התייעצות קלה.....

LuNaL

New member
התייעצות קלה.....

אז ככה מאחר מחר כבר ערב יום כיפור ולהישאר ביום כיפור בלי המחשב זה אחד דברים היותר גרועים שיכולים לקרות אני אודה לכם על תשובה מהירה....
נקרע לי התקע שמחבר את המחשב הנייד (IBM) לספק כוח (במילים יותר פשוטות - הצ'ופצ'יק שיוצא מהספק כוח ומתחבר למחשב נקרע) האם אפשר לתקן את זה באיזושהי מעבדת מחשבים שלא דרך החברה וכמה זה יעלה לי לדעתכם, והאם מישהו מכיר מקום שבו אפשר לתקן את זה בירושלים??
וגמר חתימה טובה

אני כל יום במחשב

אבל ביום הכיפורים הוא סגור! ודווקא יש עולם שלם שם בחוץ בלי המחשב, אפילו ביום הכיפורים

אני כל יום במחשב

אבל ביום הכיפורים הוא סגור! ודווקא יש עולם שלם שם בחוץ בלי המחשב, אפילו ביום הכיפורים

Ixion

New member
אלא אם כן יש לך ידע בחשמלאות,

תצטרכי לקחת את זה לחשמלאי או למכר שמבין בדברים האלה. כמובן שזה לא יבטל את העובדה שתצטרכי לקנות אחד חדש ותקין..

Y. Welis

New member
אפשר לתקן בחנויות לתיקון סטריאו

וטלוויזיות. למשל 'השירות האלקטרוני' ברח' שץ. הבעיה היא שמחר זה יום קצר, כך שכדאי לבוא בשעת הפתיחה (וכמובן להביא את הכבל הבעייתי).

gozala

New member
זה בינלאומי אבל המשלוח - שערוריה!

International shipping: If there is a price here will I will ship this item to most countries. It should be about $26.35 גם לארה"ב עצמה המשלוח הוא עסק בפני עצמו, לא כל שכן מעבר לים! צריך לעבוד עם "מקומיים", אם יש מכרים ישראלים לתת את כתובתם ולבקש מהם שישלחו.

דוד רץ

New member
חברת שמ"מ

הם משווקים מורשים של IBM (אני קניתי את הלפ-טופ החדש שלי שם). הם יושבים רחוב חיים ויטאל 25 (בגבעת שאול). קשה מאד למצוא את הרחוב הזה, אבל זו חנות מחשבים טובה מאד (יש חניה בחזית). טלפון 02-6513204 נדמה לי שהם פתוחים ראשון עד חמישי עד השעה 17:00 ------------------------------------------ אם אתה באמת לא רוצה מעבדה מורשית של IBM אתה יכול לנסות את קשיוף במרכז העיר (במרטף, ליד מרכז הפעמון) 02-6252528. יש לו כל מיני ציוד מוזר.

Y. Welis

New member
הרחוב קצת נידח, אבל קל להגיע אליו

ברגל מ-כנפי נשרים, לפני הצומת של 'אנג'ל' - צד שמאל (צפון) של הכביש, מעבר לגדר בטון.

למעלה