התייעצות...

zahav2007

New member
התייעצות...

אני כל הזמן חושבת וחושבת,מה לעשות עם ההרגשה הכבדה שיש לי ביחסים שלי עם חמותי. כל יום שאני חוזרת הביתה והיא פותחת לי את הדלת בפרצוף 9 באב,אני שואלת את עצמי,למה??? מה עשיתי לה? אני חושבת בכנות,שאני בסה"כ בסדר,ולא עושה לה בעיות...להיפך...שומרת על נקיון וסדר.ושהבית יראה בית! ובכלל,אני אדם שקט...ונמצאת בפינה שלי ולא מתערבת לה בכלום. אז למה לעזעזל הפרצופים האלו??? דבר שני,אני חושבת על פיתרון...איך להתמודד עם המצב הזה? האם לתפוס אותה ברגע ששתינו לבד,ולשאול אותה-אם עשיתי לה משהו? או פשוט להתעלם ושהיחסים ימשיכו להיות מחורבנים וחסרי תקשורת,ולטאטא הכל מתחת לשטיח,ולהתנהג כאילו לא אכפת בכלל???וכל זה עד שנעבור לבית משלנו? הרי גם שנעבור,אנחנו עדיין נבוא לארוחת שישי,אבל נראה לי שאז הרבה הרבה פחות יזיז לי... עדיין אני מעסיקה את המוח שלי רבות בשאלה הזו! מה אתם אומרים שכדאי לעשות? באהבה זהבית

the lovely lady

New member
לזהב היקרה ../images/Emo140.gif

אני חושבת שהבעיה היא ממש לא אצלך. היא אך ורק אצלה. גם אם מישהו לא מחבב מישהו, צריך להתנהג בנימוס ולהיות נחמד עד כמה שאפשר. אם היא לא בוחרת לדבר, שלא תדבר, שתשמור את האנרגיות השליליות אצלה. היא מפסידה. הבעיה אצלה, כנראה יש לה תסכולים רגשיים (בדיוק כמו ההיא מהעבודה שלך) ואת לוקחת את האשמה עלייך. אבל את תופתעי לדעת שככה היא עם כולם. זה לא משהו נגדך. אל תנסי לרצות אותה מדי רק שהיא תתן לך יחס טוב. היא לא רוצה שלום על ישראל, את לא תנסי לרצות אותה כדי שהיא תתן לך איזה חיוך נחמד נכון?
ככה היא, זה האופי שלה. בדיוק היום דיברתי עם אמא שלי והיא סיפרה לי על כל מה שחמותה, אמא של אבא שלי עשתה כל השנים. כמה שאמא שלי סבלה בגללה, כל הדברים שהיא עשתה (ותאמיני לי, דברים נוראיים) והתעללה בה רגשית והייתה לא מנומסת ואנטיפטית וחזירה בהתנהגות שלה. היא קיללה אותה כל השנים, השמיצה אותה, התייחסה אל אמא שלי כמו אל בהמה. ואמא שלי ספגה את היחס. ומה היא לא עשתה עבורה, אחרי התקף לב ש"סבתא" שלי עברה היא קנתה לה מתנות יקרות, באמת מה
, אפילו ניקתה את הקיא שלה ואת כל השילשולים שלה. :-O כשסבא של אמא שלי מת, חודש לפני שהתחתנה עם אבא, "סבתא" אמרה לה שזה באשמתה. שבגללה הוא מת. שהיא התלהבה מזה שהיא מתחתנת וזה מה שקרה. כשאבא ואמא שלי רק היו נשואים בלי ילדים הם נתנו לה הלוואות, יום אחד כשאמא הייתה במטבח (והייתה צעירונת, רק 22) ואמא של אבא ואבא שלי ישבו בסלון ודיברו על הכספים. ואז אמא באה ואמרה, "אה, סליחה ____ (השם של אבא שלי), אבל בקשר לכל ההלוואות," ומיד היא אמרה "את תסתמי את הפה שלך ותעופי לשבת שם, רחוק!" ואז היא אפילו אמרה "שלא תעיזי לחזור לבית שלי!" ודחפה אותה החוצה ואז ביימה התקף לב! בגלל שהיא לא האמינה למה שהיא עשתה באותו הרגע, שדחפה את אמא שלי, היא ביימה התקף לב והאשימה את אמא שלי בזה. בקיצור, אישה רעת לב ומרירה ומחרידה. זוועה. פעם כשאחותי ואני רצנו בשביל (והיא גרה בסוף השביל שלנו, אבל אף פעם לא טרחה לשאול לשלומנו, ואמא שלי הרחיקה אותנו ממנה, תאמיני לי שהיא לא הייתה סמרטוט של אמא של אבא. ואני שמחה שאבא שלי לא יצא חרא כמוה.) ואז היא קראה לנו ומאי נעימות נכנסנו לומר שלום. מנימוסים. והיינו ממש קטנות. ואז היא נעלה את הדלת למעלה ולא נתנה לנו לצאת, וכשהיא נכנסה למטבח רצנו למעלה והתקשרנו לאמא שהייתה מחוץ לבית, סיפרנו לה וביקשנו עזרה. עד שאחותי ואני ברחנו. והיא גם קראה לי חיית פרא, לא מנומסת, בגלל שאמרתי שאנחנו צריכות ללכת. מה שניסיתי להגיד לך, שאנשים עם אנרגיות שליליות עדיף שישמרו מרחק ממך או ליתר דיוק, את מהם. כמובן שחמותך היא לא כמו "סבתא" שלי אבל רק ניסיתי לחזק את מה שאמרתי. לילה טוב.

