התייעצות קטנה...

התייעצות קטנה...

אז ככה לא מזמן כתבתי על הבעיה שלי עם הנתונים שלי כתוצאה מזה שעשיתי את המבחנים בצורה לא טובה מסיבות מוצדקות. נלחמתי בשיניים וזה לא עוזר הרבה,אני מיועדת להתגייס ב19 באפריל לכל"צ לצערי הרב. דיברתי עם אנשי צבא שמבינים יותר ממני ושניסו לעזור אבל אין הרבה מה לעשות לצערי בהתאם לקב"א הנמוכה שלי(49). דוד שלי היה טייס בחיל האוויר ואח"כ מפקד ובחיל האוויר יש "דור המשך",למרות שאני לא הבת שלו הוא יכול לעזור לי אבל לא הרבה מאוד... הוא הציע לי מדריכת מוזיאון חיל האוויר וזה נשמע לי נורא מבאס... מישהו יודע על התפקיד ועד כמה הוא מעאפן כמו שהוא נשמע וכפי שמתארים אותו? אני ממש מתוסכלת והיו פה שכתבו לי שזה לא שחור ולבן ואפשר להתעקש ולאט לאט להתקדם ולהגיע לתפקיד איכותי ומעניין. אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות...אני באמת רוצה לתת מעצמי את המקסימום וליהנות משירות איכותי ומעניין. תודה מראש, ליה

McFLy AnNuShKa

New member
למה החלטת שזה תפקיד מעפן?../images/Emo42.gif

אני באופן כללי מאוד ממליצה על כל תפקידי ההדרכה. קודם כל כי עוברים קורסים מאוד מושקעים, ודבר שני בד'כ דווקא צריך נתונים גבוהים בשביל להדריך אוכלוסייה אזרחית, אז אם יש לך אפשרות להכנס לשם - אל תזלזלי בה. ועכשיו, למה את קוראת "שירות איכותי" ? את מעוניינת להיות לוחמת? כי אם לא, מה יכול להיות יותר איכותי מהדרכה??

אז ככה...

מאז ומתמיד שמעתי ביקורות מזלזלות על חיילות שמדריכות במוזיאון כי אין בזה כביכול שום תרומה ממשית למדינה...אין לי מושג גם הביקורות האלה מוצדקות. בנוגע לבקשות לתפקידים מסויים....למדתי ערבית 5 יחידות והייתי אמורה להיות בהאזנות אבל לא התעניינתי בזה יותר מדי.. תפקיד איכותי מבחינתי זה להיחשף לדברים חדשים,ידע,אתגרים וכד'. ניסיתי לא פעם ולא פעמיים לשלוח מכתבים עם בקשות לתפקידים שמעניינים אותי אבל לצערי זה לא אפשרי כי לא הוכחתי את היכולות האמיתיות שלי בזמן אמת(מבחנים פסיכוטכניים). למרות שנתבקשתי לשלוח גיליון ציונים ושלחתי העניין נתקע באמצע ושוב הצקתי להם אבל זה לא עוזר... אני לא רוצה להיות בלוגיסטיקה או מאחזקת תחמושת וכל התפקידים מהסוג הזה,גם כי אני לא מתאימה לתפקידים מהסוג הזה מבחינת אישיות וגם מבחינת רצונות ושאיפות לגבי תפקידים מסויימים. הדבר הכי נורמלי שהיה לי במנילה ונשמע סימפטי לעומת השאר זה "אחראית חומר תקשוב מסווג" שגם זה בקושי:( קיבלתי מנילה רדודה במיוחד והכי מעצבן שאין מה לעשות כי הצבא רואה כל מלש"ב על סמך הנתונים היבשים שנמצאים במחשב.

לא הבנתי מה ההתלהבות לשרת בחיל

האוויר, אין שום שוני בינו לבין חיילות אחרים (אולי תנאים יותר טובים, אבל לא מבחינת תפקידים) מפני שבכל חיל יש תפקידים יותר איכותיים ופחות איכותיים.. ובלי קשר אם את מעוניינת בתפקיד כלשהו וחושבת שאת מתאימה לו אל תתביישי לכתוב/לפקסס לא יודעת מה למקום המתאים.. אם לא תנסי לא תדעי

הכי מרתיח שאני בטוחה ב95 אחוז

שאת כל החלקים שמרכיבים את המבחן הפסיכוטכני עשיתי ממש טוב ....זה היה באימות נתונים וגם המאבחנת ממש התרשמה מאוצר המילים שלי ומהידע בלשון...רק בחלק שך המתמטיקה ניחשתי כמעט הכל גם כי לא נשאר לי כמעט זמן. שאר החלקים שזה הבנת הנקרא צורות וחשיבה מילולית עשיתי כמעט הכל נכון כי הייתה לי אפשרות לבדוק את עצמי והאינטואיציות שלי אף פעם לא מטעות אותי.. הלוואי שיכולתי לבדוק מה מהמרכיבים של הקב"א אצלי דפק את הציון...כי אני לא עשיתי מבחנים ממוחשבים אלא בחוברת מיוחדת מול מאבחנת,זה ממש מציק לי בייחוד שאני כל כך בטוחה בעצמי:( אני מאוד מצוברחת מזה ,כל החבר'ה שלי התגייסו וכל אחד מהם מרוצה מהתפקיד שהוא קיבל ורק אני בסימני שאלה טורדניים מהסוג הזה...

NamelessGirl

New member
תקשיבי..

מדריכת מוזיאון בחיל אוויר זה בדיוק כמו שזה נשמע. את מדריכה במוזיאון. אם זה נראה לך מעניין- סבבה. אם לא- לא. אגב אומרים שלתפקיד הזה מקבלים רק בנות כוסיות

למעלה