התייעצות ד ח ו ף !!!! :|

Ori185

New member
התייעצות ד ח ו ף !!!! :|

ההורים שלי רוצים שנטוס בשבוע השני של סוכות - זאת אומרת מראשון הבא עד שבת.. חבר שלי יוצא באותו שבוע רבעוש .. מה אני עושה ?!?!? לטוס איתם? לא לטוס איתם ? /:

0LoVe GiRl0

New member
את צריכה להחליט מה יותר חשוב לך ..

תכלס אני ניראלי הייתי טסה כי לטוס זה חד פעמי וזה לא קורה כול כמה שבועות ואת החבר את כן יכולה לראות אחרי כמה זמן .. נכון זה מבאס שהוא חוזר ואת טסה אבל אותו תראי גם אחרי זה ואת הטיסה כבר תפסידי .. אבל שוב זה עניין של מה את מעדיפה יותר

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif

טיסה עם ההורים זה לא משהו שאפשר לעשות כל הזמן, אני הייתי קופצת על ההזדמנות וטסה

Ori185

New member
ההורים שלי לא ממש השאירו לי ברירה

פשוט כבר הזמינו הכל.. /: מה שאומר שאת החייל אני עכשיו לא רואה חודש + , פשוט עצוב!! /: לא הפסקתי לבכות היום ובמקום להנות מהעובדה שאני טסה עם כל המשפחה לבורגס שאני כבר מלא זמן מבלבלת את המוח על נופש בבורגס אני רק מתבאסת ומעוצבנת. לא קל העניין הזה בכלל !!! :(

לפני חודש אני הייתי בדיוק במצב שלך..

בדיוק ההורים שלי הזמינו טיסה לאוסטריה ושוויץ והתאריך שאני טסה בדיוק נפל על היום שהוא יוצא.. היה לי ממש קשה לחשוב שלא אראה אותו חודש.. אבל בסופו הגעתי למסקנה שגם לי יש חיים ושהוא צריך לקבל את זה.. ולמרות שזה מאד קשה הוא צריך להבין ולחכות כמו שאת תמיד מחכה לו שהוא הולך לצבא. היה לנו קשה, נסעתי לשבועיים ובקושי דיברנו בטלפון כי זה היה יקר אבל בסוף אחרי חודש נפגשנו ותאמיני לי שזה ממש ממש קירב אותנו וחיזק את הקשר כל הגעגועים! את לא טסה כל יום.. זה משהו חד פעמי והזדמנות לבלות ולהינות אז קחי את זה בקלות! חוץ מזה לא נראה לי שזה כל כך תלוי בך.. ההורים כרגיל קובעים הכול. תטוסי, תהני, תבלי ותחזרי עם חוויות :)

Ori185

New member
חייבת לספר לכן משהו

קודם כל תודה לכולכן , עודדתן אותי מאוד.. דבר שני יש לי את החבר הכי מדהים בעווולם, כל פעם הוא מצליח להפתיע אותי מחדש.. הוא החליף עם איזה מישהו מהפלוגה שלו את היציאות מה שאומר שהוא בא הביתה ביום רביעי הקרוב בע"ה :)) בחיים שלי לא הייתי ככה מאושרת, פשוט אין דברים כמוהו , הוא הפך את כל הבסיס בשביל להשיג את היציאה הזאת ולתוותר על יומולדת של אח שלו וסופ"ש עם כל החברים שלו שיוצאים לחג שני ולא לחג הראשון.. אין עוד אהבה כזאת בעולם !!!!!!

Ori185

New member
אני כל פעם נדהמת כמה הצבא שלנו חרא!

כמו שכבר הספקתי לעדן החייל היה אמור לחזור היום, קיבלתי שיחה ב-5:08 לפנות בוקר ושמעתי על הקול של החבר שהוא מאוד מאוד עצבני ביקשתי ממנו להרגע ולספר לי מה קרה, מסתבר שהמ"מ שלו נזכר רק ב-5 לפנות בוקר להודיע לו שהוא לא יכול לאשר לו לצאת היום בלי סיבה בלי הסבר בלי כלום !!!! אותו חייל שהיה צריך להחליף את חבר שלי גם נשאר ככה שאף אחד מהם לא יוצא בכלל ! אני עצבנית ומדוכאת ברמות שלא ניתן בכלל לתאר, לא הצלחתי לחזור לישון אחרי השיחה הזאת ומה שעוד יותר כואב לי זה שחבר שלי מאשים את עצמו בזה
המצב פשוט על הפנים ! אני לא רואה את החבר שלי חודש + ובנוסף גם לא נפרדתי ממנו באופן נורמלי.. הלב שלי שבור לרסיסים /:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif../images/Emo201.gif

כנראה שכן יש סיבה.. בדרך כלל מפקדים לא משאירים חיילים סתם. גם אם לנו זה ניראה הכי טיפשי בעולם ו"למה הוא לא פשוט נתן לו ללכת?!" אבל כנראה שיש איזה משהו שאת ולפעמים אפילו החייל לא יודעים למה. מקווה שהוא יחזור בקרוב ואולי יתנו לו לבוא בימים הקרובים אומשהו.. תחזיקי מעמד :)

Ori185

New member
הוא יצא היום לאפטר :)

הוא חזר הביתה לכמה שעות, היינו ביחד, נפרדנו כמו שצריך.. מקווה שבע"ה ביום שבת הוא ישאר ער בלילה שלפני ראשון כדי שאני אראה אותו שוב :) תודה רבה לכולכן בנות על התמיכה והייעוץ, ללא ספק לא הייתי שורדת הרבה ממה ששרדתי עד היום בלעדייכן!

למעלה