התייעצות- דיי דחוף
טוב, אתם בטח לא זוכרים אבל כבר סיפרתי לכם פה פעם שאין לי מגמת תאטרון בבצפר (אפילו אחרי שנה וחצי של מאבקים המנהל ה&@#*% שלי לא מסכים לפתוח
) וההורים שלי לא הרשו לי לעבור בצפר (אבל נתנו לי מנוי ל"הבימה" כדי שאני אשתוק ולא אתלונן על זה
) הפתרון הוא כמובן חוג אחרי בצפר, אבל הבעיה היא שאני גרה במקום לא גדול במיוחד, ויש רק שני מקומות, אחד פסלתי כי סיפרו לי שהוא לא משהו, והשני הוא מן חוג חדש של נתן נתנזון (בלי סודות) ושלמה סדן (מייק מ"רמת אביב ג'" ) - אבל יש בעיה קטנה - אנחנו רק חמישה אנשים... השאלה שלי היא אם להמשיך שם (שזה כולל הרבה ריבים עם ההורים שממש לא מחבבים את אהבתי לתאטרון) או לוותר (שזה אומר שאין לי שום דבר שקשור בלימודי דרמה) ??? אני נורא מתלבטת כי בתכלס אי אפשר להעלות כמעט כלום עם חמישה או אפילו נגיד שבעה איש, מה גם שהמורים מופיעים בהצגות- דבר שגורם להם להבריז מדי פעם, ובכלל לא נראה לי שהם לוקחים את זה רציני מדי... בקיצור, מה לעשות? להשאר או ללכת? וקשה תעזרו לי כי אני בבעיה...
טוב, אתם בטח לא זוכרים אבל כבר סיפרתי לכם פה פעם שאין לי מגמת תאטרון בבצפר (אפילו אחרי שנה וחצי של מאבקים המנהל ה&@#*% שלי לא מסכים לפתוח