התייעצות

איילת71

New member
התייעצות

שבת שלום לכולם אבקש את עזרתכם חברים. אני מאמנת קבוצתית ואני מחפשת לקנות לפטופ שישרת אותי באימונים. לימודי התמצאות במחשבים נמצא ברשימת העשייה הקרובה שלי, אך כרגע הידע שלי לא רב ואני לא מבדילה בין הסוגים, ולא מבינה את המושגים השונים. מה אני מחפשת? מחשב נייד קומפקטי ונוח לתנועה עימו, משמע- לא כבד וקטן יחסית, בטריה ארוכת טווח יחסית, שיכולה להחזיק 3-4 שעות בקלות. קבצים של סרטונים ושירים (ורצוי גם תוכנת עריכת סרטים פשוטה), מהיר, מתרשת לו בכל מקום שיש קירבה לווירלס (שלא יעשה בעיות...), ו..... האמת, שזה כל שאני חושבת שדרוש לי. פשוט. אשמח לעצות והסברים מכל העולה על דעתכם, תודה!

יאיר B

New member
סליחה על הבורות, אבל מה זה מאמנת קבוצתית?

כל אצבע: ככל שהמישקל נמוך יותר - המחיר גבווה יותר. מחשבים קלים הם מכאלה עם 12" מסך (הם גם קטנים ולא נוח להסכל על המסך שלהם מרחוק לקבוצה גדולה). זמן סוללה - תתלוי מה את עושה איתו. שימשים בנייד משפיעים על זמן הסוללה. אם זה מאוד חשוב, כדאי לקנות לו סוללה גדולה (מצד שני, יותר זמן עבודה אבל גם משקל גדול יותר). הצגת סרטונים ושירים זה לא בעיה בכל נייד שהוא. עריכת סרטים - תשקיעי קצת בזיכרון גדול, יעזור. רשת אלחוטית - כל מחשב יכול להתחבר לרשת אלחוטית. השאלה היא מה המרחק שלו מהראוטר (זה משפיע על איכות הקשר). תטיילי קצת בזאפ, תראי מה יש במשקל נמוך (נניח של 2 ק"ג שזה אומר מסך 12"), תתרשמי מהמחירים. מפרט לדוגמא: מעבד קור-דו או קור-2-דו (השני יקר יותר). זיכרון לפחות 2GB כרטיס מסך לא חשוב (אינטל רגיל יספיק), דיסקישח 120GB ומעלה, סוללה: הסטנדרט במחשבי 15.4" הגדולים היא של 6 תאים. במחשבים הקטנים יותר לפעמים משתמשים בסוללה של 3 או 4 תאים כדי להראות משקל קל יותר. סוללה של 6 תאים עם מסך 12" תתן בערך 4 שעות עבודה עם אלחוט פועל. כל השאר סטנדרט: אלחוט, צורב DVD (שימי לב שלא בכל הדגמים עם מסך 12" יש בכלל כונן אופטי!).

למעלה