התייעצות

שי קון

New member
התייעצות

שלום לכולם, כבר מכירים אותי כאן, פחות או יותר לכן אני רוצה לשאול משהו אני עושה "מיתוג מחדש" לעסק שלי וזה השם שבחרתי השאלה היא: האם השם מובן? מבינים את המשמעות אחרי השם? עשיתי טסטים בפרסום העיתון (מודעה בסגנון הלינק שיש לי למטה) ומהטלפונים שקיבלתי, אמרו לי אני בקשר ל-קשקוקי קששושי קקושי ועיוותים נוספים אני ממש התלהבתי מהשם החדש... ואתם?... תודה שי

אנוביס

New member
מיתוג מחדש

השם והמשמעות ברורים אם יש לך מינימום אינטליגניציה ואם אתה טורח לקרוא עם הניקוד. הבעיה שהרבה אנשים לא עונים על ההגדרות האלו. אולי תגדיל קצת את הניקוד? קישקוש נעים... :)

chenshotokan

New member
לדעתי האישית השם הקודם הרבה יותר מגניב

הרי בהתחלה אתה פונה למבוגרים.. אישית לי קשקשי- עושה קונוטציה לא הכי חיובית- מחשבה ראשונה אדם שמדבר יותר מידי ושטוטניק, זה חמוד לילדים קטנים בני 3 -4 אבל לא מעבר לזה. לאומת זאת , שוב לדעתי האישית, מסיבום נשמע הרבה יותר סבבה ומתאים לתווך רחב יותר של גילאים. האם בדקת את תגובת האנשים + ילדים לשם החדש?

אורןאל

New member
ממה שהבנתי, מסיבום זה לא שמו הקודם...

... אלא שם של אתר שבו הוא התארח. קשקשי זה שם טוב, אפילו שהוא קצת קשה להגיה/הבנה. כמו שנאמר כאן - הפיתרון הוא בהדגשת הניקוד. יש מצב שזקוקים לניקוד רק בש' של ה"שי". כלומר לוותר על כל סימני הניקוד ולהסתפק רק בקמץ גדול ומודגש ב"שי". ואז זה ממקד את הלוגוטייפ יותר על השם שלך, ומצמצם את אפשרויות הטעות. בגודל נראה לי שאתה בכיוון טוב.

שי קון

New member
מסיבום לא יכול להיות שם של איש

זה סגור מידי מסיבום זה בעצם האתר שלי. בקרוב אני אבדוק ממש על אנשים, אני לא חושב שזה שלילי, אבל אני גם לא בא לחנך

למעלה