התייעצות (הקפצה)

התייעצות (הקפצה)

למישהו יש רעיונות לתבושות פשוטות שאפשר להכין או לקנות וכיוצא.. לערב עבודות בקומפו'?(יום כראוג'..) תודה מראש :)

אממ בעיתון של פלוריסיינטה מסבירים א

איך להכין טוטו..אם את רוצה אני אעתיק לך. ואפשר לקחת חולצה מבד נמתח ולעשות משו יפה עם גזירה..ובדים זוהרים כאלה יפים ובולטים על במה..

א י ה ל ה

New member
אני לא היא, אבל את יכולה בבקשה

להעתיק את השלבים של ההכנת טוטו? זה כל כך יעזור לי שאין לך מושג.. המון המון המון תודה מראש!!

prophecy girl

New member
יו גמני רוצה! ^^../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אני לא צריכה את זה לכלום זה פשוט נחמד P-:

maholnikit

New member
מצטרפת לבקשה!!!

אני צריכה למצוא תלבושות לריקוד בגרות שלי ואין לי תקציב מי יודע מה...ואני לא יודעת מה לקנות!!!

splashi

New member
וואי

איך עושים טוטו?!?! זה מתאים לי לתחפושת... ולזאתי ששאלה על התלבושות, על מה הריקוד שלך? שנוכל לחשוב על משו מתאים לנושא לא סתם

prophecy girl

New member
את רוקדת רק במגמה?../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

כי אם את רוקדת גם אחרי הצהריים את יכולה לקחת תלבושות מהמורה של בחוג שלך... ואם לא את יכולה ללכת ולשאול אצל תופרת כמה יעלו לך חצאיות\ שמלות ולעצב פשוט מה שאת רוצה. זה בדר"כ לא יוצא יקר מדי (אלא אם את מגזימה בבקשות של הבד והסיבוכים)... ואם הבעיה זה שאת לא יודעת מה לעצב אז תסבירי על מה הריקוד שלך, כמה בנות משתתפות בו, איך את רוצה שהתלבושות יראו (מבחינת צבע, מבחינת תיחכום וכו'), ואז אני אשמח לעזור לך

maholnikit

New member
טוב אז ככה....

יש לי בריקוד שש בנות מרכזיות ועוד 8 ברקע... אני מכינה תלבושות רק ל-6 . ל8 אני כבר יארגן משהו.... בכל מקרה זה בסגנון פולחן האביב של פינה באוש, זאת אומרת איזשהי ביקורת חברתית...יחיד מול קבוצה, אחד מול אחד, קבוצה מול קבוצה... משהו כזה...בכל מקרה יש הרבה קטעים שלי ושל עוד מישהי אחת...אני לא יודעת אם אני רוצה שדווקא נהיה שונות מהשאר לחלוטין..אולי רק רמיזה לשונות כי אני לא רוצה שזה יהיה ברור מדי!! אני רוצה גוונים של חום בורדו אדום כזה.... בקשר לתופרת...זה יוצא הרבה יותר מדי כסף ממה שאני יכולה אפילו אם זה משהו פשוט...לא יודעת....נראה לי מרח אני יסע לתל אביב לחפש דברים ואם אני לא ימצא כלום אולי אני יקנה בד ויתפור אצל התופרת... חשבתי אולי גם אל גרביונים בצבעים האלה או שמלה....או לא יודעת! אוףףףףףףףףףף קשה לי!!! תנו לי הצעות בבקשה!

prophecy girl

New member
אין לי ממש רעיון../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

