התייעצות פתיח לשיעור

מאיהתי

New member
התייעצות פתיח לשיעור

סליחות שאני לא ממש כאן אבל מסיבות טובות. התחלתי את לימודי ההסבה לחינוך מיוחד ואני בעננים!! אשמח לעזרה מכן (הבנתי שאמור להיות גם גבר פה אבל טרם הפנמתי
): עליי להעביר פתיח המיועד לתלמידי כיתות ד' (לא באמת כי זה רק ניסיון לשאר הסטודנטיות) בנושא למשל של גוף האדם. הפתיח אמור להיות מעניין שיתפוס את תשומת לב התלמידים לנושא השיעור. שוב, אין מדובר בנושא עצמו ולכן לא דרוש לי מידע אלא משהו מיוחד ורעיוני ל5-7 דק בלבד. אשמח לכל רעיון... תודה רבה מראש מאיה נ.ב כיף פה מאד ויותר נעים לי מהקומונה

פלג מים1

New member
יש לי משהו חמוד בשבילך

נעים מאוד לכולן, עוקבת אחריכן בעניין מאז הצטרפתן לתפוז, שמח פה :) אז ככה, מהדקים לכל אצבע בכף היד מקל ארטיק, כך שאין אפשרות להזיז את האצבעות, אפשר באמצעות גומיות אפשר לשים על מקלות הארטיק+אצבעות, כפפת פלסטיק חד פעמית ואז מבקשים מהמתנדבים ו/או מכל התלמידים (תלוי כמה מקלות יש לך
) לבצע מספר פעולות פשוטות שרשומות על הלוח, למשל: כתוב את שמך בקצה הדף, גזור ריבוע מהדף וכיוצ"ב. כמובן שמבלי יכולות תנועה של האצבעות קשה עד בלתי אפשרי לעשות פעלות מסוימות אפשר אולי לגרד בראש אבל בלתי אפשרי לאסוף שיער ככה. הפתיח הוא כמובן לשיעור בנושא העצמות בגוף האדם. בהצלחה (ובהנאה) בלימודים!

פלג מים1

New member
כן יש לי ניסיון:)

אני יכולה לשתף במסר פרטי אם את רוצה אבל זה ניסיון די מבאס ואת בתחילת הדרך אז אולי עדיף שלא...

מיקסי10

New member
יש לי רעיון שאולי תוכלי לפתח הלאה

פאזל גוף האדם-תחשבי על הפאזלים של הקטנים שהשבלונה קיימת והם צריכים לשבץ. לא יודעת באיזו רמה נמצאים שם אבל הם יכולים להכיר קצת איברים פנימיים מיקומם ותפקידם עבודה על כיוונים ימין/שמאל קדימה אחורה . אפשר אפילו להביא נאמר לב/ריאות/קיבה נגיד ולתת להם באמצעות סקוטשים להדביק על עצמם כדי שיבינו בערך איפה נמצא מה.. למרות שבחמש דקות פאזל פשוט יספיק. נושא ענק ומדהים שאפשר לפתח למלאאאא כיוונים נחמדים מעניינים וחשובים. (אם את צריכה עזרה בהכנה אני אשמח לעזור
)

מאיהתי

New member
אהבתי את הרעיון של להדביק על עצמם

אם אכן אצטרך לפתח שיעור כזה אשמח להעזר בך. כיף שיש פורום שוב... תודה

למעלה