זה תלוי מאוד באופן האחסנה שלך.
תיראה, זה מאוד תלוי בהרבה דברים. איזור מגורים, היכן אתה שם אותו (מקום סגור, ברחוב). אני יספר לך איך זה אצלי: לי בבית יש שער חשמלי גדול שמבחוץ אי אפשר לראות כלום ואני קושר אותו למקום בטוח בתוך הבית אז ככה שמשם הסיכויים קטנים מאוד לגניבה. במכללה שאני לומד אני מכניס את הקטנוע לתוך המיכללה וקושר אותו שם; ומתוך המכללה הסיכויים לגניבה נמוכים גם בגלל אופי האנשים גם בגלל הקשירה המסיבית וגם בגלל המצלמות שיש בכל מקום שם. שאני הולך לקניון אני מחנה במקום טוב ממש מול השומר וגם שם קושר אותו... אז ככה שתמיד אצלי הוא נימצא במקומות טובים אז ככה שאני לא עשיתי מקיף. עכשיו לגביך זה תלוי אם אתה שם אותו בתוך הבית בחצר או שזה סתם מונח במדרגות של בניין.... וגם שאתה הולך לכלך מיני מקומות אז אם יש מקום טוב לשים או לא. אני לא עשיתי כי זה מאוד יקר וכפי שכבר ציינתי אני מסודר מבחינת מיקומים טובים. חוץ מזה שזה גם תלוי באיזה שכונה אתה גר. אם השכונה היא מקום מרכזי שעוברים בו מלא ילדים או מקום יותר שקט. למרות שזה לא בהכרח נכון גונבים מכל מקום.... אבל עדיין תשווה מקום שקט בתוך בית או מקום סוען ומרכזי בחדר המדרגות של בניין פתוח...