התייעצות משרה

D X 9

New member
התייעצות משרה

חזרתי מראיון, מעוצבנת. התפקיד - בלי לפרט יותר מידי - נשמע כאילו לקחו 3 תפקידים וערבבו לתפקיד אחד. יש הבדלים מאד גדולים בין החלקים השונים וחלק מהם כוללים דברים שאני לא בטוחה שאני רוצה לעשות. ונניח שאני משלימה עם זה - השכר נמוך ממה שסוכם טרום הראיון באופן משמעותי והם דורשים נוכחות עד השעה 17:00 כל יום, מה שאומר שאני מגיעה הבייתה בערך ב-18:00, ואיפה יהיה זמן לחוגים או ביקורים אצל חברים? נראה לי שאני מסרבת, אבל לפני שמתקשרת - יש לכן מה להגיד? או טיפים למו"מ לשנוי התנאים?

shiron number 1

New member
אם זה היה עד ארבע ועם שכר כמו שהובטח

היית רוצה את זה? כי אם כן אז זה מה שהייתי אומרת. לפני שאת מתקשרת לסרב שווה לנסות להגיע למה שאת רוצה.

rnavina

New member
לעניין השעות- אני מעדיפה ימים קצרים וארוכים

לא הבנתי אם באמת ייקח לך שעה מדלת (העבודה) לדלת (הבית). זה מסתדר לך עם האיסוף מהגן? איך נשמע לך התפקיד? מה לגבי אופק השכר? איך נראית לך סביבת העבודה? בקיצור חסרים לי הרבה פרטים. שיהיה בהצלחה!

D X 9

New member
מנסה לענות במרוכז

ותודה על התגובות - אתן עוזרות לי לסדר את הדברים: אם המשרה הייתה עד 16:00 הייתי מסכימה גם בשכר הנמוך יותר, אני מביאה בחשבון שעבודה עד 17:00 (עד שיוצאים, עד שמגיעים הבייתה זה שעה מינוס קצת, לוקחת מקדם בטחון) תדרוש מטפלת זמינה עד 18:00 לפחות וההפרש בין המשכורות הוא השכר של מי שתשמור על הגוזל. לגבי סביבת העבודה - הראיון התקיים אצל מנהל משאבי אנוש שיושב בספק משרד ספק בוטקה מחוץ למשרדי ההנהלה - קצת מוזר אבל תכלס לא ראיתי את סביבת העבודה וטרם נפגשתי עם המנהלים הישירים שלי. המקום - מקום גדול ותיק ומסודר ככה שיש תוספות נלוות כמו ביטוחים, נופשים והסדרים אחרים ששוים לא מעט כסף. כרגע לא ניתן להתקדם הלאה ללא התחייבות ממני לגבי שעות והסכמה לשכר

Koketka11

New member
כשאני התראיינתי בזמנו

אחרי שהיה נראה שאני מעניינת אותם והם אותי, ישר הייתי אומרת למה אני מצפה. גם מבחינת השעות וגם מבחינת התפקיד. והופתעתי לגלות למצוא גמישות ונכונות ללכת לקראתי. גם כשאני גייסתי ואהבתי את המועמד, עשיתי הרבה מאמץ כדי להתאים את המשרה בהתאם לבקשות המועמד. נכון שזה לא תמיד אפשרי אבל במגבלות האפשר בהחלט כן. לכן לא היתי פוסלת מייד אלא אחרי שיחת ציפיות. מה יש לך להפסיד?

לי מציק קצת זה שסוכמו דברים מראש

איך זה שסוכם השכר מראש? ואיך זה שהם מורידים אותו פתאום באופן משמעותי (זה היה מאוד מרתיע אותי) לא הבנתי מה כן טוב במשרה הזו. העבודה נשמעת לך לא משהו, שכר פחות משציפית והשעות לא נוחות (וגם הם תחמנו אותך להגיע תחת הצגת שכר טוב יותר לכאורה מה שמצביע על תרבות ארגונית מאוד לא נעימה) אז מה כן טוב? אלא אם כן את חייבת עבודה ואין לך אופציות אחרות בוודאי שלהגיד לא. ואם לא ממש "לא" משהו כמו - יש יותר מדי נושאים שמפריעים לי להסכים להצעה, אם תהיו מוכנים להתגמש איתי בשעות או לחלופין להעלות את השכר אולי אוכל לשקול שוב.

למעלה