התייעצות קלה....

shimrit601

New member
התייעצות קלה....

אני כבר למעלה מחודש עם כאבי בטן חזקים שמפריעים לתפקוד היומיומי שלי, לא קשורים למחזור (זה כבר סיפור אחר), ביצעו לי אולטראסאונד ומצאו ציסטה בשחלה שמאל וזקיקים בשחלה ימין. זה לא פעם ראשונה שיש לי כאב בטן ממושך שלא מוצאים מה הסיבה שלו (שנה שעברה היו לי גם זקיקים באולטרסאונד). כאבי המחזור שלי בלתי נסבלים ומלווים מדי פעם עם שלשולים והקאות ועוד תופעות כאלו ואחרות. אני חיפשתי באינטרנט סיבות ותסמינים מעבר למה שהרופא שולח אותי ובין היתר קראתי גם על האנדו. לפי כל המידע שיש באינטרנט כל בעיות הבריאות שיש והיו לי בשנתיים האחרונות איפשהו מתאימות לאנדו. החלטתי שאני קובעת תור למרפאת תל השומר (אין לי מה להפסיד.....). יש לי מספר שאלות: 1. אני מכללית, כאשר שוחחתי עם תל השומר היא אמרה לי שצריך טופס 17 לבדיקת רופא ולאולטרסאונד אגן. האם תהיה לי בעיה להוציא? 2. יש דברים שמומלץ לעשות לפני ההגעה למרפאה? (אולטרסאונד מסויים, בדיקות דם....) תודה לכל המשיבות!

זואילי

New member
הי שימרית ../images/Emo140.gif

אם תהיה לך בעייה להוציא טופסי 17? או שכן או שלא. כל סניף בקופ"ח כללית עובד אחרת...לחלקינו מוציאים בלי בעיות ולחלקינו עם בעיות. כשעושים בעיות אז עושים (אנחנו עושות) בלגן ואז יש להניח שתקבלי. או שלא... (ממש לפני כמה דקות אני החרשתי את הפקידות בסניף שלי כי פתאום אחרי שנה שאישרו לי, אז עכשיו לא בא להם. מאוד משחרר להוציא כעסים על קופ"ח
) את יכולה לבקש מרופא המשפחה בדיקת דם ל ca125 בינתיים. תביאי איתך למרפאה כל בדיקה שעשית בשנה האחרונה בתחום, בכל מקרה. שיהיה בהצלחה

ועוד עצה

אם לא מאשרים לך טופס 17 תדאגי לבקש מהרופא שתהי אצלו בתה"ש מכתב שבו רשום שעלייך להיות מטופלת במרפאה, זה יעזור לטפסי ה- 17 הבאים.

בהחלט נשמע שיש לך אנדו ../images/Emo142.gif

מבין השורות אני מבינה שאת מטופלת פיריון, האם אף אחד לא העלה על דעתו שאת אנדואית עפ"י הסימפטומים? יכול להיות שתהיה לך בעיה מול הכללית אבל זו לא בעיה שלא יכולה להיפתר ע"י "הפיכת שולחן"
תעדכני אותנו

shimrit601

New member
בואינג היי

אני לא מטופלת פיריון עדיין, אני פשוט קראתי על אנדו באינטרנט וראיתי שהכל מסתדר פשוט מושלם הכאבים, הסבל, הסימפטומים.... כרגע אף אחד לא העלה את הנושא, מחר אני אצל רופא המשפחה שלי אני אבדוק איתו מה עושים הלאה כי אני לא יכולה כבר להתמודד..... כאבי הבטן לא ממש משתפרים, דבר שמקשה עליי גם נפשית, יש לי רופא משפחה מדהים שעוזר לי להתגבר על הכל, ומפנה אותי לכל מה שצריך..... אף אחד גם לא מדבר איתי גלוי עד הסוף, אני הולכת לרופאים לבד, אני בת 22 ונראית בת 16 אז מפחדים לאמר דברים....... כאשר הייתי אצל הגניקולוגית והיא ביצעה את האולטרסאונד אני בטוחה שהיא הסתירה ממני דברים......למרות ששאלתי והתעניינתי...... אני מקווה שהכל יהיה בסדר..... לגבי הטופס 17 אני מקווה שלא תהיה לי בעיה, כי אני לא יודעת להפוך שולחנות, אני ילדה עדינה מדיי ואין מי שיהפוך שולחנות עבורי (חוץ מהרופא שלי, בתקווה שהוא יוכל) .....
תודה לכל המשיבות.... עזרתן המון ! ! ! ! ! ! !

למעלה