התייעצות

• פותח הנושא a17
  • פורסם בתאריך

a17

New member
התייעצות ../images/Emo101.gif

לאחר השלילי הכואב באסותא הפסקתי עם כל הטיפול התרופתי (פרוגינובה, גסטון ואנדומטריןבהוראת הרופא), והמכשפה כמובן הגיע לפני שבועיים,ומאז אני סובלת מכאבי ראש ודימומים קטנים ומעצבנים יום פה יום שם,ועייפות גדולה. הייתי בקופ"ח והרופא שם אמר לי שזה טבעי לאחר טיפול הורמונלי מהסוג שקבלתי ואמר לי לחכות עוד שבועיים לראות מה קורה, משהי חוותה תופעות כאלה? כמו כן כמי שמטופלת גם בקלקסן ואספירין לאחר החזרה קראתי לאחרונה שאספירין או יותר נכון חומר שיש באספירין מפריע להשתרשות העובר ברחם, מישהי שמעה על זה? ומה עם הקלקסן? אשמח לקבל תגובות בתודה

סביון1

New member
עייפות

עייפות אני חווה כתוצאה מכל הורמון שאני לוקחת ומשבש לי את השינה באופן אוטומטי. לדעתי את יכולה להאשים בזה את הפרוגינובה. בקשר לאספירין - אכן לפני כמה חודשים יצא איזה מחקר חדש על כך שאספירין וגם תרופות אחרות כמו אדויל, נדמה לי, עלולות להפריע להשתרשות העובר. עד כמה שזכור לי הרופאים שנשאלו על כך בפורומי רופאים לא התרגשו מהמחקר הזה והתיחסו אליו די בביטול. על הקלקסן לא אמרו כלום במחקר הזה. סביון

vif

New member
אספירין רגיל או כרטיה??

את הכרטיה לוקחים דוקא אחרי ההחזרה וזה אמור לעזור זה מינון מופחת מאשר אספרין רגיל...

a17

New member
מה שנקרא כרטייה

או טבע פירין תלוי בחברה...אבל כן קרטייה

a17 ../images/Emo142.gif

עדיין לא התנסתי בפרוגינובה ואנדומטרין, אבל לגבי הגסטון אכן יכול להיות מצב של דימומים מעצבים פה ושם, פתאום כאילו נגמר ואז ממשיך אכן מתאים לגסטון (גם העייפות) ולגבי האספירין והקלקסן גם אין לי תשובה. צר לי. בהצלחה לחיובי אחד גדול!

מריםXX

New member
אם את מטופלת בקלקסן ואספירין

אז כנראה שעברת בירור קרישיות יתר ונמצא שיש סיבה רפואית מוצדקת לשימוש בתרופות. אצלך זה לא מוריד את הסיכוי כי אם מגביר אותו, ואמור להגן עלייך מפני הפלה, חס וחלילה. אני מניחה, כמו כן, שאת מקבלת אספירין במינון נמוך (מיקרופירין? כרטיה?) - ומינון נמוך (לא כמו בכדורים שנועדו לשיכוך כאבים) זה שם המשחק. אגב, מעולם לא שמעתי על שימוש בשתי התרופות גם יחד. אבל אולי זו הבורות שמדברת מגרוני. ואם את לא בטוחה - שווה מאד להתייעץ בהמטולוג. אלה דברים קטנים אך קריטיים. בהצלחה,

אספירין

שלום 17a אספירין לא מפריע להשתרשות העובר להיפך די עןזר הוא משפר את זרימת הדם לרחם ישנם מקומות ורופאים שמשתמשים באספירין ובקלקסן כטיפול בפוריות במיוחד בתהליך של החזרת עוברים מוקפאים בכל אופן בהצלחה ואם תרצי פרטים על הרןפא/ים שמשתמשים בטיפול כזה רק תבקשי חמודה סבלנות וזה עובד!!!

למעלה