התייעצות לגבי הילד שלא בספקטרום
אני אמא לילד בן 6 שמאובחן בספקטרום מגיל 2.5 ויש לי ילד נוסף בן 13.
מאז האבחון של בני הקטן, השקענו את כל כולנו בטיפולים שלו. מה שעניין אותי זה לקדם אותו, ויש תוצאות משמעותיות
בדרך, קצת הזנחתי את הגדול.
הבן הגדול שלי תלמיד מצטיין, חברותי ופשוט מקסים.
חזרתי עכשיו מביה"ס, מסתבר שבתקופה האחרונה עם הכניסה לחטיבת הביניים, הבן שלי מסתובב עם ילדים מכיתות גבוהות יותר, שאינם מתאימים לו, בלשון המעטה. כדברי המורה: "התחתית שבתחתית", מבחינת ערכים, התנהלות וכו'
המצפון הורג אותי. השקעתי באחד על חשבון האחר...
איך בעידן הפייסבוק והוואטס אפ, אני יכולה לשלוט על הסביבה שלו? איך אני הולכת למנוע ממנו להתקשר לילדים שבכלל לא מתאימים לו.
המסר של המורה שלו היה ברור: "יש לך ילד איכותי ומבריק, את צריכה לעצור את זה עכשיו, לפני שיתדרדר.
איך אני מצליחה, לחלק את האנרגיות בצורה שווה בין שני ילדי?
אני אמא לילד בן 6 שמאובחן בספקטרום מגיל 2.5 ויש לי ילד נוסף בן 13.
מאז האבחון של בני הקטן, השקענו את כל כולנו בטיפולים שלו. מה שעניין אותי זה לקדם אותו, ויש תוצאות משמעותיות
בדרך, קצת הזנחתי את הגדול.
הבן הגדול שלי תלמיד מצטיין, חברותי ופשוט מקסים.
חזרתי עכשיו מביה"ס, מסתבר שבתקופה האחרונה עם הכניסה לחטיבת הביניים, הבן שלי מסתובב עם ילדים מכיתות גבוהות יותר, שאינם מתאימים לו, בלשון המעטה. כדברי המורה: "התחתית שבתחתית", מבחינת ערכים, התנהלות וכו'
המצפון הורג אותי. השקעתי באחד על חשבון האחר...
איך בעידן הפייסבוק והוואטס אפ, אני יכולה לשלוט על הסביבה שלו? איך אני הולכת למנוע ממנו להתקשר לילדים שבכלל לא מתאימים לו.
המסר של המורה שלו היה ברור: "יש לך ילד איכותי ומבריק, את צריכה לעצור את זה עכשיו, לפני שיתדרדר.
איך אני מצליחה, לחלק את האנרגיות בצורה שווה בין שני ילדי?