התייעצות- סוג של OFF

התייעצות- סוג של OFF

השאלה שלי קשורה לריקודי עם באופן עקיף, ובכ"ז אשמח לעצה מכם. אז ככה: באחת מההרקדות בהן אני משתתפת יש זוג חברים (קשר רומנטי), אשר לפעמים רוקדים יחד ולרוב לחוד. הענין הוא, שהבחורה צעירה (גיל 25-30 גג) והבחור מבוגר מאוד (70 פלוס). ולמה זה אכפת לי, תשאלו?! אז כן, האינסטינקט אומר לי שזה לא ענייני, שלכל אחד יש את החיים שלו ושאל לי להתערב בעניינים שכאלו, אבל בלב- כואב לי כל פעם מחדש. היחסים ביניהם נראים יפים מאוד, הם נראים אוהבים ומאוהבים, ועדיין- בחורה בגיל כזה שהולכת עם בחור כ"כ מבוגר- מסכנת בעיניי את עתידה. להיות אלמנה בגיל צעיר (בין אם זה יקרה בגיל 40 או 60, זה צעיר), ללדת ילד שיגדל ע"י אבא שגדול ממנו ב-70 שנה ולא יוכל להעניק לו את הצעירות, את החיות ואת השובבות של צעירים, או לסעוד את בן זוגך במקביל לגידול ילדים קטנים- זה בעיניי טמינת ראש בחול. ואני מודאגת. אני באמת דואגת לבחורה הזו, ובכל פעם חושבת לעצמי אם מותר לי לומר משהו, ואיך. ויודעת שמה שלא יהיה- בטוח אצא מזה רע. אבל אם אני סוחבת את ההרגשה הזו כבר יותר משנה, גם מחוץ לעולם הריקודים, אני חייבת לעצמי לפחות לשתף בהרגשה. מה דעתם בנושא? ובבקשה, בלי ציניות. הדאגה שלי כלפי כנה ואמיתית, ואין לי שום אינטרסים נסתרים.

הם לא

סב וכלתו או אב וביתו לא מתנשקים ומתחבקים. לגבי מה זה ענייני? או שאתה ממש אדם חסר רגישות, או שבאמת לא קראת מה שכתבתי. אחרת אני באמת לא מבינה את השאלה שלך. אם לא היה אכפת לנו ממה שקורה לאנשים בעולם שלנו- מצבנו היה רע מאוד.

rak dan

New member
אמא תרזה" מדומה / כי ככה בא לי !

אחרי כל שנותי בהרקדות עוד לא מצאתי את ההוא, שמכריח אחד אחר או אחת אחרת לבוא להרקדות ועוד לרקוד עם בן זוג מסויים. גם לא מוכרחים לכתוב ולקרוא בפורום. ובטח שלא להתנשק ולהסתחבק עם הסיגר של הנשיא, כשאת מוניקה הצעירה והוא קלינטון הקשיש. אונה אוניל היתה בת 18 כשהתחתנה עם צ'רלי צפלין בן ה- 59, נולדו להם 8 ילדים, לא ניראה לי שיש בעיות מיוחדות עם התוצרת שלהם ג'רלדין צפלין. מה קרה נשברה הקערה אישה צעירה עם גבר מבוגר ? סליחה מי את שתקבעי להם במיטה או מחוצה לה ? תגידי צריך להסביר לך את זה בעברית משוכללת, רמז לא מספיק לך. מי שכותב בפורום צפוי לתגובות, אבל אל לו לצפות לתגובות רצוניות עצמוניות. מתי תפסיקו לחבר את החיבור המוזר, בין הדברים הנכתבים לאישיותו של הכותב ? נו באמת, את החלטת שאין לי טיפת רחמנות, אחד שדורס זקנות, יורק למרק והורג עשרה זבובים ביום. איך אני יכול להתחרות איתך ולדאוג דאגה כנה ואמיתית, לכל הזקנים, הנכים, החולים באידס, החד הוריות וחסרי הבית. סתם לא מחבב רכלניות מדומות במסווה של דאגה לזולת. והגרוע מכל התחביב שלי, לרקוד עם בנות זוג הצעירות ממני בעשרים שנה לפחות, למה? כי ככה בא לי !

לדעתי......

האישה אינה קטינה ואינה חסרת ישע.היא האחראית בלבד למעשיה.אילו היא היתה מבקשת את עצתך .או משתפת אותך בהתלבטות כלשהי.היית יכולה לומר לה מה דעתך ולייעץ לה בענין.

הזוג הזה...

אני כמעט בטוחה שאני יודעת על איזה זוג את מדברת. ואם זה מי שאני חושבת, אז הבחורה נשואה, ולא לגבר שהיא רוקדת איתו.

אנא, בלי לנסות לייחס לזוג מסויים

ניתן לכתוב תגובות על מקרה כזה ואחרים באופן כללי, אך לא להתחיל לפרט או לנחש על איזה זוג מדובר.

../images/Emo207.gifרקדנית, מה שלומך..../images/Emo35.gif

יש לך זמן להיות כאן

רווית0

New member
למנהלי הפורום-אני חושבת ש"סוגיות"

כאלו יש לצנזר , ולא להעלותן בפורום. זה לא שייך לריקודי עם וזו רכילות וחטטנות לשמה. זה גובל כבר בכניסה לחיים הפרטיים של הרוקדים,ואני מניחה שיש לבחורה חברות טובות שיכולות להאיר את עיניה(אם בכלל היא צריכה עצות), בטח לא בפורום שכולם קוראים ובטח לא מאחת שלא מכירה אותה כלל.

