התייעצות מוסרית

LemonLimeLilach

New member
התייעצות מוסרית

עבודה קבוצתית של שלושה אנשים.
אחד, בן 30+ עם שלושה ילדים.
אחת, עם ילד בן פחות משנה.
אחת, בלי ילדים או משפחה ומובטלת(
)

האם זה לגיטימי שאני אעשה יותר בעבודה?

העבודה היא לא היסטרית, זה לסכם שני מאמרים (סה"כ 36 עמודים באנגלית) ואח"כ איכשהו להכין מצגת ולהציג אותם בכיתה ביום שלישי. רק מה, המרצה אמר לנו שזה לשבוע האחרון של הסמסטר (כלומר עוד שבועיים) ואתמול אמר לנו שהוא בעצם רוצה שנעשה את זה שבוע הבא, וזה אומר לשלוח לו את הסיכום והמצגת עד יום שבת הזה.

ויש לי עבודה להגיש ביום שני (היום דחו אותה לשישי אז לפחות זה) ורפרט ענקי ביום שלישי של הסמינריון.

ו... תגידו את דעתכם הכנה.

o0Invisible0o

New member
בעקרון, כולם סטודנטים אז זה לא משנה

וצריך לחלק שווה בשווה.
השאלה היא - האם לא אכפת לך לעזור יותר? תכלס אני הייתי אמורה לעשות איזה רפרט עם מישהו ובגלל שאני לחוצה הוא לקח על עצמו ותרגם את כל המאמר למרות שלא ביקשתי ממנו וזה היה נחמד [בסוף לא עשינו את הרפרט אבל זה כבר לא משנה].
בקיצור - אם את יכולה לקחת על עצמך יותר ולעזור יותר זה יהיה ממש נחמד מצידך כי שני האחרים במצב שיותר קשה לשבת ולעבוד אבל..את יודעת, מה שבא לך.
אם את העבודה דחו ליום שישי והיא לא ענקית את יכולה להתחיל אותה ביום שלישי אחרי הרפרט..והרפרט - תלוי מה מצבך בו, אבל זה באמת לא נשמע עמוס במיוחד וזה כולה לתרגם מאמר ולהציג אותו, זה בקטנה.
בקיצור, מה שבא לך.

LemonLimeLilach

New member
הקטע הוא רק

באמת הרפרט של יום שלישי שאני לחוצה עליו והעובדה שבשביל הסיכומי מאמר הזה צריך איכשהו להסתנכרן איתם בשביל להציג את זה בצורה מסודרת בכיתה. בעע! לא אכפת לי בתיאוריה לעשות יותר אבל זה כאילו מעצבן שמצפים את זה ממני. כאילו אני נהנית להיות מובטלת?

RenanaD

New member
ברור שלא... אבל אובייקטיבית עדיין יש לך

כביכול יותר זמן פנוי להשקיע בעבודה

איך חילקתם בסוף?

LemonLimeLilach

New member
לקחתי את המאמר הגדול יותר

ועשיתי טיפה יותר, נגיד עד החלק של התוצאות והשארתי לו לעשות את התוצאות והסיכום.

מזל שאני מסיימת את התואר כי מה זה אשמתי שאין לי ילדים, ואני שונאת עבודות משותפות!

RenanaD

New member
חחחח זה נכון, עבודות משותפות זו באסה

טוב, לפחות סיימת עם החלק שלך!