לתלבושת עצמה, אבל את יכולה ללכת לחפש בשינקין (אם אני לא טועה) יש מן חנות הודית כזאת, שם בטח תמצאי בגדים בגוונים של חום-בורדו-אדום. לפי דעתי את לא צריכה להכין תלבושות שיהיו אותו הדבר. יהיה יפה אם פשוט תקחי בגדים בגוונים האלה כך שלכל אחת מהשש בנות יהיה מכל הצבעים (נגיד חולצה מכופתרת לאחת, עניבה לשנייה, כפפה לאחרת וכו') ואולי באמת לשמונה בנות בגד אחיד... תנסי שהצבעים לא יצאו מבולגנים מדי ואם את רוצה להבדיל אותך ואת מי שרוקדת איתך מהשאר תדאגי שלכולן נגיד יהיה אדום בחלק העליון וחום בחלק התחתון (אבל שלא יהיה אותו הדבר כע?
) ולשתיכן זה יהיה הפןך. את יכולה לשחק עם זה כל כך הרבה. תשיגי בדים וחצאיות וגרביונים גם בצבעים האלה (בטח יש בחנויות כמו סטאף או טופשופ) ואם תדאגי שהכל יהיה במידה הנכונה זה לא יהיה מבולגן ויהיה יפה מאוד! בהצלחה, ואם את צריכה עוד עזרה או עוד רעיון אני תמיד כאן :)

יש לכם אולי

מגמת עיצוב אופנה בבית הספר? אני מכירה הרבה שזה מהווה עבורם פתרון מצויין..אולי גם לך ?

prophecy girl

New member
אוקיי.. כמה רעיונות../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

*משהו נדוש- אבל עובד בכל פעם... ללבוש גרביונים שחורים\לבנים , בגד גוף שחור\לבן ולקשור על עצמך בדים צבעוניים. *לקחת חצאית יפה צבעונית (לא חייבת להיות של ריקוד, רק תדאגי שתהיה נוחה), בגד גוף שחור ותסרוקת משוגעת. *לקחת חולצה גדולה לגזור אותה (נגיד לגזור את השרוולים, לעשות חורים באמצע) ואת מה שגזרת להוסיף בחלק אחר בגוף. *ללבוש שמלה (שלך כשהיית קטנה, שמלה שאת עדיין לובשת, שמלה שקנית רק לפעם אחת וידעת שלא תלבשי יותר בחיים...), לקצרז להוסיף בד כדי שתהיה נוחה ולקשור בד שחור על המותניים (בד לא עבה, אבל ארוך מספיק כדי שיראו את הפפיון מאחור). *ללבוש בגד גוף שחור, חצאית לבנה (או ההפך) וגרביונים בצבע (אדום, כחול, טורקיז, צהוב. לא חסרים צבעים
) מקווה שעזרתי לך

../images/Emo26.gifאיך מכינים טוטו../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

מה צריך
*2 מטרים של בד טול *גומי בעובי 1 ס"מ ובאורך 60 ס"מ *מחט וחוט לבן מה עושים
1. מקפלים את הטול ל-3 חלקים שווים (כך יהיו לחצאית 3 שכבות). 2. מניחים את הגומי באחד הקצוות ומקפלים את הטול מעל. 3. תופרים את הקיפול בחוט ובמחט. 4. בזמן התפירה מושכים את הגומי ומכווצים את הבד כדי ליצור קפלים (כך החצאית תתנפנף). 5. לסיום תופרים את שני קצוות הגומי זה לזה ואחר כך תופרים את הצדדים, ו..זהו- החצאית מוכנה
לא אני הכנתי את הדף הזה, אז אם אני לא יודעת לענות לכם על שאלות או שלא הבנתם לא לבוא אלי בטענות

prophecy girl

New member
דבר ראשון תודה! ../images/Emo9.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

ושאלה, יש תמונה של הטוטו? אם כן- זה טוטו רומנטי או טוטו רגיל? (טוטו רומנטי זה חצאית טול ארוכה) ואם לא- תודה בכולמקרה ^^

TheBlackFairy

New member
מה עם ללבוש שמלה

או ללכת לאיזה שוק מגניב בתל אביב ולמצוא שם כמה בגדים שנראה לך שתוכלי לרקוד איתם
.

למעלה