התייעצות

Deal With Me

New member
התייעצות../images/Emo13.gif

יש לי טראגוס והליקס, מתלבטת אם לעשות רוק או דיית'[מקווה שככה כותבים]. אני יודעת שהכאב משתנה אצל כל אדם אבל בכל זאת, האם יש הבדל בינהם ברמת הכאב
ועוד דבר, מי מהם יותר בולט
תודה לעונים
ואם יש פה מישהו שיש לו אחד מהשניים, ויכול לספר או להעלות תמונה אני אשמח

J ust S omeone

New member
תעשי את שתיהם !!

אחד בכל אוזן, בהפרש של כמה חודשים בשביל ההחלמה. אני לא יודעת בעניין הדאית', אבל אני יכולה להגיד שלך שהרוק זה הפירסינג היחיד שכאב לי ( ויש לי והיו לי דיי הרבה). מה יותר בולט? הרוק בד"כ כי הדאיית' מתחבא בפנים. והרוק שלי

PrInCeS LiAh

New member
הקונץ' נראה לי...

עגיל כזה כואב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כואב לי להסתכל עליו...

למרות שזה אינדיווידואלי..ככל שהסחוס

(או כל ריקמה אחרת) עבה יותר...המחט עוברת ביותר שטח ולכן כואב יותר. אבל דיית' ורוק נראים לי שווים. הליקס הוא הרבה יותר דק מהם למשל

תיקון קטן

ההבדל יהיה במשך הניקוב, ומכאן במשך הכאב. בסחוס אין כלי דם ועצבים. התחושה היא מרקמות החיבור המקיפות אותו. רק מהכניסה והיציאה של המחט.

The Dew

New member
יש לי רוק, ו

זה הפירסינג שהכי כאב לי. ;[ גם תקופת ההחלמה הזוועתית, האינפקציות למיניהן, וגם החירור עצמו - הכל כאב. :\ אבל זה שווה את זה.:)

המממ דיית' יותר יפה

עשיתי 2 רוק ביחד, ודיית' שבוע אחרי זה. ההחלמה של כולם היתה זריזה. של הדיית' אפילו יותר. ואפשר לישון על האוזן ולא מרגישי כי הוא פנימי כזה. שני הרוקים שלי נדדו (migrated), אחד מהם הוצאתי והשני בדרך לעוף גם כן. שימי לב שעושים לך מספיק עמוק, ויש עדיפות לברבל מעוקל (בננה) על פני חישוק. אה, ולא הייתי עושה דיית' באוזן של הטראגוס.

Deal With Me

New member
ממש תודה לכולם../images/Emo140.gif

נראה לי שאני קודם אעשה את הדיית' באוזן של ההליקס, ואם יתחשק לי עוד כמה חודשים אני אעשה את הרוק באוזן השניה

P R O1

New member
נצל"ש טראגוס

ידידה שלי עשתה טראגוס (כן כן) עם אקדח.. כשאני שמעתי על זה ממש התפלצתי!!! ואמרתי לה מיד ללכת לפירסר ולהתייעץ איתו!!! זה לא ממש ממש מסוכן וזה?

למעלה