התייעצות - עונה 5

TheCharm

New member
התייעצות - עונה 5

מה דעתכם לגבי העונה? אני כרגע נמצא בהתלבטות האם לקנות אותה או לא. מה הדעה שלכם לגביה?

Jason2

New member
מה דעתך על עונה 4?

כי עונה 5 יותר טובה מעונה 4 אבל פחות טובה מהעונה הנוכחית (לפחות בינתיים).

o0Invisible0o

New member
מהמה..? ממש לא.../images/Emo12.gif

4 לשילטון.
לא אוהבת את 5.

Kill Bernard

New member
גם אני,

אם כי במחשבה שניה חמש לא הייתה כזאת גרועה - יותר טובה מהשישית בינתיים לפחות. נדמה לי. לא שעה טובה לשפוט.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

לאיודעת.:X אני דווקא די מרוצה מהשישית..
זה לא כ"כ גילמורי יותר..אבל זה כי כבר הכל שונה.:X ונו..אני בפיגור של שני פרקים..אז אולי כדאי שגם אני עוד לא אשפוט..

ssdd12345

New member
עונה 4 ו-5

עונה 5 יותר טובה מ-4 בגלל שב-4 זה מוזר קצת .... רורי פתאום הסתפרה(למרות שהיא יפה בכול מצב) והם עושים את זה כמו מין סיטקום כזאת כאילו זה איזה סידרת קומדיה שכול פרק זה משו אחר ולא קשור לפרק הקודם וחוץ מזה בעונה ה-5 מתחילים לוק ולורליי להיות ביחד!!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif [4+5]

4- תספורת? מה זה קשור.
ואיזה סיטקום? אני ממש לא מסכימה. פרק 11 רחוק מלהיות סיטקום.
גילמור זאת דרמה קומית..וככה זה לכל אורך עונה 4. שילוב של קומדיה עם דרמה.
חוצמזה..כל פרק זה משו אחר? יש עלילה! יש את הלידה של סוקי..שזה סתם בצד. הטיפול בילד והכל. יש את לורליי ומערכת היחסים שלה עם ג'ייסון..וכמובן הידידות עם לוק. לצד הבאלגן שיש ללוק עם ניקול. בנוסף..יש את ג'ייסון שעובד עם ריצ'ארד. את אמילי וג'ייסון, את הסבתא שבאה לבקר. את לורליי וההורים שלה, כמו תמיד. מבחינת רורי..באמת אין ממש עלילה מסודרת יותר מדי. יש את הידידות עם מרטי, הלחץ הגובר בלימודים וההתמודדות שלה עם זה ואת דין הנשוי וכל מה שהולך שם. עונה 5- אכן, לורליי ולוק ביחד. וזה ממש מאכזב.
כי בלה. על ההתחלה, מסכמים לנו חודשיים של מערכת יחסים..בכמה שיחות טלפון.:X אח"כ אפילו לא נותנים להם להתנשק כמו שצריך.
וחוצמזה..הריב של רורי ולור ממש מעיק ומפריע לשמוח בשביל לור ולוק. ובערך פרקי הפרידה של לור ולוק הם הדבר הכי מעניין בעונה הזאת. רואים את לוק כל העונה נעלם..מאבד את דמותו פשוט..חי בשביל לור. וזה כ"כ לא מתאים לאופי של לוק, זה מציק לי נורא. והקטע שאולי לור בהריון, לגמרי מיותר ומעצבן.
לא יודעת..אין לי כוח לפרט יותר, יש עוד קווי עלילה זה ברור, אבל אין לי כוח לפרט..פירטתי על 4 רק כדי להוכיח שיש המשכיות וקשר בין הפרקים. זהו.:X

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אז זהו שאני ממש לא סבלתי את ג'ייסון, הסיפור איתו היה מעצבן ונמשך לאורך יותר מידי פרקים.

iahshai

New member
טלי!!!

אני אמרתי את זה. את לא ראית את 5, ואת צודקת... כי אני אמרתי את זה!!!

היו המון פרקים טובים ../images/Emo58.gif5

למשל הפרק של המסיבה שאמילי וריצ'רד תמרנו אותה לבוא אליה והיו שם חתנים פוטנציאליים. הפרק שחטפו את רורי לראות את הבריגדה הזאת. מסיבת הטרנטינו של פין (ככה קראו לו?) היו המון פרקים חביבים. למרות שיש את הפרק בעונה הרביעית בו פריס מנשקת את רורי, בלתי נשכח.

למעלה