zahav2007

New member
היי חמודה../images/Emo24.gif

האמת שנדהמתי לקרוא על אודות סבתך המכשפה...(סליחה).איך אמא שלך שתקה לה? זה נורא היחס שלה אליה... אני מכירה עוד סיפורים כאלו...מקרוב...אבל האנשים האלו מקבלים את העונש שמגיע להם! אם לא בעולם הזה,אז בעולם הבא. חמותי כמובן לא רעה כזו,אבל היא בהחלט טעונת אנרגיות שליליות שמשפיעות על כל מי שבסביבתה... ואני אחת שלוקחת על עצמי הכל...כמו ספוג...סופגת וסופגת. ולאחרונה ממש התחלתי לעבוד על זה!ואמרתי לעצמי שהכל תלוי אם אבחר להיפגע או לא. ובחרתי שלא,וזה מדהים איך זה השפיע לטובה באותם רגעים... האמת,שנאמר לי שהסרטן כניראה חזר לה,והפעם בכבד...וזה נורא עצוב ומדאיג! אבל היא צריכה קודם לעבור צילום ורק אז נהיה חכמים יותר. מקווים לשמוע בשורות טובות! שיהיה לך יום נפלא דרך אגב,איך החופש?
באהבה זהב

the lovely lady

New member
זהב י'מצחיקה, הכדור הצחיק אותי ../images/Emo6.gif

האמת היא שאמא שלי לא חלשת אופי והיא לא שתקה לה. אבל הייתה כל כך המומה וצעירה וכמובן שאמא שלי לא מספרת הכל. האמת שהאישה הזאת כל כך מכשפתית שהיא השתיקה אותה. רעה. אבל כמובן שאמא שלי לא הייתה מוכנה מעולם שידרכו עליה והמכשפה הבינה את זה טוב מאוד. תעמדי על שלך ואל תקחי אותה לשיחה. זה מה שאני הייתי עושה וזה חכם לרצות לעשות את זה אבל אל תקדישי לזה יותר מדי יחס. אל תראי לה שזה משפיע עלייך נורא. תגידי לה משפט חטוף כזה, תפתיעי אותה ותשאלי אותה האם הכל בסדר והאם קרה משהו. את יודעת.
אני מאחלת לה החלמה מהירה ושתהיה בריאה. בהצלחה זהבי.

zahav2007

New member
הי שוב...the lovely lady

שמחה שאני מצחיקה אותך... צריך לצחוק למרות כל המציאות שיש סביבנו... איך החופש ממשיך? עושה דברים מעניינים? טוב,שיהיה לך יום מקסים ושטוף שמש... באהבה זהב

למעלה