התייעצות לגבי ספות

ששת22

New member
כי אולי יש פה פוטנציאל שאני לא מצליחה לראות

וחוץ מזה, לא בא לשים על כסאות עכשיו 1200 שח לפחות.

בתכלס זו לא עבודה כזאת קשה

במיוחד אם יש לך משייפת
אם לא- פשוט לשייף טוב את שכבת הלקה
לבחור אם את רוצה לצבוע בלכה או בצבע כלשהו (צבא אחיד/ ווש/ קילופים וכו')
לצבוע, עוד שכבת לקה וזהו.
שלב השיופים מייגע ועושה מלא אבק. אבל זה בסדר.
את יכולה לקנות גם כריות למושבים, כדי שיהיו יותר נוחים.

ל ו ז י

New member
אם הם לא שבורים

ורק קצת "פגועים" ודהויים,
את הולכת לטמבוריה, מבקשת פוליטורה, מברשת ונייר שיוף, משייפת קצת איפה שצריך אם צריך ועושה פוליטורה לכיסא, זה "יוציא" את הצבע העמוק של העץ והכיסא יכול להיראות אחרי כמו חדש.
מה שאני ממליצה לך אם בא לך לשדרג זה לקנות מושבי בד (אלה שנקשרים על הכיסא) צבעוניים, יפים ויש לך אחלה כיסאות.

בעיניי הם מדליקים!

ל ו ז י

New member
ועוד רעיון!

תצבעי אותם בצבע אחר אם לא בא לך על חום, הם יראו פיצוץ בשמנת או אפילו בתכלת או ירקרק עתיק...עם קצת יישון בפינות...זה יכול להיראות מהמם

ל ו ז י

New member
לבן/ שמנת

אני מאוד אוהבת שילוב של אדום ותכלת אבל זה צריך להיות מאוד ספציפי ומתאים לסגנון הכללי של הבית...וגם זה תלוי איזה אדום...

ל ו ז י

New member
תלוי מה זה שיפוץ

אם צריך רק לחדש את צבע העץ, זה משהו שאת יכולה לעשות (פוליטורה)
אם צריך ריפוד מחדש זה מייקר את העניין.
השאלה מה בדיוק את צריכה
באיקאה יש כיסאות עץ פשוטים ולא רעים ב-125 ש"ח לכיסא שעם כרית יפה על המושב יכולים להיראות ממש סבבה

תצרפי תמונה של הכיסאות

אני חושבת שבמחיר הזה אפשר לקנות ספות חדשות

אנחנו קנינו לפני 4 שנים ספות 3+4 שתיהן יחד עלו כ-5000 ש"ח. לפני חצי שנה החלפנו להן רק את הספוג הפנימי כי הן התחילו לשקוע פנימה, וזה עלה עוד כ- 500 ש"ח אצל הרפד (לא היה צורך בהובלה, פשוט שלפנו את הכריות התחתונות והבאנו לו, הן נפתחות בריצ'רץ'). לדעתי הן מאיכות די טובה, הבד עשוי מחומר שנוגד כתמים, אז הן מחזיקות מעמד מול הילדון, לפחות בינתיים. כרגע הן נראות כמעט כמו חדשות. קנינו בחנות רהיטים באזור תעשייה סגולה בפתח תקווה. אני לא בטוחה שהחנות עוד קיימת, אבל בזמנו ראינו אינסוף חנויות עם דגמים ומחירים די דומים.

קחי בחשבון שאם מתוכננים להיות ילדים קטנים בבית בשנים הקרובות, לא כדאי להשקיע בספות מאוד יקרות.

יה, הצלחתן לבלבל אותי עוד יותר

זה כמו כל הקולות שיש לי בראש - רק על כתב!
תודה

ל ו ז י

New member
זה נשמע יקר לריפוד

איפה בדקתם? אני מכירה רפד באשקלון אם רלוונטי מאוד זול וממש סבבה שאני בטוחה שיציע מחיר סביר יותר.

עכשיו השאלה מה זה טובות...אנחנו קנינו ספה מאוד נוחה ורכה מבד, במידה שאנחנו ביקשנו, היתה אצלנו בבית תוך עשרה ימים מיום הקנייה ובנתיים שנה (טפו טפו טפו) אנחנו מרוצים. קנינו ב"קיאנו" בהרצל והיא עלתה 3000 או 4000 אני כבר לא זוכרת...נדמה לי 3000
ההורים שלי קנו סלון עור עם שזלונג מ"איטלסופה" שעלתה יותר מפי 3 ...קנו לפני שנתיים והוא נראה חדש.
השאלה מה הצרכים שלכם...אני לא רציתי להשקיע כי לא רציתי להיתקע עם אותה ספה 20 שנה רק כי השקעתי בה הון, עשיתי את הטעות הזאת פעם אחת עם פינת אוכל ומאז החלטתי שאני לא קונה יותר רהיטים יקרים בטירוף שכואב הלב להיפטר מהם כשנמאס.
אני רוצה לאפשר לעצמי להחליף ריהוט כל כמה שנים בלי כאב לב

scorpio 1

New member
גם אני אשמח לפרטים של הרפד

אנחנו צריכים לרפד את הספות שלנו וסיקרנת אותי עכשיו,
אני מכירה פה רק את זה שריפדנו אצלו כורסא בזמנו, והיה די יקר לדעתי...

ל ו ז י

New member
אני יודעת רק איפה הוא יושב

הוא נמצא באיזור השוק הישן, בפסאג' הזה איפה שפעם (אולי גם היום) נמצאו וילונות סננס...יש שם גם ליד מעין פרפומריה, זה ממש בסוף של המדרחוב בעיר כשיורדים לכיוון למטה (בצד השני של רוני ורינה)
מקווה שזה ברור...אם לא, אני יכולה לבקש מאימא שלי קצת יותר פרטים
זו מרפדיה ממש קטנה ומאוד מבולגנת

אני ריפדתי אצלו כורסא ב-300 ש"ח כולל בד וזה אחרי שברחובות קיבלתי הצעה לבד + ריפוד ב-1000 ש"ח! והוא עשה עבודה ממש יפה (מצ"ב צילום
)

יש עוד מישהו שריפד להורים שלי עד הגב למיטה ממש בזול, לדעתי הוא עובד מהבית...אני אברר עם אבא שלי אם יש לו טלפון.

scorpio 1

New member
איזה קטע, זה אותו אחד שריפדנו אצלו

קוראים לו חיים אאל"ט והוא באמת עושה עבודה יפה,
ריפדנו אצלו כורסא אנגלית עתיקה והוא לקח עליה 1000 ש"ח.
זה היה נראה לי הרבה בזמנו, מצד שני אין פה יותר מדי מקומות להשוואה...
אגב, רציתי לקבל ממנו הצעה כבר כמה פעמים אבל תמיד היה סגור - אני אנסה שוב.

אני אשמח אם תאתרי את הטלפון של הרפד השני אם ייצא לך, תודה!

והכורסא שלך מהממת

יש לי ספות מאייס כבר שנתיים

עלו 2000 שקל - 3+ 2 ואני כל כך נהנת מהם ...
תקחו בחשבון שמתישהו תרצו שינוי בבית ואז קצת כואב על הכסף ...

למעלה