיות,רואה סרטים און ליין ומאוד מעמיסה על השרת ולכן ברור לי שאני אחרוג,לעומת זאת בחברת סלקום ראיתי שאין הגבלה על הנפח,וזה עולה לי בסביבות ה140 ש"ח בחודש בסה"כ. מה דעתכם? האם הנוחות הזאת של אינטרנט זמין בכל מקום שווה את ההפרש? ומה לגבי מהירות ההורדה וצפייה בסרטים,האם היא תיקטן משמעותית?כי בגלל שאני מעבירה המון שעות על המחשב חשוב לי שהגלישה תהיה מהירה ואיכותית. תודה.

מהירות ההורדה בסלכלום

לפי כמות הנתונים. ומשתמשים כבדים יחוו אטיות מחרידה במהלך החודש. ולהזהירך! שלא תעיזי לחתום על התחייבות מבלי ידיעתך! למעלה משעה אני מתווכח עם נציגת השירות שאני מעוניין במודם טוקמן בלבד וללא התחייבות. ורק בחשבונית שנשלחה אליי במייל התברר לי שחוייבתי לבסלכלום ל18 חודשים ללא ידיעתי. אגב אם כבר את עוברת למודם סלולרי, נסי את הטריק הבא. אצלי זה שיפר משמעותית את איכות הגלישה. מבקוש 0.5 mb עד לכדי 2.8 mb ומעלה. טריק נחמד שמצאתי באחד האתרים.

למעלה