התייעצות

גאיה100

New member
התייעצות

סובלת בPMS בעוצמות גבוהות שמתפרשות על כשבועיים מתוך החודש. מה הכי מומלץ להקלה , דיקור, שיאצו, רפלקסולוגיה? שלושה רופאים, שלוש דעות ו- PMSאית אחת שתוהה מה באמת כדאי.

אז הנה עוד דיעה...

ובסוף את צריכה להחליט..... הומאופתיה עוזרת מאד. מניסיון אישי וממחקר שהוגש כעבודת דוקטורט של מיכל יקיר. כדאי לך לקרוא ואולי תשתכנעי. כל טוב עירית

טאוֹ

New member
הכי מומלץ - מטפל/ת טובה

טיפול מגע על ידי מטפל/ת טוב/ה בהחלט יכול לסייע מאד בהפחתת הסבל ועוצמתו. וגם רפואה סינית לפיכך, כדאי למצוא כאמור מטפל/ת טוב/ה באחת השיטות הנ"ל. בהצלחה.

כולם.

השאלה היא למה את מתחברת? ישנם גם שינויים תזונתיים, או תוספים שמומלץ לקחת במצבים כאלה (בהתאמה לסימפטומים המופיעים אצלך), שכדאי לשלב בטיפול שתבחרי- בהרבה מקרים מדובר בחסרים, עקב תזונה לא נכונה. אני מניח שכל שיטה תעזור לך, בדרכה. בהצלחה!

anti gravity

New member
pms לא מופיע

סתם כך באמצע החודש out of the blue. זהו סמפטום שבא להתריע על איזה חוסר איזון שקיים בגוף ובטח מתבטא בעוד דרכים. למשל..בעיות ראייה, אולי בעיה מסויימת בעיכול, תופעות של מעי רגיז, עצבים שנדלקים בקלות, סוג של מלנכוליה, יכולה להופיע נטייה לכאבי ראש או מגרנות, רגישות יתר בחזה, נפיחות בבטן וכו' וכו'. כדי לפתור את התופעות הקדם וסתיות המעיקות חייבים לרדת לשורש הבעייה ולהשיב את הגוף למצב מאוזן. כל דרך טיפול שתבחרי יכולה להציע הקלה ואף פתרון מלא. אני מציעה שתבדקי מה כל שיטה מציעה ובאילו כלם היא משתמשת על מנת לעזור, ותבחרי את זו שאת הכי מתחברת אליה. בהצלחה

גאיה100

New member
תודות לעונים../images/Emo140.gif

בשבוע הבא נקבע לי תור לרופא בשירות הכללית שאמור לבדוק ולהמליץ. לי אין העדפה לאף אחד מהתחומים כך שקיוותי לשמוע על הצלחות ב מסויימות. אם כל אחד מהם מקל, דיינו.

למעלה