התייעצות/סקרנות

התייעצות/סקרנות

רציתי לדעת, כמה זמן לקח לכם להרשות לעצמכם להכיר אנשים חדשים/זוגיות חדשה מהרגע שהפרדתם כוחות (לאו דווקא כשהגירושים נכנסו לתוקף אלה שאחד מבני הזוג עזב את הבית)???

לקח לי המון זמן- אבל זמן איכות ../images/Emo13.gif

סתם אנשים חדשים אחרי שהחלטנו שמתגרשים- חודש אחרי שעזבתי את הבית, לזוגיות הייתי מוכנה רק אחרי כמעט שנה מרגע שעזבתי את הבית. אני חושבת שזה מאוד אינדיבידואלי, אני הייתי צריכה לעבור איזשהו תהליך כדי להיות מוכנה להמשיך הלאה- מכל הבחינות.

לילי301

New member
האמת..

שגברים פשוט צצו משום מקום בחיי, לכל אחד מהם היה תפקיד, וכך גם הסתכלתי על זה, עד שהגיע האחד שבו התאהבתי עד כלות! הראשון - תפקידו היה לתרום חלקו להרמת הבטחון העצמי השני - תפקידו היה לפנק אותי ולגרום לי להרגיש מיוחדת השלישי - תפקידו היה להזכיר לי שסקס לא קשור לאהבה הרביעי - הזכיר לי מה זו אהבה!! לא סימנתי יעדים בזמנים, זה מיותר, כי הרי אם מחר תפני שמאלה ותתקלי במישהו מדהים לא תוותרי עליו ... אני בעד זרימה טבעית, לכל אדם תפקיד בחייך, יהיו שיבואו רק ללטף וללכת, ויהיו אלה שירצו להשאר, הבחירה היא בידייך!

אין חוקים..

יש לי חבר שבמהלך הגירושים הכיר את אישתו כיום. ואני מכיר כאלה.. שעדין לא מצאו את עצמם

אני חיכיתי לחותמת הרשמית

מה שאומר שישבתי בבית כ 8 חודשים. אח"כ יצאתי ויצאתי ויצאתי (ובין לבין גם קיטרתי וסיפרתי סיפורי זוועה למיצה באמצע הלילה
), חשבתי שאני מוכנה לזוגיות וטרחתי להגיד את זה לכולם מה שגרם לחתלתולי לצחוק עלי נורא (וכמובן שהוא צדק). אבל רגע אחרי שבאמת הרגשתי שאני מוכנה וסיימתי תהליך כלשהו בהבנה של סוג הזוגיות ועם איזה בן אדם אני רוצה לקיים אותה, הכרתי את האיש המדהים (יש לי עוד המון סופרלטיבים, אבל צריך רק לפגוש אותו כדי להבין ששום מילה לא יכולה באמת לתאר אותו באמת
) שחולק איתי את חיי באהבה עצומה.

למעלה