התייעצות -לימודי תעודה טיפול בתנועה..

lilalila

New member
התייעצות -לימודי תעודה טיפול בתנועה..../images/Emo20.gif

שלום למפזזים.... רציתי להתייעץ...אני אישה עובדת (38) שמעוניינת ללמוד לימודי תעודה של טיפול בתנועה ומחול. אני מחפשת תכנית שתאפשר לי ללמוד פעם בשבוע משעה 14:00 בערך, באיזור המרכז. עד כה נתקלתי בתכנית של מרכז סינפסה, שהיא אינטנסיבית מידיי עבורי מבחינת ימי לימוד. אני יודעת שבסמינר הקיבוצים לומדים תרפיה בתנועה- אך אלו לימודים לתואר ראשון. יש תכנית של פסיכותרפיה גופנית שהיא מאד מעניינת ומעמיקה- פעם בשבוע למשך 24 חודשים.....ייתכן שהיא תתאים לי, אך מאחר שזה לא בדיוק "טיפול בתנועה", אני עדיין מתעניינת בעוד אפשרויות. אודה על המלצותיכם/ן על מסלולים. תודה מראש...

טיפול בתנועה

תיקון טעות: בסמינר הקיבוצים מסלול לימודי תעודה. יכול להיות לך רלוונטי. לגבי לימודים לתואר, מוצעות היום בישראל שתי אופציות, בלזלי קולג' או באוניברסיטת חיפה( נפתח פעם בשנתיים). נסי גם את דוד ילין בירושלים. יש שם גם לימודי תעודה. שיהיה בהצלחה

lilalila

New member
נכון, אבל..

נכון, התיקון נכון......אך בסמינר הקיבוצים מדובר בלימודי תעודה של יום שלם בן 11 שעות למשל 3 שנים. לא אוכל לקחת תכנית זו כי אני עובדת כשכירה כל בוקר. לגבי תואר ראשון- זו לא התכנית שאני מחפשת. תודה על התשובה

למעלה