התייעצות עם אפשר

אילנית03

New member
התייעצות עם אפשר

אני 4 חודשים אחרי לידה ואני מחפשת עבודה מהבית, לשמור על תינוק (אני מטפלת במקצועי) או כל עבודה אחרת שאפשר לעשות מהבית אני חייבת מהר למצוא עבודה אחרת .... הציעו לי להכנס לסנריידר מה אתם אומרים??

Ari100

New member
מניסיוני הקצר - לא../images/Emo70.gif

קודם כל לא ושוב לא. לפני שאפרט מדוע לא אומר רק שהמוצרים שלהם נהדרים ביותר אני ניסיתי מספר מוצרים כגון משחת שיניים, סבון גרגרים לפנים תוסף מזון כלשהו ובאמת איכותי ביותר. אבל... ויש פה אבל גדול כמה דברים שאת צריכה לקחת בחשבון: * "כדי לעשות כסף צריך להוציא כסף" (את בטח מכירה את האימרה הזאת..) יש פה הוצאות רבות המוצרים מאוד מאוד יקרים ואת צריכה לקנות בכל חודש בסכום מסויים (לא זוכרת כמה). * את מחפשת לבצע עבודה מהבית, זאת קצת בעיה מאחר ואת היא זו שצריכה לצרף אנשים לכן את תאלצי להגיע אליהם- כי בימים גשומים אנשים לא שמחים לצאת מביתם.בנוסף ישנם כנסים של החברה שמתקימים ורצוי להגיע אליהם. * שיטת השיווק הרב שכבתי מצריכה אופי מסויים- אסרטיביות, יכולת לימכור, כושר שיכנוע וכ'... (טוב.. כמובן ששם מציגים זאת אחרת "לא משכנעים"-מציגים עובדות וכ'.., אבל שורה תחתונה זה מכירות ) לפני מספר שנים אני ובעלי התחלנו ומהר מאוד הבנו שלנו לא מתאים. עבורנו זה היה ביזבוז זמן וכסף. לפחות נהנינו מהמוצרים וקיבלנו קצת שיעורים במוטיבציה... ברצוני לציין שאני כן מכירה אנשים שלדבריהם ראו הרבה כסף מסנריידר.

אילנית03

New member
לפי מה שהם אמרו אני לא צריכה

לקנות את המוצרים והעלות שלי כדי לקבל זיכיון כביכול היא 650 ש"ח השאלה היא עם יש מודעות לאנשים והאם שיטת השיווק הזו הכן עובדת

reuthal

New member
אילנית- לא! אם את רוצה המשך את

יודעת איפה למצוא אותי

Ari100

New member
אני אישית לא מאמינה בשיטה זו

וזה כאמור מניסיוני. אני גם יודעת שזה לא כ"כ מעניין אנשים, לא קשור למודעות פשוט סדר עדיפות. חבל על זמנך ובטח על כספך.

אליזבט3

New member
תבדקי שוב

עד כמה שאני יודעת על סנריידר (ולא מתוך נסיון אישי) את מתחייבת לרכוש/למכור מוצרים בסכום מסויים כל חודש. אני מאמינה מאוד בשיטה. כמובן שיש תנאים שצריך לבדוק אותם כדי לודא שכדאי להצטרף לחברה זו ולא לאחרת (יש מספר מצומצם של חברות רציניות מאלה שנוכחות בארץ). אשמח לפרט במסר את הפרמטרים. ולמען גילוי נאות: אחד מעיסוקי הוא בשיווק רשתי.

למעלה