התייעצות

התייעצות

אני מאמנת בתחילת הדרך וחושבת איך כדאי לי לשווק את עצמי. חשבתי על עבודה עם נשים בהריון ולאחר לידה כנישה שמעניין אותו לעבוד איתה אך השאלה היא אם אינני מגבילה את עצמי בתחום שגם ככה צר ורווי מאמנים? מה אתם ממליצים?

bridges

New member
שיווק

שלום אמא יקרה, לא ברור לי כמה זמן את מאמנת. אני לדוגמא בחרתי נישה רק לאחר מעל לשנה של עשייה בתחום האימון ולאחר שאימנתי אנשים מהנישה הזאת והבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות. זה לא מספיק לקבוע מה הנישה שלך. יש לשאול מספר שאלות: דבר ראשון: מה החזון שלך לגבי הנישה הזאת? מה את הולכת להביא לנשים הללו? ואז מגיע זמן המחקר: מה גודל האוכלוסיה? איך את מגיעה אל הנשים האלה? איך את פונה אליהן? מהם הנושאים שעליהן יתאמנו נשים בהריון ולאחר לידה? אני ממליץ בחום ללכת לאימון/ייעוץ שווק. רונן

coach miriam

New member
אני מסכימה עם רונן

תתנסי , זה מענין לאמן אנשים דוקא מתחומים שלא מוכרים לך ולראות איך את מוצאת את הדרך בטריטוריה שאינה מוכרת. כשיהיה לך ניסיון יהיה לך על סמך מה לעשות בחירות. לבנות את עצמך ואת השם שלך זה תהליך שאורך זמן. גם אם תגבילי את עצמך לנישה מסויימת זה לא מבטיח לך שמיד יעמדו אצלך בתור כל הנשים שזקוקות לאימון. תתחילי ברחב ועם הזמן תראי אם את רוצה להצטמצם בהצלחה

isaacm

New member
המלצה לאמא מאמנת

כבקשתך, ומצורפים גם הנימוקים. עבודה עם מאמנת תאפשר לך לבחור נישה (לא כזה מין כאילו חשבתי - אלא בחירה ממשית) שבה יש לך מה לתרום ובה תרצי להתחיל את דרכך כמאמנת. כל תחום שתבחרי יהיה צר ורווי מאמנים - מה שחשוב באמת הוא שתקחי איתך לאורך כל הדרך שמה שיש לך להציע - רק את יכולה להציע. תעבדי קשה ושתהיה לך עבודה פוריה איציק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בחירת נישה

כאשר בוחרים נישה, כדאי לעשות זאת לא רק מטעמי שיווק. האם את מרגישה שנשים בהריון ולאחר לידה הן אוכלוסיה שאת רוצה מאוד לעבוד איתה? האם יש לך ערך מוסף עבורן יותר ממאמנים אחרים? הייתי מציעה לך לפעול בשני כיוונים - האחד - להציע אימון לכל מי שמתאפשר לך על מנת לצבור ניסיון ולהכיר אנשים שונים. השני - לחשוב על הנישה הזו ולנסות להגיע לנשים בנישה זו. משני הדברים תוכלי לגבש לך יותר מה מתאים לך.

הגר שקד

New member
שלום אמא מאמנת

אני מסכימה עם העצות שנתנו לך המאמנים שמעלי. כמאמנת בתחילת הדרך כדאי לך לטעום ולחוות מספר תחומי אימון לפני שתחליטי מהי התמחותך. יחד עם זאת, מהכינוי שבחרת אפשר להבין שהאמהות היא התחום החשוב והדומיננטי בחייך, ולכן הבחירה באימון לנשים הרות ולאמהות צעירות נראה קרוב ללבך. מניסיוני, החשש מהתמקדות בתחום צר הינו חסר ביסוס, וככל שתחום האימון רווי יותר, כך עולה הצורך למאמנים שמתמקצעים בתחומים ספציפיים. בהצלחה!

תודה

אני בהחלט משווקת את עצמי לשני הכיוונים- גם הרחב וגם המצומצם יותר. מעניין אותי לעבוד עם נשים (בעיקר בהריון ולאחר לידה) כי אני חושבת שנושאי האימון שיעלו יהיו מנקודת מבט נשית שמענינת אותי. ברור לי גם שהעניין הוא המתאמן עצמו ולאו דווקא הנושא האימוני אבל לנישה הזו יש מקום בעיני ואני גם חושבת שיש לי הרבה מה לתת מכאן. כמובן שבאופן כללי אשמח להתנסות בהכל ורק להמשיך ללמוד עוד ועוד. אולי באמת כדאי לי קודם להתנסות ואז להחליט..למרות שאני לא מקבעת את עצמי גם עכשיו זה פשוט כיוון שחשבתי עליו. תודה על העיצות!

למעלה