התייעצות

or19951

New member
התייעצות../images/Emo163.gif

בעוד כמה ימים לאחותי יש יום הולדת. אני ואחותי השניה רוצים לקנות לה מיני תוספת לסימס [כי יש לנו כבר את כל התוספות]. עכשיו, איזה מיני תוספת אתם ממליצים? יש את חיי זוהר, מסיבות וH&M [יש לנו FFS]

יש לי את כולם ו..

גמאני הייתי ממליצה על H&M..לא רק בגלל שזה הכי חדש, אלא כי הדברים בזה הכי שימושיים..אני אישית לא משתמשת כ"כ בדבים החדשים של מסיבות..וחיי זוהר זה ממש קצת דברים..

מסיבות.

בH&M יש רק בגדים מכוערים ובכלל בקושי אפשר לעשות תצוגת אופנה חוצמזה שאחרי כמה זמן זה יימאס ולא תמיד עושים תצוגת מסלול ובלה בלה בלה.. אבל מסיבות תמיד עושים ויש מלא חפצים יפים ושמלות כלה יפות יותר וחופות חדשות וכאלה..

נכון, אבל אפשר

זה נכון שבאופנה יש בעיקר בגדים, אבל את השמלות כלה וכאלה שיש במסיבות, אפשר להוריד.וגם הרבה יותר יותר יפות!!!כי בינינו, השמלות שם לא הכי הכי.....וזה גם לא כזה מועיל למסיבות, כל התוספת..סך הכך אפשר לעצב אולם אירועים כזה בגלל כל העיצובים החדשים שיש ולעשות חתונה\יומולדת יותר יפה.. אני מעדיפה את האופנה בגלל שתמיד הפריע לי המחסור בבגדים נורמלים..ואני מה זה משתדלת להימנע מהורדת פריטים...זה היה עושה לי בעיות במשחק ועכשיו אני מפחדת...גם כי יש לי לא מקורי... אז זה תלוי למה את יותר "נמשכת"-תוספת שמתמקדת באופנה ורק באופנה ובהרבה אופנה או תוספת שיש בה קצת אופנה וקצת עיצובים...

Lord Farquaad

New member
H&M

יש שם בגדים יפים וגם דברים מגניבים לחנויות בגדים אחרי זה עדיף את חיי זוהר כי יש חפצים יפים ואז את מסיבות וכיף משפחתי לא שווה שקל

למעלה