התייעצות

ליאהה

New member
התייעצות ../images/Emo92.gif ../images/Emo92.gif

החלטתי להעביר את הבן הגדול בן ה-9 לבית ספר אחר. 1. הוא לומד בתלמוד תורה ללא לימודי חול 2. מיקום הבית ספר קרוב לשוק המוסלמי והם רבים תדיר עם הערבים ולאחרונה אף הלכו מכות והשכנים הערבים לקחו תהם את התיקים והכל לטובת הבן שלי אני מעבירה אותו למקום עם לימודי חול וללא זיקה להתנחלויות וכד' האבא לא מסכים אבל אני בטוחה שטובת הבן שלי הרבה יותר חשובה לי מהסכמה של האב. מה דעתכם???

תהיה לך בעיה

אם הגרוש שלך ירצה ללכת איתך לבית המשפט, יש סיכוי שלא יאשרו לך את ההעברה הזאת, יש סיכון כזה. יש לי חברה,בהליכים כבר 5 שנים, הגועל שלה (להלן גועל מס' 2!!!!) חזר בתשובה במהלך התהליך, הילדים מיומם הראשון היו במוסדות חילוניים, והוא החליט שרוצה שילמדו בתלמודי תורה. 3 שנים הנושא הזה היה בדיונים בבית המשפט, הגיעו לעליון!!!!, הגיעו פסיכולוגיות, עו"סיות ומי שאת רוצה כדי לבדוק את טובת הילדים מבחינת בתי הספר. ונחשי מה נפסק????? הפתעהההההההההההההההההההההההההההההההה הילדים יועברו לבתי ספר דתיים!!!! ילדים שלומדים עד לרגע זה במוסדות חילוניים. אז אל תצפי להרבה צדק במדינה הזאת

ליאהה

New member
אני רוצה להעביר לבית ספר דתי

לבנים בלבד רק ששם יש לימודי חול..

לא מכירה את הגרוש שלך, אבל

אם הוא דתי תורני, אז לדעתי הוא לא יסכים ללימודי חול רק לימודי קודש ותורה

d a n i e l s 5

New member
דעתי .

כמובן להעביר את הילד לבית ספר דתי עם לימודי חול , בכלל אני לא מבינה את הקטע הזה של רק לימודי תורה, חשבתי שזה עבר מן העולם. אבל זאת דעתי, ודעתי ממש אבל ממש לא רלוונטית. את צריכה לדבר איתו, לנסות לשכנע אותו להסביר לו את חשיבות "לימודי חול" להזכיר לו שאנחנו במאה ה-21 , ובעיקר לידע אותו על כל מקרה כזה שקורה (ריב עם ערבים) בכדי שיבין את חומרת המצב. אולי הוא יבין ויתרצה.... שיהיה בהצלחה .

למעלה