התייעצות לגביי תחילת קשר

anamit22

New member
התייעצות לגביי תחילת קשר

שלום לכולם..
קוראים לי אנה ואני בת 26..
לפני כחודש בערך התחלתי לצאת עם מישהי.הכל התחיל די טוב,הכרנו דרך חברה משותפת,ויחסית זרם לנו טוב.בימים האחרונים משו התחיל "להשתבש",כאילו יש מעין קצר בתקשורת בינינו.היא טוענת שאני לא מרגישה בנוח לידה ושהיא מרגישה שאני לא מספיק פתוחה איתה.
אני לא ממש יודעת מה לעשות עם זה כי זה בעקרון די נכון,אבל מצד שני-זה חלק ממי שאני כרגע-ביישנית וסגורה.
כרגע המצב די תקוע בינינו,כי מצד אחד אני מרגישה שאני לא יודעת איך לשנות את זה,מצד שני אני לא רוצה שנפרד כי אני מרגישה שאני ממש אוהבת אותה ולא בא לי לוותר עליה בכזו קלות.
אני לא יודעת מה לעשות..

אולי

תחפשו יותר נושאי עניין משותפים לשיחה. למשל תדברו על תחביבים, על נושאי עניין, על חוויות חשובות מהחיים ודברים כאלה. אולי אז תהפכי להיות יותר גלויה אתה והחברות תתחזק.
&nbsp

NSW2

New member
הקצר כנראה נוצר

בכלל שהיא רוצה שתחלקי את הרגשות שלך ואת שומרת את זה בפנים.
וכן זה לא קל להוציא את הפגיעות שלנו החוצה, במיוחד לאנשים שמגדירים את עצמם כסגורים. אבל זה בדיוק מה שצריך לעשות להוציא את הפגיעות החוצה.
בלי זה התקשורת נתקעת ולא מגיעה לעומק.
לדעתי תשתפי אותה בקשיים שלך וברגשות האותנטיים שעוברים עליך כרגע.
מה שנראה לך חיובי ומה שנראה לך פחות חיובי, הכל חלק ממך.
וכן זה דורש אומץ.

anamit22

New member
זה בדיוק העניין.אין לי בעיה

לעשות את זה.להפך.אני רוצה להיות ולהרגיש פגיעה לידה.אבל יחד עם זאת שארגיש שלא סתם עשיתי את זה.והיא בעקרון לא בנאדם כזה שינצל את הפגיעות שלי,אבל זה עדיין לא תורם להרגשה שהייתי רוצה שתהיה. כבר שיתפתי אותה בדברים האישיים שלה דווקא בגלל שאני יודעת שזה חשוב,אבל יחד עם זאת הגבול הוא נורא דק בין להיות פגיעה לבין לשמור על עצמי ואני לא מרגישה שאני מצליחה לאזן את זה איתה עכשיו.

NSW2

New member
אין משהו וודאי בדברים האלה

את בטח יודעת.
ולא נראה שמישהו יכול להגיד לך מה צריך להיות האיזון שלך בין לחלוק לבין לשמור על עצמך.
זה משהו שהוא ביניך לבין עצמך ובין הצד השני בקשר.
אם היא צריכה יותר פתיחות ממה שאת מוכנה לתת כרגע גם זה משהו שכדאי להגיד לה. שיהיה ברור לה שאת כן בעניין אבל לוקח לך יותר זמן להיפתח.

למעלה