התייעצות קטנה

נ ו ם

New member
התייעצות קטנה

מה אני יכולה לקנות לחברה שלי מתנה ליום הולדת? היא חברה טובה ולומדת עכשיו בקולג' באיטליה. וגם, אני רוצה לקנות מתנה סמלית לחבר שלי לכבוד 3 חודשים שלנו. אין לי רעיון. כשהיינו ביחד חודש הוא קנה לי נר כזה ממש קיטשי (כי צחקנו על זה לפני) ואני הבאתי לו נוצה ממש יפה שמצאתי..ובחודשיים לא הזכרנו את האירוע כי לא יצא. וגם, מה כדאי לעשות לכבוד האירוע?

מאיושית

New member
וגם לזה יש פורום בתפוז../images/Emo8.gif

פורום ימי הולדת ומתנות...תהני

נ ו ם

New member
אבל אני רוצה להתייעץ אתכם!

אותם אני לא מכירה. אלא אם כן כאן אסור, ואז את מוזמנת למחוק, לא אעלב.

yaniv_1998

New member
הצעה

לא מזמן ידיד טוב שלי קנה לחברה שלו בושם זה גם טוב אפשר גם תחשיטים לחברה ולבחור בושם או משהו כזה.

נעם חמודה..אז ככה...

לגבי חברה שלך זה באמת יותר מסובך ...אני הכי אוהבת לעשות יום שנקין על חשבוני או סרט ומסעדה או משהו שנכון שלא נישאר ממנו זכר אבל יש זכרונות ..תמיד אפשר לקנות דיסק טוב במיוחד אם היא באיטליה ןשןמעת מוזיקה ישראלית. ולגבי החבר יש לי כמה רעיונות.. מעבר לאוירה רומנטית שאני בטוחה שאת הולכת לעשות ..אני קניתי לחבר שלי 17 מתנות קטנות ואחת גדולה כשהוא היה בן 17 וכל מתנה קטנה סימלה משהו על שנינו ושמתי הכל בתוך קופסה/ תיבה כזאת וזה יצא מדהים , כל דבר היה עטוף והיה פתק תירגום על כל דבר עם מספר מתנה..תכ'לס..השקעה!! תעשי אותו דבר על משקל של 3 חודשים או 12 שבועות שב 3 חודשים ותקני 12 מתנות או 3 מתנות עם הומור שמזכירות לו אותך....אני לא הכל קניתי חלק שדדתי מהבית בובות של אחותי כמו למשל פלאפון צעצוע משהו שמאפיין אותנו ..שיחות אינסוף בפלאפונים או מעיל של בובה יש לנו בדיחה פרטית על מעילים אההם..לא נעים לי להיכנס לזה כאן :) כל מיני כאלה תכתבי מכתב יפה כזה מהלב...ערב עם אוירה ואת מסודרת... יש עוד רעיונות כרגע זה מה שעלה לי לראש אההה את יכולה ללכת על 90 מתנות..על זכר 90 ימים ב 3 חודשים סתאאאאם תהנו תאהבו ותתמידו זה הכי חשוב עמיתי

נ ו ם

New member
תודה לך וגם ליניב:)

בוקסר זו מתנה טובה? ויש לך (או למישהו) אולי רעיון למשהו לחדר בתור מתנה? (כי לא מזמן הוא קיבל חדר בקיבוץ). איך יוצרים אוירה רומנטית? כאילו, נרות זה מספיק? לחברה שלי בסוף אני כנראה אכין דיסק עם כלמיני שירים ישראלים ואביא לה אותו בפולין (היא באה איתנו), בינתיים בתאריך שלה שלחתי לה בדואר שני בלונים (לא מנופחים, שהיא כאילו תנפח בעצמה) שכתבתי עליהם מזלטובים וכלמיני ברכות.

אז ככה:)

אם בוקסר, אז בוקסר עם תמונה שלך, אפשר להדפיס בכל מיני קניונים וחנויות צילום:) אם אנחנו בקטע של קישט, את יכולה להביא לו 90 סוכריות על תשעים ימים מתוקים
או משהו בסגנון לחדר את יכולה להביא לו תמונה ממוסגרת של שניכם או משהו בסגנון, וסתם בלי קשר מתנה שהבאתי שנה שעברה לידידה טובה שלי שלא נסעה לחרמון אחרי שהיא נורא רצתה, עברתי בבתים של מלא חברים ואנשים במושב וגירדתי להם את הקרח מהמקפיא, שהוא דומה לשלג, והכנסתי לציידנית, ועשיתי לה איש שלג בחצר

נעם...נרות זה הההדבר בעיני

בוקסר זה חמוד לאללהההה נרות מוזיקה טובה קטורת (ככה כותבים?) אממ חדר לא גדול וזהו בעצם והרבההההההההההההההההה נרות וברקע את השיר שלכם אם יש כזה שיהיה כיף עמיתי

למעלה