התייעצות קלה

• פותח הנושא Sam P
  • פורסם בתאריך
הוא בן 22, so?

לילד גדול אסור להיות במשבר?
הוא צריך להיות גבר גבר ולהתמודג כמו שצריך?

אולי לך יש את הכלים האלה,
אבל לחבר של סאם, כנראה שאין אותם כרגע.

בני אדם שונים זה מזה, והרבה פעמים אנחנו שופטים אותם לפי הכוחות שניתנו לנו מלמעלה. וזו טעות.

בקיצור, רד מהעמדה השיפוטית, ותבין שאם הבן אדם התחיל לשתות, זה לא אומר שהוא אדם רע, אלא פשוט אדם שעובר משהו.
ככה שבמקום לזרוק אותו לכל הרוחות, או להערים עליו קושי גדול יותר, בצורת אולטימטומים וכאלה, צריך להעיק לו תמיכה, ולהיות לידו כשהוא צריך את זה.

באמת שלא בשביל משהו, אבל לא הייתי רוצה חבר עם גישה כזו כמו שלך, כי.. זה פשוט לא אמין.

זה ״זוגיות הצלחות״. כמו שבכדורגל, יש מושג כזה אוהד הצלחות, רק כשהקבוצה מצליחה, אז אוהדים באים למשחקים ומעודדים וכו׳, וכשלא מצליחה, יוצאים נגד הקבוצה שהם אוהבים, כך גם בזוגיות יש את המושג הזה, ״חבר הצלחות״, חברות שזורמת רק כשהכל טוב.

ןחבר כזה לא הייתי רוצה.
נראה לי שגם אתה לא

royi69

New member
חייב להגיד משהו

אולי זה הבעיה של רוב ההומאים שישר אומרים תעזוב אותו.
בקשר צריך לדעת גם להילחם שקשה רק מהמקומות האלו אנחנו צומחים אף פעם אין התאמה מושלמת וצריך להתאים אחד את השני.
לכן אני חושב שאתה צריך לדבר איתו על מה מפריע לך ובדגש מה מפריע לך לא מה לא בסדר בו. מה מפריע לך בזה שהוא שותה מה זה גורם לך להרגיש וכו׳.
אם תשאיר את זה ככה השלב הבא זה בגידה ודווקא מצידו , אני אחרי זוגיות של 9 שנים הרגשתי שהבן זוג שהיה כול עולמי פחות קשוב אלי מבעבר כי התחיל ללמוד וגם נאלצנו להפריד מגורים בגלל זה מה שגרם לי לצאת עם חברים ודבר הוביל לדבר והיום אני מצטער על זה ומתחנן שיסלח לי.
חשוב מאוד לדבר על דברים שמפריעים לך ולא לקום ולעזוב ללא נסיון
בהצלחה

למה למה ההכללה הגסה הזו:

אולי זה הבעיה של רוב ההומאים שישר אומרים תעזוב אותו.
ואם למשל היו מייעצים לו קבוצה של סטרייטים, מה היית כותב אז?
יש משהו בכיתה הזו המאשימה את "ההומואים" על ידי הומו בעצמו משהו מפחיד ומעורר חלחלה, איך אדם מוכן להדביק על עצמו דימויים, סטיגמות, סימולקורות בלתי נסבלות.
יש הומו, בן 57, שחי חיים ארוכים מאוד, שמכיר מצבים דומים.
האיש העלה בעיה להתחבטות ציבורית בפורום. האיש קיבל שתי עצות מנומקות מאוד מדוע עליו לעזוב. האיש הוא גבר עצמאי, בגיר ובוגר שמסוגל, לדעתי, לקבל או לדחות הצעות, לא לקחת אותן באופן אישי, כי שום הצעה לא נכתבה אד-הומינום [ אישית].
עכשיו, לטעון שאולי יש לי בעיה בגלל מה שכתבתי, זו הפקת מסקנות נלוזה שאינה נשענת על שום מידע עובדתי כזה או אחר, בוודאי אינך מכיר את חיי הפרטיים על מנת לטעון שיש לי בעיה בזה שאני מציע לו לעזוב את בן זוגו.
יווווווווווווווווווו