o0Invisible0o

New member
וסתם התבכיינות חסרת חשק

יום שני אני צריכה להגיש עבודה קטנה לקולנוע ישראלי.
באותו יום אני אמורה גם להגיש פרק בסדרה אבל כרגע עוד לא ברור לי אם קיבלתי דחייה או לא..אני צריכה באמת לשלוח לה מייל מחר.
בטח לא וזה יהיה עצוב כי לא היה לי זמן לעבוד עליו [קשה לי ממש לעסוק בכתיבה יצירתית כשאני בלחץ מתמיד ורק חושבת על כל הדברים שאני שוכחת ולא עושה ולא מספיקה ובלהבלהבלה]
יום רביעי אני אמורה להגיש תרגיל מצולם שטרם צולם.
שבוע אחרי זה -
יום שלישי אני אמורה להציג רפרט של הסמינר - 25 דק' עם עשרה מאמרים!
יום שישי - כנס ניו מדיה!!! [אני כ"כ אשמח כשזה יגמר]
שבוע אחרי זה -
יום ראשון - פגישה עם חרל"פ על העבודה בטלוויזיה שאני עוד כמובן רחוקה מלחשוב עליה בכלל אבל נו, יהיה בסדר. העיקר אחרי הכנס.
ואז כמובן מתחילים המבחנים שנמנעתי מלתעד ביומן לבינתיים כי..למה להוסיף עוד לחץ ופאניקה להכל?

אני בטח שוכחת עוד דברים בדרך.

נמאס לי מהכל, מתי הסמסטר הזה נגמר?

LemonLimeLilach

New member
הסמסטר נגמר ממש תכף!!!

אף פעם לא הבנתי איך הקטע של להגיש עבודות שכותבים להן עובד... זה הכל תלוי בכמה עולה לך רעיון וכמה זה עובד באותו רגע ואם יש לך writer's block מטורף של חודש? (קורה) לא הייתי מצליחה בדבר כזה בחיים
איך אנשים עושים קורסים של כתיבה יוצרת בעע

o0Invisible0o

New member
פשוט כותבים.

כותבים גרוע והרבה ואז משנים דבר אחד ואז עוד דבר ואז עוד אחד..וכל טיוטה נוספת זה משתפר.
הבעיה היא להושיב את עצמך ולחיות עם כך שתכתוב גרוע.
הבעיה היא לכתוב כשאתה פשוט לא מצליח להתרכז..לא כשאין לך רעיונות, כשאתה לא מצליח להתרכז.

בעעע.
היום סיימתי לכתוב טיוטה לפרק שאני אמורה לשלוח מחר בערב (עבדתי על דמויות ותקציר הפרק לפני...זה בסדר) אבל כשסיימתי הבנתי שלא קורה מספיק בפרק, הוא כרגע ממש קצר מדי ויש בעיה בחלק האחרון שלו - יותר מדי דיבור רציף מול מצלמה.
וזה באסה כי יש לי רק את מחר לתקן די הרבה דברים אבל מצד שני, לפחות כבר טיוטה ראשונה [שגם עבדתי עליה והיא לא לגמרי ראשונית] כתבתי ומחר אני אתקן מה שאני אוכל ובתכלס גם מה שאני אגיש מחר בערב זה טיוטה ראשונה..וזה בסדר. זה רק שיעור וזאת רק טיוטה [ההודעה הזאת הפכה להיות מסע שכנוע עצמי כזה.
]

אחח...רק מפחיד אותי שזה לא מצחיק בכלל/שההומור לא ברור.
כי זה קורס כתיבה קומית. אה. זה קשה לכתוב מצחיק.

o0Invisible0o

New member
חחחחחחחח..לא מעודד.

סתם, תודה!

לא נורא, אלה צרות טובות. נכון?

וכן, שכחתי ביום רביעי אחרי הרפרט של הסמינר יש לי הגשה של תרגיל מעשי שאני אמורה לעבוד אליו איזה שלושה שבועות וכמובן שאני לא עושה את זה.

RenanaD

New member
אוי נו, תקראי שוב את מה שכתבתי לך

בשרשור היומולדת
יש גבול למקוריות שלי, מה זה! את הכותבת מבין שתינו

RenanaD

New member
שועשעתי!

הדברים הנחמדים שאתם מוצאים בטאמבלר לפעמים...

RenanaD

New member
יש!

פתחתי לפני שנתיים או משהו רק בגלל 30, ומאז הוספתי 2-3 בלוגים של נופים ובדיחות משעשעות. וזהו
בחיים לא עשיתי אפילו ריבלוג למשהו, אני משתמשת בזה רק כדי להתעדכן.

למעלה