התייעצות- מאוכזבת.

faith9

New member
התייעצות- מאוכזבת.

הי בנות.
קיבלתי הפניה מרופא הפורית למחלקת אנדו' בבית חולים כרמל, עליה אחראי ד"ר ק א ו פ מ ן.
הרופא הנ"ל , לתדהמתי, לא אישר לי להגיע למחלקה בבית החולים וביקש מהמזכירה למסור לי להגיע אליו למרפאה שבקופה, בה הוא עובד כרופא נשים.
(לפני ההפניה יצא שהייתי אצלו בקופה פעמיים בשל סיבות שלא קשורות לאנדו' אלא לבעיות נשים רגילות, מוצדקות לחלוטין. הוא זכר אותי וחשב ככל הנראה
מסיבות שלא הצלחתי להבין, שאין צורך שאגיע לבית החולים).
הייתי עוד יותר מופתעת, כשהבנתי שגם בקופה הוא כלל לא רוצה לבדוק אותי והשאיר לי הודעה שהוא יכין מכתב תשובה לרופא הפוריות ואין צורך שאגיע.
יש לציין שכשהייתי אצלו בקופה אז, השאלה של אנדו בכלל לא עלתה והוא לא חיפש ולא בדק את זה בשום דרך.
כשראה את המכתב של רופא הפוריות בבואו לתת מכתב תשובה, חזר בו והחליט לזמן אותי לקופה.
בביקור בקופה אמר שבהחלט יש לי הסימנים של המחלה.
בדק באולטראסאונד + בדיקה ידנית (בה מצא גרגור)
ובסוף סיכם ב- "לא מומלץ להגיע להפריות, בשל מינוני הורמונים גבוהים ,אך מאחר ואין לך הרבה ברירות, אין מה לעשות".
(אפילו לא הסכים להסביר לי מונחים רפואיים שהיו רשומים במכתב שלא הבנתי ובצורה ממש מעליבה וחסרת סבלנות נפנף אותי החוצה)
אני סובלת מכאבי תופת ממש חזקים בכל חודש, מזה שנים וזה הולך ומחמיר, אפילו בחודש בו לא הייתה הזרעה.
ואני עדיין במינונים הנמוכים של הזרעות, עוד לפני IVF . (ויש עוד סימנים).

אני יודעת שהטיפול התרופתי נוגד מצב של הריון,
אך האם אין בדיקה יותר מעמיקה של הסתכלות לאיזור שניתן לעשות?
אולי ישנן הדבקויות?
אני כבר לא צעירה והרזרבה נמוכה
ואני מתלבטת אם לא כדאי להגיע לרופא אחר לקבלת חוות דעת נוספת.

אני שייכת לכללית. האם כדאי להגיע לבית חולים מאיר למרפאת אנדו שם או שגם יהיה מספק להגיע לד"ר שינמן בקופ"ח כללית, שמהפורום הבנתי שהוא
רופא אנדו עם הרבה ניסיון.

תודה.

שמיץ1

New member
בהחלט

כדאי שתקבלי עוד חוות דעת. ד"ר שיינמן מנוסה וסבלני בדר"כ. אני מניחה שתוכלי לקבל קצת יותר הסברים. לא חושבת שזה מאוד משנה אם תגיעי למרפאה שלו בקופה או בבית החולים. יכול להיות שבקופה לוחצים מאוד על הרופאים לבדוק כמה שיותר חולים ביום, אבל זה כנראה תלוי ברופא ובמצב הרוח שלו. אני הייתי אצלו במאיר, והוא לא היה בלחץ לנפנף אותי. שווה לך לנסות.

פז08

New member
ממליצה לך בהחלט לגשת לד"ר שיינמן

את יכולה לבחור מאיר או בריאות האישה כללית בכפר סבא.
לדעתי התורים בכפר סבא בהחלט זמינים וגם לא צריך טופס 17.
הוא מאוד סבלני. אף פעם לא מנפנף. לא משנה כמה בנות ימתינו בחוץ כל אחת הוא יקדיש לה את הזמן שצריך.
ממליצה לך בחום לנסות.
את יכולה לתאם תור בטלפון 09-7621212
לוקח להם זמן לענות אבל בסוף עונים.... תדגישי שמדובר בתור לאנדומטריוזיס ולא תור רגיל.
בהצלחה :)

למעלה