התייעצות לגבי Cowon iAudio 7

amittzor

New member
התייעצות לגבי Cowon iAudio 7

היי, אני מתלבט איזה נגן לקנות ולאחר שבדקתי סקירות של כל הנגנים שנחשבים כאיכותיים, הבנתי שלנגן הנ"ל אין מתחרים באיכות הסאונד ובזמן הפעולה של הסוללה. עדיין יש לי כמה התלבטויות: 1. הדבר שהכי מלהיב אותי בנגן היא האפשרות להקלטה מתוזמנת מהרדיו. יש לי כמה שאלות לגבי זה - א. האם ההקלטה היא ב WAV או ב MP3\WMV? כי זה יהיה שיקול מאוד משמעותי בבחירה בין 4 ל 8 GB. ב. עד כמה זה משוכלל? האם צריך בכל פעם שרוצים להקליט משהו לתכנת מחדש, או שיש אפשרויות להקלטה יומית? ג. האם ההקלטה באיכות טובה (לפי מה שקראתי בסקירות הרדיו באיכות מעולה)? ד. האם נוח להריץ הקלטה קדימה ואחורה? (כדי לדלג על פרסומות). 2. הנגן נראה לי נורא עבה וכבד. עד כמה זה אכן כך? כי תמיד הגודל קצת שונה מאיך שנראה בתמונות. 3. הבנתי שמבחינת הנדסת אנוש הוא לא משהו ושקורה הרבה שהכפתורים נלחצים בלי כוונה. עד כמה זה מפריע? האם כשמכניסים למצב HOLD לא ניתן לשלוט גם על הווליום? אני אשמח לשמוע גם המלצות על נגנים אחרים. בעקרון אין לי צורך בווידאו, כך שרק האודיו חשוב לי, וההקלטה המתוזמנת מהרדיו היא יתרון עצום.

or121210

New member
תגובה חלקית

1. ההקלטה היא בפורמט WMA . קליטת הרדיו בנגנים היא דרך חוט האוזניות המשמש כאנטנה, לכן איכות הרדיו תלויה באיכות של קליטת הרדיו באותן אוזניות. 2. משקלו של הנגד 60 גרם (נתוני COWON), אני ממליץ ללכת לראות/להחזיק אותו לפני הקניה. FM / FM Recording The radio is like any other on an MP3 player—32 presets, autoscan, and recoding in WMA format at the above mentioned bitrates. Reception is somewhat weak. I did notice a difference in that the headphones used determined the quality of reception. Which kind worked better is completely a hit or miss. Autoscan worked well but picked up many static stations. http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/07/cowon-iaudio-7-review.php

יאיר B

New member
כמה תשובות, ממה שאני יודע:

1. אין לי מושג. כשהנגן היה אצלי לא ניסיתי להתעסק עם האפשרות הזאת. איכות ההקלטה בכל הנגנים היא בדיוק כמו איכות הקליטה. יש עם נושא הקליטה לפעמים בעיות בנגנים (חוט האוזניות משמש כאנטנה, הוא קטן יחסית ויש גם תלות בעוצמת השידור וההפרעות שיש בין התחנות השונות. רק שתדע שלא תמיד האיכות של הקליטה טובה) 2. לדעתי הוא לא כבד. הוא כן עבה יותר מהנגנים הדקיקים שיש כיום (מן הסתם בגלל הסוללה הגדולה שיש לו - צריך מקום עבורה). 3. הנגן הזה עובד על ממשק מגע. כלומר כל נגיעה קטנה (ולאו דווקא של האצבעות) באחד הלחצנים שלו תגרום להפעלה שלו. לכן המציאו את לחצן ה-HOLD. כאשר HOLD לחוץ, לא ניתן ללחוץ על שום מקש בנגן (גם לא הווליום). צריך להוציא אותו קודם מ-HOLD. אני חושב שאפשר להתרגל לזה, אבל זה אישי. אין לי מושג איזה נגנים מאפשרים הקלטה מתוזמנת מהרדיו. רק מוזיקה + רדיו זה בעיקרון I7 / סמסא פיוז (קצת יותר גדול פיזית+אפשרות להרחבה עם כרטיס) לנפחים היותר גדולים או F2 / סנסא קליפ לנפחים הקטנים.

amittzor

New member
תודה, אני אשמח לפירוט נוסף

אם למישהו יש את המכשיר ויוכל לפרט עוד על הקלטה מהרדיו. האם אני ממש יכול לתזמן שיקליט משעה מסויימת עד שעה מסויימת? קראתי גם שיש אפשרות של שעון מעורר. איך זה עובד אם אין במכשיר רמקולים? האם איכות הסאונד באמת כך כך טובה כפי שמתארים? איך היא בהשוואה לסנסה?

amittzor

New member
נראה לי שעזרת לי להחליט

אני חושב שאני אלך על ה IAUDIO למישהו ידוע אם המחיר בבאג בחנויות זהה למחיר באתר? או אם יש מקום זול יותר...

מנגר 4

New member
לגבי 3

אפשר להגדיר שלמרות שה HOLD מופעל אז כפתורי הווליום יתפקדו!

בI7? ממ, עברתי על האפשרויות ולא ראיתי משהו

כזה, איפה נמצאת האפשרות הזאת?

מנגר 4

New member
אני אבדוק לך את זה

פשוט זה הנגן של אח שלי ולא שלי... אבל בוודאות זה אפשרי. (לפחות בקושחה האחרונה - 1.17 ) אפשר להגדיר שלמרות ה HOLD שני הכפתורים של הווליום יתפקדו בשביל הווליום או בתור שיר קדימה/ שיר אחורה. כפתור ה MENU מתפקד בתור PAUSE/PLAY

מנגר 4

New member
הנה ההסבר

הולכים ל Settings ואז ל general ושם ל user defined button ואז "קבע מצב החזק" (זה מופיע בעברית) ושם תבחרו מה שאתם רוצים" אפשר או שהמקשים ישלטו על הווליום או על קדימה/אחורה או שלא יעבדו בכלל... תבלו

מנגר 4

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

שמחתי לגלות לכם משהו קטן על הנגן
אחרי הכל, קנינו אותו לאח שלי בהמלצתכם
ויש לנו רק מילים טובות על הנגן הזה

למעלה