התייעצות דחופה...

AYA67

New member
התייעצות דחופה...

היי בנות... אני בהתלבטות קשה ואני חייבת את עזרתכן.... אני בסביבות ה-18 פלוס/מינוס אמורה להגיע לשאיבה. כנראה ב-25 לחודש אני אמורה לנסוע לחו"ל ל3 שבועות של סתלבט על איזה אי:) השאלה היא:...האם כדאי לותר על הטיפול הזה ולעשות כשאני חוזרת או לנסוע שבוע אחרי אחרי ההחזרה ולהאמין שאם זה צריך לקרות, זה יקרה... ובכלל...האם יכולות להיות הסתבכויות...ומה עם התמיכה?...ומה עם הסקס??? חבל לי לדחות, כי אז הטיפול הבא יצא בסוף ינואר וזה בזבוז של חודשיים!!! אנא...שתפו אותי בכל המחשבות וההגיגים שלכם בנושא, כי אני חייבת להחליט היום... אלף תודות...

vif

New member
מקפ../images/Emo78.gifכי אולי לאחרות יש תגובות

יותר נחרצות ממני התלבטות קשה ...והנסיעה לסטלבט על אי נשמעת כל כך מפתה למה לא בעצם תהיי כבר אחרי ההחזרה אבל האם תהיי פנוייה לחופש ??או שלא תרצי לעשות יותר מידי כדי לא לסכן את הטיפול...מבחינה פיזית אין שום בעיה אם תצליחי בראש להחליט שאת הולכת להנות בכף אז לכי על זה..את התמיכה קבלי מהרופא לפני ובטח אפילו באי בודד יש טלפון במקרה ואת צריכה אותו וקחי איתך ספר של תרופות.. בקיצור אפשר לנסוע ואפשר להקריב את הטיפול לשם החופש או את החופש לשם הטיפול מה האופציה המועדפת עליכם בשלב זה של הטיפולים.

ora32

New member
איה שלום

אל תדחי את הטיפול. אני נסעתי שבוע אחרי ההחזרה לנסיעת עבודה בגרמניה יחד עם תמיכה של אוטרגוסטן וחזרתי הישר לבדיקת הבטא שהייתה חיובית. בקיצור כפי שהרופא שלי אומר הטבע יותר חזק מהכל. בהצלחה ונסיעה טובה

debby12

New member
מנהל
גם ממליצה ליסוע

הטיפול היחיד שהצליח לי אי פעם היה זה שבו 8 ימים אחרי ההזרעה טסתי לאירופה (וזה היה אפילו בשביל עבודה - לא בשביל פאן). היה לי שם קר, עבדתי קשה, נסחבתי עם מזוודה ששוקלת טון, וגולת הכותרת... חליתי בשפעת. בכלל שכחתי מהטיפול - רק התרכזתי בלהישאר בחיים. יום אחרי שחזרתי הביתה היתה הפעם הראשונה בחיים שלי שראיתי שני פסים על אותה בדיקת הריון (כלומר לא בשני מקלונים שונים בנוסח 1 +1 כמו בד"כ). ואצלך זו עוד נסיעת סתלבט וכיופים -- לא הייתי מתלבטת שניה. סקס מותר ואף רצוי - אין שום בעיה (זה מגביר את זרימת הדם לאזור). קחי את התמיכה איתך ותהני מהחיים.

למעלה