התייעצות לגבי ספר

מילה1

New member
התייעצות לגבי ספר

ראיתי באחת החנויות ספר של יצחק ניר (אינני זוכרת במדויק את שם הספר, אני חושבת שהשם הוא "ילדים ונוער במצוקה ממבט גרפולוגי"). האם מישהו מכיר את הספר, האם הוא רציני? מומלץ? מתקרב שבוע הספר- מישהו מכיר ספרים מעניינים להמליץ? (בנוסף לספרים המוכרים לנו של אודם, פוקורני, חנה קורן, דבורה הראל וכו') דרך אגב- בעקבות סיוטים תכופים של בני הקטן והתייעצות בקשר לכך ב]ורום פסיכולוגיה, עשיתי הכרות עם ספר שאינו קשור ישירות לגרפולוגיה- "חלומות ופשרם" של נריס די. אני ממליצה על הספר בחום! זה פשוט פתח לי חלון מדהים להבנת עצמי ואחרים. פשוט משהו! אמנם זה דורש קצת עבודה עצמית ורישום חלומות מיד עם היקיצה, אבל זה פשוט גדול!

ליצחק ניר יש עוד 2 ספרים עבי כרס

מיקרו גרפולוגיה כמדומני. במדה שגם ספר זה שהצגת דומה בקונספט כל הספור כאן לא פשוט. בספרים האחרים יש מאות, אם לא יותר של דגמאות משורטטות של אותיות, א' עם המון וריאציות וכך הלאה, אני אישית לא ניתקלתי במציאות בהרבה מאלה, וגם אלה שניתקלתי אין לי מושג עד כמה זה נכון. באופן כללי אני נגד תאורית סימנים כזאת שמצלמת סימנים במנותק ממרכיבי לחץ ותנועה, זה סכימטי אם כי יש שם בהחלט פרשנויות מעניינות. יש את הספר של יגאל ורדי עם הרבה דוגמאות מעניינות. בטח יש עוד כמה. תודה על ההמלצה לספר "החלומות"

SmellyOne

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לגבי החלומות! נושא שמעסיק אותי כל כך הרבה.. אגב יש פה פורום לחלומות ולחלומות צלולים.. תנסי.

למעלה