התייעצות קטנה

SMART BOY

New member
התייעצות קטנה

סיימתי לא מזמן MCSA משולב עם CCNA. (אני יודע מה הלך הרוח הכללי בפורום לגבי הקורסים האלו ועד כמה הם מועילים, לא לשם אני חותר)
הציעו לי עבודה ב-HP כתמיכה במדפסות רשת לחברות. לרוב Troubleshooting.
שאלתי היא, עד כמה זה יתרום לי לנסיון שלי בתחום ה-IT, אם זה נחשב בכלל לנסיון, או שחורג מהנושא לגמרי.

אשמח לחוות דעתכם. תודה מראש.

DuuGi

New member
לא יתרום לך כלום רק יקח אותך אחורה

בעוד שנתיים כשתחפש עבודה אחרת מה תוכל להציג כרזומה?
הייתי טכנאי מדפסות?
חפש עבודה אפילו כהלפדסק בחברה קטנה , שם הסיכוי שלך להיחשף לתחום שלמדת גדול יותר.

פלוטו101

New member
תחפש בתור טכנאי.

מנסיון שלי אני מציא לך לחפש בתור טכנאי PC ולא שטות אחרת גם לא HD רק בתור טכנאי אתה תלמד משהו
אם יש לך זמן ואתה לא לחוץ תחפש עד שתמצא ואל תתפשר יש מלא מקומות
אתה יכול להתחיל לחפש בתור מנהל רשת בחברות קטנות (חברות שנותנות שרותי IT לעסקים קטנים ובנינוניים )

joymax2014

New member
אני לא מסכים

זה כן יתן לו להתנסות בארגון גדול, הוא יצבור נסיון תעסוקתי ויהיה בשל יותר לקראת התפקיד הבא.
זה נכון שמבחינת הידע המקצועי שהוא יצבור שם זה לא בדיוק יוסיף לו כמו HELP DESK אך בכל זאת זה נקודת התחלה טובה.
מה גם שבארגון גדול יש תמיד אופציות לקידום.

skepper

New member
אסטרטגיה

אסטרטגיה בויקיפדיה - אסטרטגיה היא תוכנית פעולה כוללת ומפורטת.
&nbsp
בעבודה עם חברות - אתה נחשף לאנשים בעלי השפעה וכוח, שם אתה יכול להשתלב, כלומר HP כמנוף לטובת האינטרסים שלך.
&nbsp
*אבל* ויש אבל ע-נ-ק ! לא להתקע לנצח שם, תגדיר לעצמך " אני הולך לנסות להשתלב תוך כדי העבודה, אם זה לא מסתדר תוך X זמן, אני מתפטר ויהי מה" אחרת תמצא את עצמך תקוע שם.
&nbsp
אישית - לא בטוח שהייתי נכנס לזה...
&nbsp
בהצלחה

בצג

New member
לדעתי הגדרת התפקיד הזו מכניסה אותך למלכוד

תנסה למצוא משהו שהגדרת התפקיד היא טכנאי או הלפ-דסק.
&nbsp

Spidi man

New member
מסכים עם בצג

זה מילכוד.
לא תוכל לעשות כלום עם טייטל של טכנאי מדפסות בתפקידי IT - אתה צריך משהו שקשור (רשת, מחשבים, help desk)

למעלה