התייעצות דחופה

התייעצות דחופה

אני עובדת כרגע במקום שממש לא טוב לי , "התדרדרתי" מקניינית במקום אחר שנסגר למזכירה בארגון מזון גדול (בלית ברירה , בעיות כלכליות , אתם יודעים, זה מה מצאתי) לא נלאה אותכם , אני עוברת טיפולי פריון , ומצאתי עבודה אחרת מצויינת , אבל רצה הגורל ונכנסתי להריון , רגע לפני חתימת החוזה החלטתי להיות כנה, אמרתי לבחור בעבודה החדשה שאני בהריון, הוא הודה לי על הכנות ,ומסתמן שלו זה לא הפריע ההריון, ואמר שהוא צריך לדבר אם השותפים שלו והוא יחזור אליי , עברו 4 ימים השיחה איתו הייתה יום ה' , בינתיים ההריון לא תפס, (נפל) והוא לא חזר אלי ואני מתלבטת קשות עם עצמי האם לחזור אליו ולאמר לו לא שההריון תם, הרי עוד חודש אני יכולה להיקלט שוב, ומה על ההעדריויות לטיפולים וכו' ?? מה עלי לעשות ?? סליחה האורך אבל אני ממש אובדת עצות!!

תתקשרי מהר

להגיד לו שאת לא בהריון. ואם תיקלטי עוד חצי שנה
אל תשכחי שהריון לוקח 9 חודשים. אז כבר תעבדי שם שנה ושלושה חודשים.

ואם אני אקלט עוד חודש?

ומה אני אעשה , אם אצטרך טיפולי הפריה, או שמירה , או אם אקלט עוד חודש? מה לעשות ? מה לעשות?

למה לחשוב

פסימי
תהיי אופטימית
אם את לא שלמה עם עצמך אז תישארי. הנקודה היא שידעת את המצב מלכתחילה, אז לא ברור לי מדוע חיפשת עבודה מראש.

s h o o s h a

New member
לא רוצה להיקרא מכשפה, אבל...

את נמצאת כרגע בתהליך שדורש ממך הרבה כוחות פיזיים ומעבר לכך, הרבה מאד כוחות נפשיים. מניחה שטיפולי פוריות דורשים גם העדרויות לא מעטות לצורך טיפולים וייתכן שבחלק מהזמן אף השגחה רפואית. מאחר ואת עצמך אינך מדברת על הפסקה של 6 חודשים או 3 חודשים או שנה עד לתחילת הטיפול הבא אלא חושבת על עוד חודש, הרי שרק נכון יהיה עבורך, בראש וראשונה, להיות פנויה לזאת במלוא מאת האחוזים וכמו כן יהיה זה אך הוגן למעביד שיבקש לשכור את שירותייך (על כל ההליך המשתמע מכך) שידע עליו שכן חודש לאחר שתיקלטי (תרתי משמע) תיאלצי להפסיק את עבודתך. סיכום: קחי לך כרגע זמן שאותו תקדישי לנסיונותייך להרות (זה מה שאת באמת רוצה). מי ייתן והטיפול הבא יצליח ותשמרי על עצמך. ואז, תעברי שנה כלכלית אולי פחות קלה אבל תעברי אותה במינינום נזקים ותוכלי להיכנס אל מעגל העבודה אחרי שתלדי בשלום ילד/ה בריאים ותהיי פנויה לעבודה, כל כולך. הרבה אושר ובריאות שוש

NATUSH29

New member
ראשית בהצלחה בהריון ../images/Emo13.gif

תסכימי איתי שזה הדבר הכי חשוב לך בחיים כרגע ??? אני מבינה את המצוקה הנפשית שאת נמצאת בה , את מתארת מצב של "הידרדרות" ואני מבינה את חוסר הסיפוק הנפשי אבל אני חושבת שאת צריכה עכשיו שקט נפשי להתרכז בעצמך ולנסות להיקלט במקום להתרוצץ לראיונות עבודה. לא יכולים לפטר אותך כל עוד את בטיפולי הפרייה ( ואגב אני חושבת שגם אסור לפטר את בן זוגך בתקופה זו ) ולכן עדיף מקום בו את מכירה כבר את העבודה וקצת ותיקה שם. בעזרת השם , לאחר שתיקלטי ותלדי תוכלי להתפטר ולקבל פיצויי פיטורין ממקום העבודה ולהתרכז בהגשמתך האישית -מקצועית גם בתחום הזה. סליחה על הנוקשות ........... המון בהצלחה !!!!

למעלה