התייעצות קלה

big mama 2

New member
התייעצות קלה

לימודי קונדיטוריה או טבחות ? מה אתם הייתם בוחרים ? אני צריכה להחליט עד יום חמישי

yifatushc

New member
בשלב זה בחיי אני יותר נוטה ל...

קונדיטוריה. אבל זו נטיית ה-
שלי כרגע, אי אפשר לדעת מה ימים יגידו. השאלה מה יותר מושך אותך, האם את עושה את הקורס כתחילת "קריירה" חדשה או בשביל הכיף, מה יותר פרקטי עבורך כרגע בחיים
... בכל מקרה, בהצלחה בבחירה, ואשמח לשמוע חוויות כמובן!!! יפעת

big mama 2

New member
זאת התלבטות קשה עבורי

הכוונה היא להפוך את זה למקצוע גם ליבי נוטה יותר לקונדיטוריה, אני יותר אופה בבית מאשר מבשלת, ולא בגלל שאני לא אוהבת לבשל. אבל כנראה שהאפייה מושכת אותי יותר. לפי בדיקות שערכתי יש יותר עבודה בטבחות. ואני ממש לא יודעת.

yifatushc

New member
עצתי היא שתלכי עם ה-../images/Emo23.gif

אם כבר לעשות הסבה, ולהפוך את הנושא למקצוע, עדיף שזה יהיה משהו שאת שלמה איתו במאת האחוזים. גם אם לפי הבדיקות יש יותר עבודות בטבחות, אני בטוחה שאחרי חיפושים כן תמצאי משהו בקונדיטוריה, ואולי יום אחד תפתחי משהו משלך?
בכל מקרה, לגבי נושא הקונדיטוריה אולי הוגו יוכל להרחיב את הדיבור מנסיונו. יפעת

pirge

New member
אישית? קונדיטוריה. המון הצלחה בכל

שתבחרי.

silvey

New member
מכיוון שאת מגדלת משפחה רצוי שתחשבי

גם על העתיד. דבר ראשון זה משיכת הלב. דבר נוסף זה ממה תוכלי בעתיד להפיק יותר תועלת. האם תוכלי במקצוע שתבחרי גם לעבוד מהבית? בכל אופן המון הצלחה בדרך שתבחרי.

hogo26

New member
אישית קונדיטוריה

נכון שנראה שיש יותר עבודה בטבחות, ההבדל הוא שגם המטבח מחולק לכמה מחלקות ולוקח זמן להתמחות בכולם ולהיות טוב בכולם, ובקונדיטוריה זה רק קונדיטוריה שזה תחום לא קטן והעבודה שם זה לא רק מהעיתון זה בעיקר חברים ומפה לאוזן עם קשרים והרבה זמן בתחום את תראי שיש הרבה עבודה בקונדיטוריה שלא מפורסמים שיהיה בהצלחה ועוד שאלות אשמח לעזור

ak5

New member
זו החלטה מאד אישית. יש הבדל בין

קונדיטוריה לטבחות. קונדיטוריה זה מדע מדויק וטבחות זה הרבה יותר חופשי ובערך מבחינת כמויות. אם את קפדנית ומסתדרת עם הנחיות מדויקות וגם מדויקת בהתנהלות שלך אזי קונדיטוריה ואם זקוקה להרבה חופש ופחות דקדקנות אזי טבחות. אני בחרתי קונדיטוריה ושניים שלמדו במקום שלמדתי הסבו מקצועם. בהצלחה

למעלה