התייעצות

m L m

New member
התייעצות ../images/Emo4.gif

יש לי בעיה קטנה ואני לא יודעת מה לעשות. אז ככה, (ואני אנסה לכתוב את זה מסודר
) אמא שלי טסה ביום חמישי בערב לחודש (יש
) ואני אמורה לקחת אותה לשדה תעופה. בנתיים, החברה הכי טובה שלי (מירב) שברה את היד ויש לה קורס ביום חמישי בעין הוד. בגלל שהיא לא יכולה לנהוג ולא יכולה לכתוב היא ביקשה שאני אבוא איתה ואעזור לה. כמובן שהיא הציעה לשלם למונית בשביל אמא שלי אבל זאת לא הבעיה. שאלתי את אמא שלי אם היא מוכנה לקחת מונית לשדה תעופה ושאני אוכל לקחת את האוטו ביום חמישי בצהריים... אמא שלי אמרה שזאת בעיה כי אז היא תהייה בלי אוטו בערב שהיא טסה וזה יכול לתקוע אותה. אני לא יודעת מה לעשות
אם לנדנד לאמא שלי בנושא או לעזוב את זה (למירב מאוד חשוב להיות בקורס) חשבתי לנסוע עם מירב לשם באוטובוס אבל הבעיה היא שאח"כ לא תהיה לנו דרך להגיע הבייתה בלי אוטו. מה אתם אומרים? ד"א- יש עכשיו שיר של הקורז ברדיו... איזה כיף לי

יסמין43

New member
ולמירב אין הורים?

כלומר, בסופו של דבר אני (המיושנת) רואה את המכונית כשל אמא שלך, בראש ובראשונה. ואם היא אמרה שהיא מעדיפה שהמכונית תעמוד לרשותה בערב נסיעתה, אני לא חושבת שצריך להתווכח או לנדנד וכולי. ומה לעשות עם מירב? ראשית, כמו שרמזתי בכותרת, אני מניחה שאת לא האדם היחיד בחייה של מירב. אז צריך לחפש עזרה בין קרוביה ומכריה הנוספים. כמו-כן, במקום לממן מונית לשדה-התעופה, מכסימום אולי מירב תוכל לממן מונית בדרך חזרה מעין-הוד הביתה. בכל מקרה, אל תפילי את התיק הזה על אמא שלך (לדעתי).

m L m

New member
יש לה הורים אבל אין מכונית

בכל מקרה- דיברתי עכשיו עם מירב והיא אמרה שניסע באוטובוס... אבל זה עדיין לא פותר לי את הבעיה של להגיע הבייתה אח"כ ואם אני בלי אוטו זה אומר שאני צריכה לנסוע בטרמפים ולא בא לי להתחיל לנסוע בטרמפים ב23:00

יסמין43

New member
לא טרמפים!

אז באופן חד-פעמי לוקחים מונית. או שאולי פשוט תשני אצלה באותה יום? אבל לא טרמפים! אנחנו לא רוצים לקרוא עלייך אחר-כך בעיתון (או לצפות בשידור חוקר).

dana2909

New member
פשוט

לוקחים את הכסף שיועד למונית של אמא שלך, ונותנים אותו למירב, למירב יש נהג פרטי שיעזור לה במה שאת צריכה, ואת תוכלי לעזור לאמא שלך.

m L m

New member
טוב. זה כבר הסתדר ../images/Emo9.gif

אני אסע עם מירב באוטובוס ואמא שלי תשאיר לי את האוטו ליד הבית של מירב...

מסכן רפי,

הלך לו אייטם טוב. לא נורא, תמיד יש מישהי אחרת שרוצה לקצר, לא חושבת עד הסוף ותופסת טרמפים.

m L m

New member
איך אני אמורה להגיע הבייתה?

זו הדרך היחידה
אבל לרוב הכי מאוחר שאני נוסעת בטרמפים זה 19:30 כשאני חוזרת מהעבודה... אבל זה בפרוש לא קיצור דרך. הייתי מעדיפה אוטובוס.

יסמין43

New member
אני לא יודעת איך, אבל לא ככה.

גם בשבע וחצי בערב יכולים לקרות אסונות. נכון שקל להגיד, אבל מה לעשות, תחשבי שגם האופציה הזאת לא קיימת. פשוט לא קיימת.

דן צ

New member
ואין בעולם אהבה , כמו אהבה של אמא!

