התייעצות נוספת

יאיר B

New member
הוו, טבלט ../images/Emo99.gif

בשעתו נורא רציתי כזה. אבל המחיר בארץ שערורייתי (וגם אין עברית, אז מה זה שווה? מצד שני אני דיסגרף וגם ככה אין סיכוי שהתוכנה הייתה מזהה אותי, אלא אם כן הייתי קונה אותו במצריים
). ממה שאני יודע, ללנובו תהיה אחריות בארץ, אני גם יודע ש-HP נותנים אחריות למחשבים העסקיים (NX/NT וכל מני אותיות כאלה). לגבי הטושיבה אני לא יודע). קח אחד עם כרטיס של אינטל.

RoyBO

New member
מעולה

נראה לי יותר פרקטי עבורי לשבת עם אחד כזה במקום למלא הררי ניירות בהרצאות על משוואות דיפרנציאליות, פיזיקה ואינפי, הרבה יותר יעיל, אני מקווה שאני אתרגל לזה מהר איך המחירים שם? האם המחשב הזה "קר"? חח

יאיר B

New member
זה באמת מעניין אם הוא יודע לזהות משוואות.

אם אתה מתכנן על טבלט כסטודנט, אולי כדאי להציץ גם באתר הבא: http://studenttabletpc.com/ יש שם מערכת פעילה של פורומים בנושא, סביר גם להניח שיש ביקורות.

RoyBO

New member
לא אכפת לי שלא יזהה

מצידי שישמור הכל הPDF כמו תמונה זה חוסך המון נייר וטיפקס חחח

יאיר B

New member
בגלל שכבר 5 שנים אני לא משתמש בנייר ו/או

טיפאקס (אבל כן משתמש בסרטים יבשים למחיקה של בעיות בהדפסות), אני לא יכול לתת חוות דעת על זה. אני לא בטוח שהוא ישמור כ-PDF, נראה לי יותר כמו תמונה. ממליץ בחום על תוכנת OneNote של MS (כחלק מחבילת אופיס) שנתפרה במיוחד עבור מחשב כזה.

RoyBO

New member
זה לא בעיה ליצור מקבוצת JPG

קובץ PDF בעזרת ACROBAT

RoyBO

New member
אתה אומר שאני אאלץ להתקין את אופיס 07?

חבל אני אוהב את 03

eliel11

New member
לפי מה שקראתי על הביצועים של הדגם הזה

והמעבד הזה לא תהיה לא בעיה בכלל.

sb21

New member
בנושא האחריות...

לנובו- בעייתי, כדאי לבדוק את הנושא גם עם לנובו ישראל וגם באתר שלהם (לפי מס' המכונה). טושיבה- בד"כ שנה ראשונה אחריות בינ"ל; שנתיים נוספות- משתנה, יש לבדוק את הנושא עם טושיבה. ד.א: מפרטים נוספים מופיעים באתר של טושיבה http://www.toshibadirect.com כדאי להריץ את מחרוזת החיפוש בגוגל כדי לבדוק האם יש הנחות על המחשבים: Toshiba Direct Coupon Pavilion- אין אחריות. _______________________________ ב-Tabletpcreview.com יש ביקורות על הרבה מהחמשבים.

RoyBO

New member
טוב התקשרתי לשירות של לנובו בארץ

על דגמים 7667 7767 יש אחריות בארץ אני רק צריך לבדוק עם החנות שהם מוכרים עם אחריות 3 שנים שהיא בנלאומית אגב, איזו רזולוציה עדיפה במסך 12 אינצ'? 1050 על 1400 או 1024 על 768 ?

RoyBO

New member
עוד שאלה

אני רואה שבBH מוכרים רק עם 120GB עשיתי איזה חישוב בהתאם למה שיש לי כיום ואני צופה שצפויי להשאר לי כ35GB אם אעתיק את כל החומר של הנייד הנוכחי אל החדש והשאלה היא: כמה באמת תופסות מס' תרשומות אם אני שומר אותן כJPG? אני מנסה להבין כמה תופס GB חומר לימודי של 4 שנים.

RoyBO

New member
עוד...

יצא לי לראות ביקורות קטנות על החום של המעבד L7500 שמגיע ל60 מעלות נשמע לי הרבה ולא תקין. אני לא ממש רוצה עוד מחשב "חם", במיוחד שזה מחשב שעובדים איתו כאשר הוא מוחזק בידיים.

למעלה