התייעצות למחשב

toltol03

New member
התייעצות למחשב

שלום לכולם אשמח עם תעזרו לי עם קניית מחשב נייד.. אני כמו הרבה כאלה שרושמים בפורום הזה - שנה הבאה אני מתחילה ללמוד ואני רוצה לקנות מחשב אני מחפשת מחשב ח-ז-ק מעבד מעל 2 מעבד חזק כרטיס מסך חזק וזיכרון -RAM גדול עם דיסק קשיח מינימום 250GB אני יודעת שחברות הכרטיס מסך זה גם חשוב אמרו לי טוב- אינבידיה ו-ATI ושרצוי שלא יהיה פחות מ-256 מהירות מסך לא יותר מ-15.4 ואולי 14 (לצורכי גרפיקה נראה לכם מתאים אולי גם פחות?) צורב DVD כמובן , מצלמה קורא כרטיסים ועוד כל השטיות שבדרך כלל המחשב מגיע איתם.. (ומקלדת מלאה בשבילי זה יתרון קטנציק..) בגלל שהמחשב גם מיועד לנסיעות ולימודים אני מעדיפה סוללה חזקה - שמחזיקה להרבה שעות התקציב שלי -אני לא רוצה לעבור את ה-4500-5000 (-וכמובן שרצוי פחות) אבל זה תלוי מה יהיה התגובות שלכם למחשב שאני רוצה. יעוד המחשב- אני מתחילה ללמוד עיצוב ואני משתמשת בתוכנות גרפיקה גם בלי קשר ללימודים אני בדרך כלל עובדת עם הרבה תוכנות במקביל ויש תוכנה אחד ספציפית שאני מידי פעם משתמשת שהיא מאוד כבדה כמובן אני גם ישתמש למחשב להורדות אינטרנט וורד ולמוסיקה אז איכות מסך גם קצת חשובה לי אין מחשב ספיציפי שאני חושבת אליו אשמח עם תציעו לי בלי קשר לבחירת מחשב בשבילי יש לי שאלות כלליות שמעניינות אותי שאשמח לשמוע את דעתכם איזה בכלל חברות של מחשבים אתם ממליצים? -מבחינת אחריות, איכות נייד .. איזה חנויות מחשבים אמינות שנותנו אחריות ושירות טוב? הבנתי שלא מתים פה כל כך על אייבורי (לא שאני מתה עליהם אבל הם זולים..) החברה GIGABYTE איך המחשבים שלהם -הניידים כמובן .. מה דעתכם אליה? מה דעתכם על המחשבים הניידים של HP ? תודה רבה מראש על עזרתכם... מצטערת יצא לי קצת ארוך..

למעלה