התייעצות

גילגול3

New member
התייעצות

ב' חולה באלצהיימר,חי עם אשתו. המצב הנפשי הדרדר והוא כעת עם חזיונות רדיפה וגובל באלימות גם הלילות מתקשה לישון. היה מאושפז שבוע באשפוז פסיכיאטרי וחזר. מקבל טיפול בסקרואל אבל שוב חוזרים הדברים, כך שאשתו יוצאת וחוששת לחזור הביתה. מחפשים עובד זר לשהות קבועה אבל עדיין לא אותר. מה עושים? אולי אשפוז קצר במוסד לחולי אלצהיימר?

שלום גלגול

אם יש לו רישיון לעובד זר , צריך לפנות לכמה שיותר חברות כ"א כדי למצוא עובד. אם יש בעייה של האישה לשהות איתו בבית אז ליתר בטחון אפשר לבדוק במוסד של חולי אלצהיימר באזור מגוריו אם אפשר להכניסו לכמה ימים. בהצלחה , טובה

ronnyw

New member
חסרים הרבה פרטים...

למשל - האם יש כבר רשיון או לא. אבל אפשר למצוא עובד זר (מהיום להיום) ללא רשיון. המשמעות - אחזקה זמנית של עובד לא חוקי ומעבר על החוק. כשתכירי את עולם העובדים הזרים לעומק, תגלי שיש בחוקים שקשורים אליהם הרבה פרצות, וקשה שלא לעבור על החוק לפעמים... בכל אופן, אם אתם בתחילת תהליך ותפנו לחברת כח אדם, הם תמיד יכולים להביא מיישהו מידי לתקופת ביניים. אם לא - פנו לחברה אחרת. אם לא - שאלו עובדים זרים שאתם רואים בפארקים ובגנים (לגבי חברים שלהם. אין כוונה, כמובן, לגנוב עובד ממעסיקו !!) יש המון עובדים בטלים (בד"כ שלא באשמתם, אבל זה בהזדמנות אחרת...) ואני מאמינה שתצליחו למצוא בזריזות. העברה לשבוע למוסד לא כל כך נראית לי, כי יכולה לגרום לחולה לעוד בלבול ועוד ירידה בתפקוד. (זה מהפכת האישפוסז במקום ואחר כך מהפכת השיבה הביתה...)

שלום לגילגול3, למה שתגלגלו את ב' לכל מיני

מקומות ,תלכו למשרד הבריאות תוציאו קוד ושיהיה בבית אבות לחולי אלצהיימר אז אשתו לא תסבול וגם הסובבים אותו לאשתו מגיע שקט נפשי ולא נפש חולה, עד כמה שזה נשמע קשה אך למה שאשתו תסבול מאלימות בשורות טובות

התגעגענו איך גילגול3

אני מנחש מי היית בשני הגילגולים הקודמים. אבל מיהו ב'? אבא, אמא, דוד? בן כמה ב'? כמה זמן מאובחן כחולה אלצהיימר? בכל מקרה אני ממליץ על אישפוז קצר במוסד לחולי אלצהיימר.

למעלה