התייעצות - מטפלת.

mikihc

New member
התייעצות - מטפלת.

לאילון יש מטפלת מקסימה שהתחילה לעבוד לפני שבוע. התחושה שלנו היא שיש לה גישה לילדים ונראה שהיא מאוד אוהבת את אילון. אבל מה, היא מבוגרת ונראה לי שהיא קצת "איטית" בכל מה שקשור לדברים מכניים - קשה לה עם התפעול של הוידאו, על קומפק דיסק בכלל אין מה לדבר, היא לא מסתדרת עם הפתיחה של העגלה (היה קשה לה לקלוט מה צריך לעשות כדי שהיא תיפתח ומה לעשות כדי שהיא תיסגר, והיום - היא שרפה לנו את הסטריליזטור עם 3 בקבוקים - כשהיא שמה אותו במיקרו ל- 80 דקות (במקום 8)היא הריחה אחרי שהמקרו פעל 45 דקות - שמשהו נשרף. זאת, למרות שהשארתי לה הוראות סופר מפורטות (ברמת מיקום הכפתורים בשלט/במיקרו וכו') לגבי כל דבר שהיא נוגעת בו. אני ממש לא יודעת מה לעשות. מה דעתכם? ביי, מיקי

shirka

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo5.gif טוב שהמיקרו לא נשרף...

נראה לי שהייתי נותנת עוד צ'אנס, בעיקר שהיא מאוד מוצלחת עם אילון. ואולי כדאי לעבור איתה (שוב) על "איך עושים כך וכך..."

רות1974

New member
זה לא נחשב "זקנה" בשביל מטפלת.

להיפך, זאת מטפלת מנוסה ובעצמך אמרת שיש לה את זה עם ילדים. אז יש לה קצת בעיות בהפעלת מכשור חשמלי. אני אגלה לך סוד, גם אבא שלי החליט שהוא לא יודע להפעיל מיקרו ווידאו וכיו"ב. מצד שני, אבא שלי גם לא יודע לשפץ דברים בבית או לדפוק מסמר בקיר. בחיי. דרך אגב, גם אני מפעילה את המיקרו בטעות על יותר זמן או פחות זמן, ומוסיפה אפסים חופשי לזמן. טעויות קורות. תהיי בטוחה שהיא תשים לב להבא, ותיזהר שבעתיים. לגבי בעיות מכניות עם העגלה - בסוף מרוב אימונים היא תצליח ותדע לבד. תני לה צ'אנס. נראה לי שחבל לוותר עליה בשל זוטות. אלו לא דברים מהותיים עליהם יקום או יפול דבר. תינוקות זקוקים לחום ואהבה של מטפלת. שישירו להם שירים יתנו להם תשומת לב, ידברו אליהם. אם היא מסוגלת לספק את הצרכים האלה, אשרייך. לא להחליף מטפלת. אבל זו רק דעתי.

למעלה