התייעצות

התייעצות ../images/Emo10.gif

שמעו אנשים.. אני בכתה ט' וקראתי קצת באתר של "תלמה ילין"..ראיתי שההרשמה מחנוכה עד לסוף פברואר.. אני מאד רוצה ללכת לנסות אבל יש בעיה כמובן, אני גרה בצפון שזה שעה וחצי ברכבת מת"א..ועוד מונית צריך לקחת.. נכון שזה יהיה כלכלית ונפשית קשה לי לעלות כל יום ב-5 וחצי בבוקר עד רכבת אחר כך מונית ושוב ב-8 בלילה הכל בחזרה הביתה?..
אני רוצה נורא לרקוד שמה תעזרו לי או לפחות תייעצו לי.. תודה מראש, אני

the mush

New member
ahm

Im gonna write in English cause im in school... later when iget home i will write everything again in hebrow. kk? From personal experience its is hard all those "runnings" the only thing you have to think if its worth it. If you really really want it, and you enjoyed and stuff... I think you can do it. and you dont need taxi, you can go walking from the train station to the school... 2-3 min of walking.

../images/Emo13.gif

אני מאד מאד מאד אוהבת את זה.. אבל עולה 60 שקל רכבת הלוך וחזור.. במשך שנה זה קשה כלכלית מאד!!! וקצת יהיה לי קשה גם ללמוד למבחנים אם אני חוזרת הביתה ב-8 שפוכה מעייפות.. אני מאד רוצה את זה, אני אתייעץ עם המורה שלי למחול...וניראה.. אני גרה בצפון קרוב לחיפה.. ]:אוףףף מה יהיה איתי

skwooshi

New member
מממ

סה לא עולה לך 60 שקל להלוך חזור אם את נוסעת ללמוד יש כרטיס תלמיד שעולה לך לצד פחות מ 10 שקל.

י ר ד נ י

New member
דעתי.

דבר ראשון בתלמה ילין יש גם מסגרת של פנימיה לא? ותראי, זה ממש לא קל כל הדברים האלה.. לסוע בחיפה עד תל אביב כל בוקר וכל לילה. לא יהיה לך זמן לחברים וללימודים אחרים ואת תהיי משועבדת לנסיעות ולבצפר וכבר אני אומרת לך את תשנאי את זה. תלמה ילין זה בית ספר על רמה, אין ספק. אבל לא שווה להשתגע בשבילו. אם יש פנימיה זה כבר משהו אחר ועדיין לא כולם בנויים לזה. אני בטוחה שיש באזור הצפון בתי ספר טובים לריקוד, או לפחות תיכונים עם מגמת ריקוד וזה יקל לך על החיים. מאחלת לך בהצלחה בכל מה שתבחרי.

בקשר לפנימיהה..ולכסף..

אם הייתי שם פנימייה הייתי רצה כבר!! הבעיה שאין שמה.. וכשאני נוסעת בחופשים לעזריאלי זה 60 שקל של כרטיס הלוך וחזור..
..
..

TheBlackFairy

New member
יש דבר כזה שנקרא../images/Emo60.gif

הנחת נוער לה את זכאית מפני שאת עדין לא בת 18
. מה זה אומר
, את מקבלת כרטיס הלוך חזור בחצי מחיר, נגיד אם נסיעה נסיעה לתל אביב עולה 50 שקל, אז ביום עולה לך נסיעה 25 שקל, מובן
.

יש מישהי בי' שהיא מחיפה

והיו עוד שניים אבל הם עברו לגבעתיים אני יכול לשאול מישהי מי' ואני אתן לך תשובה מהניסיון שלה אבל תצטרכי לחכות למחר. דבר ראשון-כרטיס לא עולה 60 ש"ח,אין מצב.. דבר שני-מהרכבת את הולכת ברגל 15 דקות ומגיעה לבית ספר את חייבת להיות מסודרת ואז הכל יראה לך שטויות לחברים לא יהיה לך זמן..אבל ללימודים יש.. אני ממליץ לך לבוא קודם לבחינות ולנסות להתקבל בכלל אם תתקבלי אז תשברי את הראש,תעזבי את הראש במנוח כרגע..

the mush

New member
תמיד אפשר לקפוץ מעל הגדר

[או שבעצם במשך השנה השער שמה פתוח?] ואז זה לוקח פחות זמן.

SHIRAN00110

New member
נצל"ש

אממ נכון אמרתי לכם ביום שני שהלכתי לבחינות באומנויות בירושלים? אז בסוף התקבלתי..=] אבל אני לא הולכת,כי הבנתי שהרמה שם לא ממש שונה מאצלנו בביצפר אז לא שווה לי הנסיעות באוטובוס כל יום... אבל זה בכל זאת הרגשה טובה שהתקבלתי=]

SHIRAN00110

New member
אני?

עירוני א' אני במגמת מחול זה לא בית ספר לריקוד אבל יש הישגים די מרשימים.

למעלה