התייעצות

leviws

New member
התייעצות

אני מעוניין לרכוש טייפ מנהלים ואני מבין שאין צורך במכשיר יקר וייחודי אלא אפשר באמצעות מכשיר MP3. יש לי מספר דרישות ורציתי לקבל המלצות למכשירים שיכולים לתת מענה לדרישות אלו : 1. יכולת הקלטה רצופה באיכות גבוהה HQ במשך כ 10 שעות. 2. זיכרון מובנה/פנימי - לא זיכרון חיצוני 3. יכולת חיבור מיקרופון לטובת ההקלטה. 4. יכולת הפעלה המכשיר באמצעות מתח חיצוני DC 5. הקלטה ישירות בפורמט MP3 ולא בפורמט ייעודי של החברה שצריך להמיר אותו. כל הדרישות הללו הינן דרישות חובה ואני לא יכול לוותר על אף אחת מהם כך שאשמח לקבל המלצות על מכשירים שיכולים ללת מענה לכלל דרישות אלו תודה שאול

מושו 21

New member
.....

למה לרכוש משהו שהוא דומה ולא את מה שאתה מחפש בדיוק ? נגן מכל סוג שהוא לא ייתן לך את איכות ההקלטה שיש במכשיר ייעודי מקצועי - מה גם שמכשירי ההקלטה היום לא יקרים מדי. מלבד הדרישה לחיבור למתח חיצוני - היחידים שעושים את כל מה שדרשת - SAFA R300\400. אם להוריד את הדרישה להקלטה בפורמט MP3 ואתה מוכן להתפשר על הקלטה ב-WAV (שניתן להמיר באמצעות תוכנות חינמיות כמו CDEX ל-MP3) - יש לך הרבה דגמים של אולימפוס שיתאימו - VN3100PC לדוגמא. האולמיפוס פועלים על 2 סוללות AAA בד"כ, ככה שאפשר להחליף בלי בעיה, הדגמים של סאפא ע"ב סוללת ליטיום (15 שעות הקלטה בערך) ומגיעים עם ערכה די מקצועית שכוללת גם מיקרופון חיצוני .. מחירים - בין 300 ל-550 שקל תלוי בנפח שתבחר. תראה פה השוואות מחירים - http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Recorder ואם מתעקש על נגן עם אפשרות חיבור מיקרופון חיצוני - iaudio F2, או iaudio D2

למעלה