royi69

New member
אין כאן שום דבר אישי

אני מדבר מהכרות שלי עם העולם וגם מתוך החוויה האישית שלי שאנשים מייעצים ולדעתי לקום ולעזוב זה הפתרון הקל ביותר
אבל זה לא באמת הפתרון ההתמודדות עם הבעיה ובכלל בכול דבר בחיים להתמודד עדיף מלברוח.
אני מאמין שדווקא ממקומות של משבר האהבה יכולה לצמוח למקום חזק יותר ואמין.
אין כאן שום ביקורת כלפיך או נגד חייך האישיים ואם אתה בוחר לא להתמודד אם מצבים זכותך המלאה בדיוק כמו שזכותי להתנגד לדעתך ולהציג דעה מנוגדת , וכן יש לי הרבה ביקורת על הקהילה. אבל קודם כול יש לי ביקורת ואחריות על עצמי ועל המעשים שלי.ואני חווה שבקהילה לאנשים יש הרבה ביקורת כלפי כולם ולא כלפי עצמם באופן אישי.

הבנתי, לכתוב "הומואים" בהכללה

זו ביקורת על הקהילה וקבלת אחריות על עצמך.
וודאי אתה זכאי לדעותיך, למה מי אני שאומר שדעותיך לא נכונות, אבל אם הקפדת לקרוא את דבריי,כלל לא התיחסתי לדעותיך אלא למוזיקה שעלתה מדבריך, שלי נראתה מאוד לא נעימה, ומכילה הלקאה עצמית.
ביקורת על הקהילה זה נהדר, צריך גם לדעת איך לבטא אותה בלי להסכים לקבל על עצמך תיוגים שונים.

omrison

New member
אני רק לא מבין

למה אתה גר עם שני שותפים ואתה עדיין צריך לטחון את עצמך בשתי עבודות כדי לשלם שכירות?
הם לא עובדים? אתם גרים בוילה בלב תל אביב?

אתה חייב לשבת ולדבר איתו!

שיחה רצינית ועמוקה וכנה ולהגיד לו שדברים חייבים להשתנות. הוא צריך להקשיב לך ואתה צריך להקשיב לו ובאמת להבין את הנקודה שכל אחד מכם הגיע אליה. תשתף אותו בכנות במה שהוא עושה. אישית, זה לא נראה לי לעניין להתמסטל כל הזמן ולאמלל אותך ככה. אז מה אם הוא שהוא מצטער. שיעמוד במילה שלו ויוכיח שיש משהו מאחרי המצטער הזה. יש הבדל בין לשתות בכיף לבין להגיע למצב של אובדן שליטה שלו ופגיעה כ"כ קשה בך, בשניכם במערכת היחסים.
אל תמהר להרים ידיים אבל תבהיר לו שדברים חייבים להשתנות. מעבר לכך, חשוב שהוא יבין אותך שאתה עובד כ"כ הרבה בשביל להתקיים והוא צריך לכבד את זה ולמצוא לעצמו משהו מועיל להתעסק איתו כל הזמן הזה שאתם בנפרד ולא לשתות ולהתמסטל ללא הכרה. זה מביש ומראה חוסר כבוד. לעצמו ולך ולקשר שלכם. מאחל לך ימים יותר קלים!!

Sam P

New member
וואו!קודם כל תודה רבה לכולם

אני מעריך את כל מי שהגיב והביע רצון לעזור, לחיוב ולשלילה :) אני אקח את כל מה שרשמתם אסיק מסקנות ואסכם לי את זה בראש... לדבר איתו ברור שאני אדבר איתו..תודה רבה רבה לכולם באמת!!!

white star

New member
ה-2 סנט שלי בנושא

אני מצטער אם אני אחזור על דברים שנאמרו,
אין לי כוח לקרוא את הכל

נראה שיש לכם בעיית תקשורת מצד אחד,
ולו יש בעיית התמודדות מצד שני.
הקטע של לשתות כדי לשכוח שהוא לבד ואתה עובד - WTF?! מאיפה הוא דפק את התרוץ הזה של עקרת בית נואשה מהפרברים?
נראה לי שאתם צריכים לדבר ולהגיע לדרך שבה כן תוכלו להבין אחד את השני.
כמו כן, לגרום לו להבין שיש לו בעיה והוא זקוק לטפל בה.
ככל שעובר הזמן יותר קשה להיגמל

למעלה