אהבה של אמא גדולה בעוצמתה מאהבה של חברה מחר את רבה עם חברה והחברה תזרוק אותך אבל גם אם תריבי עם אמא היא עדים תאהב אותך ולכן המסכנה היא קודם כל אמא ורק אחר כל שאר העולם אני מכיר מספיק אנשים שלא נתנו להורים שלהם והיום הם כל כך מצטערים על זה, מצטערים על הרגעים שפספסו איתם. אי לכך ובהתאם לזאת ,בטלי את הנסיעה עם החברה וקחי את אמא לשדה התעופה, מי יודע, אולי זה ישתלם לך (דיוטיפרי?).

m L m

New member
דיוטיפרי?

תאמין או לא- אבל אני לא אוהבת לקנות שם דברים. וחוצמזה- אבא שלי נוסע הרבה אז אם אני רוצה משם משהו אני מבקשת ממנו. ובנושא אהבה של אמא אני חולקת איתך. כלומר- יכול להיות שהיא אוהבת בעוצמה אדירה אבל לא תמיד מראה ולא תמיד עוזרת ואילו מירב תמיד נמצאת בשבילי ועוזרת לי! וכמה פעמים שמענו על משפחות שרבו ולא מדברות בניהן
ועוד דבר- חברות אפשר לבחור (ולהתאים) ואילו משפחה לא.

דן צ

New member
מירי! אל תתוכחי איתי!!! ../images/Emo46.gif

אמא היא בראש ובראשונה!!! אם חברתך יותר חשובה לך מאימך אז או שאת משקרת לעצמך או שיש לך ורק לך בעיה רצינית.

יסמין43

New member
אני לא מסכימה, לא אתך, דן,

ולא אתך, mLm. אני חושבת שפשוט לא צריך לעשות השוואות בין אמא לחברה. אמא זו אמא, אבל נכון שלפעמים היא יכולה להיות גם צרה צרורה. מצד שני, נכון שהיא גם לכל החיים, לטוב ולרע. וצריך לקחת את זה בחשבון. וחברה באמת יכולה להיות דבר נפלא, ומצד שני צריך להביא בחשבון שלרוב היא לא לכל החיים, ולרוב, באיזשהו שלב היא תתחתן ויהיו לה ילדים, והחברוּת תרד למקום השני או השלישי (אם לא למטה מזה). מה צריך להסיק מזה? אני לא יודעת. אני חושבת שצריך לנהל עם כל אחד את היחסים המתאימים, על-פי תפקידו בחיים שלך ועל-פי אופיו ואישיותו. ופשוט לא להשוות. וגם לא הבנתי מ-mLm שאמא שלה כעסה על כך שלא תיקח אותה לשדה התעופה. אז בשביל מה צריך לשקול מי מהן יותר חשובה? האמא תיסע לחו"ל, החברות יסעו לטקס, והכל נראה לי בסדר. אכן הייתה בעיה אם הדברים היו קצת יותר שקולים זה לזה, או אם האמא הייתה נעלבת. כל עוד היא לא נעלבה (ואפילו הסכימה להשאיר את המכונית), נראה לי ש-mLm יכולה לנסוע עם החברה שלה במצפון שקט לגמרי.

m L m

New member
היא לא אמרה את זה!

איפה אתה רואה שכתוב שאתה צודק???? אבל אמא שלי באמת לא נעלבה כשביקשתי ממנה לנסוע במונית כי היא נוסעת הרבה ולא תמיד מסתדר לקחת אותה לשדה תעופה. והיא יודעת שחשוב לי לעזור למירב כי אנחנו מאוד קרובות.

יסמין43

New member
צודקת. לא אמרתי שדן צודק.

וטוב שאמא שלך לא נעלבה, זה כבר מעיד לזכותה. וזה בסדר להסתדר עם אבא יותר מאשר עם אמא. בקיצור, הכל בסדר גמור. לא צריך לחפש דילמות איפה שהן לא נמצאות (כרגע).

m L m

New member
מה? אסור להתווכח איתך?

ומה זאת אומרת משקרת לעצמי? יש כל מיני סוגי אמהות- לא כל האמהות מסוגלות להביע אהבה... (אני לא אומרת שאמא שלי כזאת!!!) ויש כל מיני מערכות יחסים של אמא/בת. אני אישית יותר מסתדרת עם אבא שלי מאשר עם אמא שלי. ומה לעשות- החברות שלי עושות אותי שמחה ואני אעשה בשבילהן את הכל כמו שהן יעשו בשבילי.

למעלה