משהא

New member
ביננו הים- טבלת ברותחים ונכויית.

1. השאלה שלך אינה קשורה לריקודי עם אלא ליחסים שבינו לבינה בכל מקום אשר יהיה בארץ ובעולם. 2. אני אישית נוטה להאמין לך שזה נוגע לליבך ומפריע לך כפגיעה בתפיסת עולמך ודאגה אמיתית לצעירה, על אף שאין לך מידע אמין וכולל של כל התמונה בשלמותה, כולל מצבים, מניעים, סיבות ומהות היחסים. 3. אני נוטה לחשוב שאלו שכותבים מה זה מעניין אותך מתכוונים להתערבותך במקרה ולא לעניין עצמו שככל דבר פיקנטי מעניין אותנו כבני אדם. 4. בעיקרון דעתי שלא צריך להתערב בעניינים אלו לא בריקודים ולא במקומות אחרים להוציא מצב של חברה/חבר או משפחה, (ולעתים גם אז לא) או אם מישהו מהצדדים מבקש התערבות. 5. אנחנו עו לא רואים אותם חיים יחד ובסרט שלך כבר גידלת להם ילדים, עם אבא שלא בתקן,הרגת את האבא והשארת אלמנה "רחמנא לצלן". וקבעת שבכל מקרה זה יגמר רע. 6. תארי לעצמך כמה סרטים נוספים (יש כמובן רבים). אפשרות שהצעירה נשואה ומסיבות כאלו או אחרות בחרה לפלרטת עם הגבר המבוגר דווקא כמשהו זמני בלי ליצור קשר מחייב יותר. אפשרות שהאיש עשיר מאד והצעירה מנסה לאפשר לו בגדול לבטא את אונו תוך שהיא דואגת להקטין את הונו. אולי הוא עוזר לה בלימוד ריקודי עם כרקדן מעולה ומבוקש למרות גילו. ואולי את טועה והבדל הגילים שאת רואה והמציאות קטנים יותר. שפילברג בעיקבותייך......... לסיכום אני מיעץ לך: דברים מסוג זה לשאול בשקט את חברייך חברותייך כי ידועים לי מקרים אחדים שהתערבות מסוג זה הרסו משפחות וגרמו נזקים, ואני מתרשם שכוונותייך אינן רעות אלא נאיוויות במידה מסויימת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

גם אני חושבת שאת לא צריכה

להתערב , כל אחד עושה מה שנראה לא לנכון, אולי לי לה את הסיבות להיות איתו בקשר, אולי הוא תומך בה כלכלית, ואולי היא בכל זאת מאושרת איתי, אז מה עדיף , שתהיה עם צעיר ולא מאושרת ? וקשר לזה שאת חוששת שתהיה אלמנה בגיל צעיר. אי אפשר לדעת גם צעירים לפעמים הולכים לעולמם בגיל צעיר. אז ככה שאף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה לאו דווקא הצעיר מאריך ימים.

../images/Emo41.gif למה בכלל את צריכה להתלבט ??

1. את כותבת שהבחורה בת 25- 30 . לדעתי היא ילדה מספיק גדולה כדי לקבל החלטות כאלה לבד. יכולתי להבין את דאגתך אם היא היתה ילדה בגיל הטיפש עשרה, אבל בגיל 25-30 ?? נו באמת..... 2. למה בכלל זו בעיה שלך ?? את הולכת להרקדות כדי לרקוד, נכון ? אז תרקדי ! וזהו !

תודה למגיבים

לענין. לפעמים במאבק בין שכל לרגש- הרגש גובר, והייתי צריכה תמיכה בדעתי הראשונית, שלא להתערב. אני לא אדם חטטן או רכילאי, ובכוונה שיניתי את שמי הקבוע בפורום, כדי שאף לא אחד יוכל לנחש במי המדובר. ואני חושבת שבלי שום קשר לריקודי עם- דאגה לאחר היא דבר חשוב, מוסרי ונכון, וגם כשאראה אדם בוכה, אגש לברר ולנסות להרגיעו. לא מתוך חטטנות, לא מתוך סקרנות, פשוט כי אני אדם. ואני בטוחה שלכל אחד יש את המצבים הללו שבהם הוא מתלבט אם להתערב ולנסות לעזור (לדעתו) או לא. וכמובן, שפסקה זו הוספה לכל הציניים למיניהם.

יקירתי - דעתי הצנועה:

יש הבדל מהותי ורב בין לנסות להרגיע, לעזור, להשתתף בצער, להתעניין, לגלות אמפטיה וכו' לבין להתערב בחייו הפרטיים של האחר. כמו שכתבו כאן, נראה שאת עושה זאת עם כוונות טובות, אך לדעתי (וראינו דגם לדעת אחרים) - אל לך להתערב בנושא זה. אני מניח שלו את היית במצב "משונה" כלשהו, היית מעדיפה להתמודד איתו בעצמך או בעצת ידידיך הקרובים ולא לקבל עצות, מבלי שביקשת, מאנשים זרים ומעל דפי פורום פתוח לכל.

דעתנו בנושא....

אלה אלה תגידו לי מה קורה לה היא תישבר, היא תיגמר. יום אחד הוא לא ירצה בה יותר היא תמצא את עצמה זרוקה על הכביש... אלה אלה שמישהו יגלה לה זה לא כמו שזה נדמה לה אלה המסכנה..... לכל הנשמות הדואגות והטובות.

למעלה