התייעצות...

RoyBO

New member
התייעצות...

האם הייתם רוכשים מחשב נייד שעולה מעל 9000 ש"ח, יש לו את כל הנתונים המתקדמים ביותר. החסרון היחיד הוא שהוא תומך רק ב- 2GB זיכרון (מגיע עם 2GB), כלומר בעתיד לא אוכל להוסיף לו יותר זיכרון. האם עבורכם זה deal breaker?

יאיר B

New member
תלוי למה אני צריך את המחשב - היום ובעתיד.

אני למשל מסתדר מצויין עם 512MB כרגע (ונראה לי שבעתיד לא אצטרך יותר מ-1GB) לשימוש בתוכנות הפשוטות שאני משתמש בהם. במה אתה משתמש ותשתמש בעתיד?

RoyBO

New member
אני שוקל לקנות מחשב

LG R500 הוא יהיה עם ויסטה ויריץ משחקים. בנוסף אני עורך וידאו.

RoyBO

New member
אני שוקל לקנות LG R500

אני רוצה להריץ משחקים, לערוך סרטים וכו' המחשב יהיה עם ויסטה.

RoyBO

New member
אז ככה...

הצלחתי למצוא את הדגם הזה במחיר 9390 ש"ח במזומן. אני ממש מתלבט אם ללכת על זה או לא. גם בגלל המחיר, כאשר ב- 6 אלף אפשר לקנות מחשב שולחני הרבה יותר חזק, גם עקב כך שמשחקים שייצאו עוד מספר חצי שנה שנה כבר יהיו ממש כבדים, למרות שהמחשב בעל ביצועים גבוהים סה"כ זה נייד והוא מתיישן מהר. אני מעדיף נייד בעיקרון משום שהוא תופס מעט מקום, ותמיד תהיה לי האופציה לקחת אותו מחוץ לבית אם אצטרך.

Jan22

New member
נתחיל בזה שלא הייתי משקיע בLG סכום של 9K!

אם כבר אתה משקיע כזה סכום ,לך על חברה שמציעה לך גם אמינות מאסיבית. זה חתיכת סכום ,וLG עם כל הכבוד יותר שמים דגש על יופי ,מאשר על אופי. איזה משחקים אתה רוצה להריץ ? מה המפרט של הLG ? מה התוכנות הכבדות שאתה מתכנן לעבוד איתן ?

RoyBO

New member
מפרט...

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=226&keySearch= מפרט ממש חזק. סה"כ לאבא שלי יש כבר שנה וחצי מחשב LG שבזמנו היה הכי מתקדם, והוא מאוד מרוצה. אני ארצה להציג משחקים כמו GTA4 וCRYSIS כאשר הם ייצאו. תוכנות עריכה שאני משתמש: Adobe premiere pro ו- Adobe ancore באוקטובר אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל, אין לי מושג אם אני אצטרך לעשות משהו מיוחד עם המחשב בקשר לזה.

Jan22

New member
MATLAB ועוד תוכנות להנדסת חשמל

מאטלאב נחשבת גם יחסית כבדה. בנוגע למפרט ,אתה צודק. באמת מפרט מעולה.אבל שוב ,אני אישית לא הייתי משקיע סכום כזה על LG ,אלא על חברות יותר מנוסות בתחום (=וותיקות יותר ,דגמים שהוכיחו את עצמם ,ולא חסרים כאלה). בעיקרון ,מפרט מעולה לגראפיקה מקצועית / משחקים.

RoyBO

New member
העניין הוא ששני המשחקים שהעלתי קודם

עוד לא יצאו ויכול להיות שיהיו זמינים בעוד חצי שנה או יותר, האם להמתין עם הקנייה?

Jan22

New member
אין מה לעשות

אתה לוקח פה סיכון. מצד אחד מחשב נייד הוא מוצר מצויין לניידות וחוסר מסורבלות של חוטים וכו'. מצד שני אתה מגביל את עצמך מבחינת שדרוג החומרה. תנסה לברר מה ה SYSTEM REQUIREMENTS של המשחקים ,ותחליט בהתאם. שים לב גם שמדובר בחומרה גבוהה ,הכרטיס הוא כרטיס מקצועי בין הטובים והוא אמור לסחוב משחקים עם מנוע כבד.

RoyBO

New member
טוב תודה לך. אני חושב אני אמתין בנתיים.

אולי לאיזו ירידת מחיר, נראה מה קורה בסביבות ספטמבר.

למעלה